Možná ?

344 23 0
                                    

     Šla jsem za Carterem. Pak jsem uviděla ty rozcucháný vlasy jak se mihly ho šatny. Rozeběhla jsem se a když se otočil skočila jsem mu do náručí. Neviděli jsme se s Shawnem asi tři týdny. Shawn byl hodně daleko a já jsem se musela učit na zkoušky abych udělala záverečné testy."Ahoooj" obejmul mě pevně. "Ahoooj !" řekla jsem zatím co jsem se ho držela jako klíště.

     "Tolik si mi chyběla" řekl a pustil mě na zem."I ty mě" řekla jsem a znovu ho obejmula. "Páni, jste jak dvojčata!" řekl Jack J. podívala jsem se na sebe a pak na Shawna. Oba jsme měli šedivo černou košili. Měla sem sice jiný střih ale byl opravdu podobné. "Já jí měla dřív" opáčila jsem se a šťouchla jsem Shawna do ramene.

     "Na to zapoměň .. Svlíkni se" řekl Shawn. "Cože ?" vypískla jsem. "Jo taky souhlasím " řekl Jack J. "Ne, ne , ne ! Nic jinýho tady nemám !" nevěděla jsem jestli mám křičet nebo se smát ."No to je blbý" řekl Shawn a udělal krok ke mně. "Zapomeň, máš tady celou šatnu vem si něco jinýho" řekla jsem se smíchem a udělala krok vzad. "Mě se ale líbí" řekl a udělal zase krok ke mě.

     "Ne." řekla jsem a rozeběhla jsem se do šatny. Zavřela jsem za sebou dveře a Shawn byl hned za mnou. Přiskočila jsem ke skříni s košilema a začala jsem je po něm házet."Tahle je hezká" hodila jsem po měn jednu modro červenou. "Sundej jí !" zasmál se a rozběhl se za mnou.

     Na nic jsem nečekala a vyběhla jsem ze šatni. Narazila jsem do Nashe. "Schovej mě!" křikla jsem a schovala se za něj."Sundej to !" zasmál se Shawn a taky vyběhl ze šatny. "Nashi neschovávej jí !" zasmál se . "O co jde ?" zeptal se Nash. "Mají se Shawnem stejnou košili a nějak jsme se dohodli že si jí Nikol sundá, ale ona nechce" odpověděl Jacj J.

     "Jo s tím souhlasím" řekl Nash a otočil se proti mně. "Hele to není fér !"  vypískla jsem. "Musíš jít !" řekla nějaká ženská a přísně se podívala na Shawna. "Dej mi chvilku " řekl Shawn. "NE ! Už musíš jít" řekla protivně a odešla. Šla jsem k němu a obejmula ho. "Hodně štěstí ". "Díky" usmál se. Vzal si kytaru a šel se připravit.

     "Nesnáším tu jeho namažerku" prohodil Nash a Jack J přikývnul. "No nic, kde jsou kluci ?"zeptala jsem se. "Už šli čekat až to začne, pojď " kývnul na mě Jack J.Přivítala jsem se s klukama pak už jsme čekali až to začne. Byl opravdu skvělí. Miluju ty jeho písničky. Myslím že se povedl  a že to bylo perfektní zakončení.

     Po koncertu když všichni lidi odešli mi volala Sarrah že jdou s Brooklynem na večeři a jestli nechci jít s nima. Nechala jsem je ať si to užijou sami a jsem zůstala s klukama. Čekalijsme ještě nějakou dobu na Shawna protože musel ještě něco vyřídit s manažerkou a potom jsme jeli na hotel kde byli ubytovaní kluci.

     "Jsem totálně vyřízená" padla jsem na Shawnovu postel. "Nechápu jak to mužeš zvládat pořád do kola" zamumlala jsem když jsem se přetočila na záda. "No, už jsem si nějak zvyknul, ale zato spím třeba až do oběda" usmál se. Zasmála jsem se a zkopla jsem si boty z nohou. Najednou na postel přiskošil Jack J.

     "Zdravíčko" řekl. "No tak, jdi spát"řekla jsem a snažila se ho odstčit ale nešlo to. Shawn se šel osprchovat a mezi tím k nám na pokoj přilezli všichni."Jdeme koukat na film" oznámil Aaron a všichni souhlasili. Mezi tím se vrátil Shawn a já jsemsi půjčila jeho tričko a šla jsem se taky vysprchovat. Potom jsme se všichni nasoukali na Shawnovu postel a koukali jsme na film.Moc jsem toho neviděla, protože jsem po desetiminutách usla...

..............................................................................................................................................................................

     Jenom taková lehká kapitola :)

                                                                                                                              Nikča*


First HateWhere stories live. Discover now