Myslíš to vážně ?

421 21 0
                                    

     Srdce mi málem vyskošilo z hrudi. Zabořila jsem ruku do jeho vlasů a přitáhla si ho blíž.Cítila jsem ja se usmál. " Shawne, Aaiyah rozhodla že půjdem do kina. Tak se připravte" řekla Shawnova mamka za dveřma. Odtáhl se ode mě a řekl " Jasně, dej nám chviličku". Otočil se na mě a usmál se. Sedla jsem si a nevěděla co říct. Jen jsme tam tak seděli a koukali na sebe.

     Co sem to udělala ? "Řekni něco ?" řekl Shawn. "Já nevím co ..." odpověděla jsem a uhla jsem pohledem. "Proč jsi to udělal ?". "Nemohl jsem si pomoct. Prostě chci být s tebou, ale už ne jako kamarád chápeš ? Uvědomil jsem si to když jsi pro mě uspořádala tu oslavu. Nikdo jiný to pro mě ještě nikdy neudělal." podíval se mi do očí a chytl mě za ruku.

     "Jsi úžasná a chci aby si byla jenom moje" nevěděla jsem co říct. Když to říkal dojalo mě to. Chtělo se mi prečet. "Proč to děláš ? Teď kvůli tobě budu prečet." usmála jsem se, ale stejně mi ukápla jedna slza. "Ne ne ne to ne" vzal mi hlavu do dlaní a setřel mi palcem tu slzu."Nesmíš kvůli mě brečet" usmál se.

     "Nechci aby se něco pokazilo. Nemůžu o tebe přijít." nebyla jsem si jistá co mám vlastně říct. "Nepřijdeš o mně, nikdo mi tě nevezme" řekl. "Teď mám jenom tebe". "Musíme to zkusit, chci být s tebou" vstala jsem a nevěděla jsem co mu mám odpovědět. Opravdu o něj nemůžu přijít. Kdyby se něco pokazilo ztratím ho. Ale na druhou stránku...

     Usmála jsem se a podívala se na něj. "Fajn". "Cože ?" zeptal se. "Fajn" zopakovala jsem. "Myslíš t.." nestačil to doříct protože jsem ho políbila. "Tak to si nechám líbít" zasmál se. "Tak jste připravení ?" zaťukala Aaliyah. "Dej nám ještě minutku" řekla jsem a oba jsme se zvedli. Rychle jsem otevřela kufr a převlékla jsem se. To samé udělal i Shawn.Rychle jsem si vzala kabelku a vyrazili jsme.

      Nechali jsme Aaliyah ať vybere film ona.Nakonec vybrala "The book of my life". Byl to moc hezký, ale smutný film. Když fil skončil chtěli jsme jít ještě na večeři ale Shawnově mamce nebylo moc dobře, tak jsme jeli domů. Domů jsme dorazila raz dva. "Tak já jdu udělat něco k večeři" oznámila Shawna mamka. "Ne, vy si běžte odpočinout. My s Shawnem něco uvaříme". "Jsi moc hodná a hodně štěstí " zasmála se a šla si s Aaliyah sednout do obýváku.

     "Myslím že si si ukousla moc velké sousto, jsem strašný pako" zasmál se Shawn. "No, snad to nebude tak hrozný". "No, tak co ukuchtíme ?" zeptal se. "Podíváme se co tu máte" mrkla jsem na něj. Otevřela jsem lednici a podívala se co tu mají. Nakonec jsem vyndala nějakou zeleninu, kuřecí maso a porek."Máte brambory ?" zeptala jsem se. "Jdu se podívat" řekl.

     Zachviličku se vrátil a nesl pytel brambor. "Bezva, můžeš je oloupat a nakrájet prosím ?". "Snad to zvládnu" ."Věřím ti" zasmála jsem se a  dala mu rychlou pusu a nos. Usmál se a pustil se do toho. Já jsem zatím orestovala maso, nakrájela zeleninu s porkem a nakonec jsem to hodila na pánev k masu. "Au !" zakřičel Shawn. Otočila jsem. "Co se stalo ?". "Já jsem se říznul" oznámil mi a ukázal mi prst na kterém byl nalý škrábanec.

     "Pojď sem" řekla jsem. Vzala jsem kapesník a podala mu ho. "Jo, měl si pravdu. Jsi pako" zasmála jsem se. "Já jsem tě varoval" zasmál se taky. Vzala jsem lékarničku a vyndala z ní náplast. "Ukaž" vzala jsem mu prst a zalepila ho. "Díky" dal mi pusu ma tvář. Jen jsem se usmála a dala jsem vařit ty brambory. Když byly hotové nandala jsem je na talíř a k tomu směs zeleniny a kuřecího masa.

     Donesli jsme talíře na stůl a připravili příbory. "Večeře" zavolal Shawn. Všichni jsme si sedli ke stolu a začali jíst."Páni, je to opravdu skvělí" řekla Aaliyah. "Děkujeme" řekla jsem a usmála se na Shawna. "Aaliyah má pravdu.Kde ses to naučila?" zeptala se Shawnova mamka.

First HateWhere stories live. Discover now