A co když ne

359 27 0
                                    

     Zastavili jsme pře Shawnovým domem. Byl úžasný. Vystoupili jsme a šli jsme ke dveřím. Otevřela nám Shawnova mamka. "Shawne !" vykřikla a obejmula ho. "Mami !" řekl zase Shawn."Tolik jsem se na tebe těšila" řekla.Odtáhli se od sebe a Shawn řekl"Mami, tohle je Nikol" usmál se. "Teší mě " podala mi ruku a usmála se. Měla úplně stejný úsměv jako Shawn. "Mně taky" úsměv jsem jí oplatila. "No tak pojďte dál" řekla.

     Šli jsme dovnitř a Shawn mě zavedl do kuchyně. "Aaliyah !" zavolala Shawnova mamka.Do kuchyně přiběhla malá hnědovláska. Skočila Shawnovi kolem ramen."Nazdar bráško"řekla. "Ani nevíš jak si mi chyběla Aaliyah" řekl Shawn a dal jí pusu do vlasů."I ty mě" řekla a na oplátku mu dala pusu čelo ona. Postavil jí na zem a usmál se na mě.

     "Nikol, tohle je moje sestřička Aaliyah. Aaliyah tohle je Nikol" . "Ahoj"usmála jsem se.Přešla ke mně a prohlídla si mě. "Máš moc hezký oči" řekla a usmála se. Jo, jsou sourozenci.Všichni mají ten neodolatelný úsměv."Děkuju"řekla jsem. "Dáte si kávu ?" zeptala se Shawnova mamka."Moc ráda" odpověděla jsem."Já ho jdu udělat běžte si sednout" řekl Shawn a když šel dal mamce pusu na čelo.

     Šli jsme si sednout do obýváku a Shawn zatím donesl kafe.Shawn vyprávěl o turné, trorchu víc jsme se poznali se Shawnovou mamkou a Aaliyah je moc milá. "Promiňte, odkočím si ". "Jasně,první dveře v levo" usmála se na me Shawna mamka.Úsměv jsem jí oplatila a šla jsem. 

     Když jsem se vracela šla jsem pomalu a slyšela jak si povídají."Je moc hezká, jak dlouho jsme spolu ?" zeptala se Aaliyah. Cože ? "Ne, my nejsme spolu, jsme jen přátelé" řekl Shawn a zasmál se."Aha, myslela jsem že jak si o ní mluvi, no to je jedno" řekla Ahawna mamka a já jsem se vrátila za nima .

     "Tak co budeme dělat teď ?" zeptala se Aaliyah."Nechám to na tobě, ale nejdřív nech Shawna a Nikol vydechnout, ukaž jim pokoj ať si vybalía potom půjdem dělat co budeš chtít" řekla Shawna mamka. Aaliyah nás zavedla do Shawnova bývalého pokoje a potom odešla. Shawn položiltašky na zem a řekl "Vítej v mojem bývalém králoství."

     Po stěnách měl nalepené různé plakáty, v rohu měl kytaru, pod oknem gauč a velkou postel. Na první pohled bych poznala že je to eho pokoj. Prostě celý on. "Máš to tady hezký" řekla jsem a bezdovolení jsem si sedla na gauč. "Ty budeš spát na posteli a já si roztáhnu gauč" řekla sedl si vedle mě. "To je dobrý..." zasmála jsem se" ... klidně se vyspím na gauči ty si tady doma."

     "Žádný takový" řekla a začal mě lochtat.Ale to dělat neměl, jsem totiž strašně lochtivá. Začala jsem pištět a vřískat. Spadli jsme z gauče ale Shawn mě nepřestal lochtat. "S-Shawne n-n-nech toh-ho !" vykoktala jsem ze sebe ale nemohla jsem se přestat smát.Až mi z toho stekla slza.Shawn konečně přestal a valit se vedle mě.

     "Nevěděl jsem že si tam lochtivá" zasmál se. "Já jsem zase nevěděla že máš tak skvělou rodinu" mrkla jsem na něj. Zvednul se na lokty a podíval se na mě. "Možná teď úplně všechno zkazím,ale musím to udělat" řekla a já jsem nechápala. Přetočil se nade mě a podíval se mi do očí. Srdce mi málem viletělo z hrudě. Usmál se a políbil mě.....

..........................................................................................................................................................................

     Dejte mi vědět jestli se vám to líbí a zítra přidám další část ;) Potom budu přidávat až zase za týdem kvůli tomu Londýnu. Mezi tím mi za ten týden dejte vědět jestli mám pokračovat a co si o mé povídce myslíte ;) děkuju

                                                                                                                                                            Nikča*

     

     

First HateWhere stories live. Discover now