Paráda

497 31 1
                                    

Hned jak jsem vystoupila z letadla ovanul mě horký vzduch. Sundala jsem si svetr a šla jsem si pro zavazadla. Kolem nebylo ani moc lidí,čekala jsem davi lidí ale bylo tady jen pár lidí včetně zaměstnanců.

Když jsem si vyzvedla zavazadla stopla jsem si taxíka a vyjeli jsme do hotelu. Taxikář byl moc milý a cestou mi říkal něco o tomhle ostrově.Prý by se mi to mohlo hodit.

Cesta trvala asi hodinu, ale utekla rychle. Vzala jsem si kufry, zaplatila taxikáři a vešla jsem do hotelu. Šla jsem rovnou k recepci abych se ubytovala. Čekala jsem tam asi deset minut ale nikdo nepřišel.

Za dalších deset minut konečně přišla recepční. "Dobrý den " řekla jsem a ona na mě koukala jak kdybych byla papež. Fajn anglicky to nepůjde. Zkusila jsem to francouzsky, rusky,česky a uměla jsem i celkem slušně z německy ale ona ničemu nerozuměla.

Proboha co je tohle za hotel ?!? Začínala jsem být vážně naštvaná.Bylo mi horko,byla jsem naštvaná na celý hotel a nevěděla jsem co dál. Po nekonečných dohadách konečně zavolala nekoho kdo umí anglicky.

"Dobrý den " řekla jsem otráveně. "Černá Nikola, mám tu mýt rezervovaný pokoj na čtyři týdny." Neobtěžoval se me ani pozdravit, jen kývnul a začal neco hledat na počítači. "Omlouvám se, ale nemůžu tady najít tu vaší rezervaci. " když to řekl myslela jsem že vypěním .

"Podivejte se ještě jednou " vyštěkla jsem. "Bohužel" řekl poté. "A to nemáte ani jeden volný pokoj ?" řekla jsem naštvaně. "Omlouvám se ale ne ". Na tohle nemám. Popadla jsem kufry a vypadla jsem z toho hotelu. Teda jestli se tomu tak dá říkat.

Stopla jsem si další taxi a řekla jsem mu ať mě zaveze do nějakého jiného hotelu. Hned další hotel jsem si zamilovala. Zvenku vypadal nádherně i uvnitř byl luxusní. Šla jsem na recepci a hned jsem si domluvila pokoj. Recepční byla moc milá a dala mi pokoj s výhledem na moře.

Vyplnila jsem ještě nějaké papíry, peníze za ubytování jsem jim rovnou poslala na účet a vyrazila jsem do pokoje. Zaplatila jsem si all inclusive abych měla pobyt bez starostí. Vešla jsem do nádjerného pokoje.Byl vybavený do šedo bílé barvy. Byla tam obrovská manželská postel (stačilo by mi i jednolůžko, ale když jsem na té dovolené a můžu si to dovolit ...)

Na stěchách byla krásná tepata v krajkovém stylu, úžasný bílý stůl na kterém byli mé oblíbené růže, ale nejvíc se mi líbily prosklené dveře na balkon. Byl z něj neuvěřitelně krásný výhled na moře a zbytek hotelu. 3la jsem si prohléhnou i zbytek pokoje. Vešla jsem do koupelny a nestačila jsem se divit.

Obrovská vana,obří zrcadlo, a všechno bylo sladěné do stejných barev jako zbytek pokoje. Dokonce i dlaždičky byly složené ze stejné krajkové tapety jako na stěnách. Nestačila jsem se divit jak to tady je nádherné. Nestálo to ani tolik peněz jak jsem si myslela. Myslela jsem si že to bude dražší na takový luxus...

Pečlivě jsem si vybalila a prázdné kufry jsem složila pod postel. Byl akorát čas na večeři tak jsem se oblékla a vyrazila jsem. Jídelna byla stejně úchvatná jako zbytek hotelu. Všichni tu byli moc milý. Šla jsem vybrat jídlo a potom jsem si šla sednout k volnému stolu. Dneska zvítězily slávky (druh mušlí)s česnekovou omáčkou . Bylo to skvělé. A v tu chvílijsem zapoměla na všechny mé problémy ale to jsem nevěděla co mě bude čekat ...

.............................................................................................................................................................................................................................................

Tohle byla jen další ukázka, takže se moc omlouvám. Jsem většinu času na dovolené a nestíhám, takže se moc moc moc omlouvám :/
Nikča*

First HateWhere stories live. Discover now