Jenom my

550 30 2
                                    

"Myslíš to vážně ?" zajiskřili mu oči. "Jasně že jo !" zasmála jsem se. Vyskočil z gauče a obejmul mě. "Miuju tě !" vykřikl a políbil mě. Zasmála jsem se. "Nerada ruším" řekla rozpačitě Aaliyah. "Ne, nerušíš" odpověděla jsem. "Chtěli jsme vám donést snídani do postele ale nějak jsme se ,no, jak to říct ..." řekl Shawn.

Po snídani přijel Shawnův tatka a my jsme se seznámili. Myslím že jsme si všichni padli do oka.Je to skvělá rodina. Udělali jsme si skvělí rodinnný den, ale hned ten druhý jsme museli odjet.

*

"Podej mi prosím poslední kabici" zavolala jsem na Shawna. "Jasně lásko" Shawn mi podal poslední krabici a já jsem odpověděla "Děkuju zlato". "Nechte si to na později !" prošel kolem dveří Cameron. A ano bydlím se Shawnem a taky s Nashem,Cameronem,Carterem,Matthewem,Jackem J, Jackem G, Taylorem a Aaronem.

     Jsou to teprve dva dny ale bude to s nima težký. Většině je přes dvacet ale chovají se jako puberťáci. Byt v Londýně mi pořád patří ale pronajímám ho, takže mi budou chodit peníze za nájem na účet. V kavárně jsem skončila a na rozloučenou jsem jim napsala pár receptů, aby měli pořád co péct.

     Školu studuju na dálku, ale stejně už mi zbývá jen jeden rok a budu mýt definitivně dokončené studium. Mezi tím si budu muset najít jinou práci.S klukama jsme se dohodli že dokud budu doma tak budu vařit a samozdřejmě budu mýt pokoj se Shawnem.

     "Pojď se najíst, nebudeš tomu věřit ale Matt dělal večeři !" řekl nadšeně Shawn. "No, a bude to vůbec k jídlu ?" zasmála  jsem se. "Sám si nejsem jistej" taky se zasmál. "JÁ VÁS SLYŠÍM !" křikl z kuchyně Matt. "Tak pojď. Musíme to aspoň ochutnat " pošeptal Shawn. Chytl mě za ruku a přitáhl si mě k sobě. "Chtěla jsem jenom dovybalit tuhle krabici " zasmála jsem se.

     "Doděláme to potom" . "Dobře" dala jsem mu letmou pusu a šli jsme si sednout do kuchyně. Všichni už seděli. Matt onesl velký hrnec a položil ho na stůl. nakoukla jsem dovnitř a nebyla jsem si moc jistá co to je. "Nechte si chutnat tohle je pikantní čína s rýží !" řekla Matt slavnostně. Všichni jsme si nanali ale nikomu se mooc nechtělo to ochutnat.

     Nakonec jsem si na to troufla já. Nabrala jsem si trochu rýže na vydličku a dala si to do pusy. Snad okamžitě jsem se rozkašlala a do očí mi vhrkli slzy. "J-jež-žiš Ma-t-te kol-lik j-jsi tam da-l toh-o ch-i-lli ?" Shawn mi podal sklenici vody . "Na, napij se". Napila jsem se a podívala se na Matta. "Možná mi trochu ujela ruka" zasmál se Matt. "Trochu ? Myslím že už si nedám. Promiň Matte"

     "Já si myslím že to nebude tak hrozné" řekl Jack G. Taky si dak na vidličku rýži a dal si ji do pusy. Všichni jsme pozorovali jeho výraz. Snažil se to sníst ale po chvilce to nevydržel . "BožeMatte to se fakt nedá!" vyprskl. Chytl nás takový záchvat smíchu. "Tak jo, objednám pizzu" řekla jsem.

     Všichni souhlasili a pizza tu byla do půl hodiny. Snědli jsme ji a kluci mi potom pohohli  poklidit po večeři. Byla jsem strašně strašně unavená takže jsem se hned po uklizení kuchyně vydala do koupelny a Shawn šel k nám do pokoje. Rychle jsem se vysprchovala a převlékla do pyžama. Bylo ještě celkem teplo takže jsem si vzala kraťasy a tílko. Pod to samozdřejmě spodní prádlo.

     Šla jsem do pokoje a Shawn už ležel v posteli.Vzezla jsem si k němu a přitulila se. "Musíme ti pořídit župan" pošeptal mi Shawn. "Proč ?" . "Nechci aby tě takhle vyděli kluci, ještě by mi tě někdo ukradl" zasmál se a dal mi pusu do vlasů. "Ale, ale, tady někdo žárlí" musela jsem se zasmát.

     "Chci tě mýt jenom pro sebe". "A taky budeš" políbila jsem ho a znovu jsem si lehla. Porozhlédla jsem se po pokoji."Předěláme si to tady". řekla jsem a přitulila jsem se blíž. "Udělěj si to tady jak chceš, jenom aby se ti tady líbilo". "Stačí mi když tu budeš, ale jenom to tu doladím " usmála jsem se. "Teď je všechno perfektní" řekl mi Shawn . Zvedla jsem se na lokty a otočila se na něj."Miluju tě". "Miluju tě" řekl to samá a políbit mě. Pomalu mi sundal jedno ramínko a já jsem si na něj obrmočno sedla. Znovu mě políbit a já mu sundala tričko ...

...........................................................................................................................................................................

     Takže, máme tu konec druhého díl ;) Doufám že se líbil ;) Třetí díl když se nic nepokazí - "First passion" Ale hlavně když budete chtít - pište prosím do komentářů ;) ) bych chtěla začít psát příští týden. Všem moc děkuju za komenty, votes a přečtení ! Hrozně to pro mě znamená a jsem ráda že se vám to líbí ;)

     Ještě jedna věc. Chtěla jsem vám ukázat jeden skvělej příběh, jmenuje se "June 2k14" určitě si ho přečtěte je opravdu boží ;) Napsala ho moje kamarádka, určitě si ho přečtěte ;) díky

                                                                                                      Nikča*





First HateWhere stories live. Discover now