Konečně s tebou

422 19 2
                                    

Ráno mě probudil polibek na nos. Pomalu jsem otevřela oči a uviděla Shawna jak se usmívá. "Kolik je hodin ?" zeptala jsem se. "Půl sedmý" zasmál se. "Děláš si srandu ?"otočila jsem se na druhý bok a chtěla jsem spát dál. "No tak, myslel jsem si že by jsme si mohli zajít na procházku. Jen my dva. Dokud ještě mamka s Aaliyah spí."

Otočila jsem se zpět a usmála se. "Nebo by jsme mohli zůstat v posteli a spát ...". "Vstávej !"řekl a strhl ze mě peřinu. Vytáhl mě z postele a přehodil si mě přes rameno. "Dobře už vstává, jenom mě polož " řekla jsem se smíchem .

Oblékli jsme se a vyrazili jsme. Nevím kam jsmešli ale Shawn mě vedl. Ukázal mi pár míst kam chodil když byl malý,vzal mě do lesa kde měl posavenýdomeček na stromě a dokonce jsem měla tu čest se tam jít podívat.Když jsme vyezli nahoru, konečně jsme si sedli.

"Jak to bude dál ?" nemohla jsem se nezeptat. "Cože ? Jak to myslíš ?" . "No, já se musím vrátit do Londýna.Mám tam práci. Sice za ní nedostávám moc ale je to všechno co mám, aspoň do té doby než dostuduju a najdu si pořádnou práci která mě bude bavit" chvíli mlčel. "Můžeš jet se mnou" vydechl a podíval se na mě."Právě jsem ti řekla že nemůžu" povzdechla jsem si.

"Ale můžeš, školu můžeš dostudovat na dálku a práci máme i u nás" usmál se. "Já nevím" moc se mi to nezdálo. Moc ráda bych jela ale ... "Ale nemůžu nechat všechno jen tak za sebou a odjet. Co Sarah ? " vybalila jsem na něj. "Já vím, promiň ... Byl to jen nápad. Chci být pořád s tebou a tak se mi to zdálo jako dobrý nápad."

Nechtěla jsem si to přiznat ale mrzelo mě to."Myslím že by jsme měli jít domů." řekl a dal mi pusu do vlasů. Zvedli jsme se a já jsem opatrně slezla dolů, zatímco Shawn seskočil. "Zbláznil si se ?" zasmála jsem se. " Jo, ale do tebe". Začervenala jsem se. Přitáhla jsem si o blíž a políbila jsem ho. Cestou domů jsme zašli do města pro pečivo aby měli holky dobrou snídani.

Po nákupu jsme šli domů. "Shawne kde je vlastně tvůj táta?" zeptala jsem se když už jsme byly asi dvě ulice od domu. "Na služební cestě. Dneska by se měl vrátil, aby jsme ho viděli ještě než zítra ráno odjedem." odpověděl. Trošku mě zachvátila panika.Zašli jsme do poslední ulice a co nevidět jsme byli před domem.

Vešli jsme ale nikdo ještě nebyl vzhůru, tak jsme se rozhodli udělat snídani do postele. Uvařila jsem čaj, Shawn připravil pečivo a nalit do sklenic džus a všechno jsme naskládali na tác. Než jsme ale stihli vyrazit zazvonil mi telefon. "Promiň" špitla jsem a vylovila ho z kapsi. Byla to Sarah.

"Promiň ale tohle musím vzít". "V pořádku, počkám na tebe" mrknul na mě a já jsem se vydala na zahradu. "Ahoj" zvedla jsem to. *Ahoj* ozvalo se. *Tak jak se ti tam vede ?Jaký jsou jeho rodiče? Notak povídej * vyhrkla na mě. "Zpomal, je to tu moc hezký, jeho mamka je moc milá a myslím že jsme si padli do oka. Má roztomilou sestřičku, jmenuje se Aaliyah. Jsou si strasně podobný a jejo tátu potkám teprve dnes, protože byl a služební cestě. J ajestě maličkost chodíme spolu."vyvali jsem naní a byla jsem překvapená že jsem to zvládla.

Chvilku bylo ticho. "Halo ?" zeptala jsem se. *AAAAAAAAAAAAAAAA !* zařvala tak hlasitě až jsem si musela odtáhnout telefon od ucha. *Děláš si srandu !Jsem šťastná za tebe! Já jsem to ale stejně věděla že se dáte dohromady!* vypískla nadšeně. "Máme tu ale jedem problém "řekla jsem a smích hned utichl.

"Chtěl abych se přestěhovala za ním, ale já jsem odmítla. Nechtěla jsem tě tu nechat samotnou a navíc mám tam práci a školu." vydechla jsem trošku smutně. *Tak to ne ! Já tady nejsem sama mám přece Brooklyna. A přestaň už konečně myslet na druhý a začni myslet taky trochu na sebe holka. Teď máš být šťastná ty ! Práci si najdeš jinou a školu můžeš dostudovat i tam. Tak na nic nečekej a pusť se do toho.Další takovou šanci už nemusíš dostat tak tuhle využij *

Možná má pravdu. "Zavolám ti později ano ?" nečekala jsem na odpověd a típla jsem jí to. Šla jsem dovnitř a našla jsem Shawna. Přišla jsem k němu a políbila jsem ho. "Pojedu s tebou ..."

..................................................................................................................................................................................

Tak doufám že se čekání vyplatilo ;) Doufám že se lífí a nezlobte se že jsem neydala část tak dlouho ale měla jsem moc práce :/

Další věc, Shawn Mendes vydal novou písničku a je fakt boží ;) - Jmenuje se I know whot you did last summer - poslechnětě si jí ale já jí prostě žeru ;)

Potom bych chtěla strasně poděkovat victorialoey za nové covery ke knížkám ;)

Jinak doufám že se líbí ;)

Nikča*




First HateWhere stories live. Discover now