WOW !!!

339 23 0
                                    

     Čas plynul jako voda. Shawnovo turné plynulo jako voda a nemohla jsem se dočkat až bude zakončení v Londýně. S Shawnem jsme se viděli každou volnou chvíli a taky jsem se hodně sblížili s klukama.Ve škole to šlo jako po másle a pomalu jsem za sebou měla rok ale ještě jeden jsem měla před sebou. Měla jsem totiž zkrácené studium na dva roky.

     Jenže je tu i jedna dost špatná zpráva.Harry opustil Sarrah s Cameronem. Bylo to pro ni hodně těžké. Několik dní jenom brečela. Pomáhala jsem jí jak jen to šlo, ale taky jí hodně pomáhal Brooklyn. S Harrym nejsou vůbec v kontaktu. Nepopřál ani Cameronovi k prvním narozeninám a Sarrah potom řekla že ho už nikdy nechte vidět a ať se ani nepokouší přiblížit ke Cameronovi ...

***

     Nastal den D. Dneska vystupoval Shawn v Londýně.Měla jsem už dávno koupené lístky hned u podia. Dokonce jsem nešla ani do práce. Cameron by měl zůstat na hlídání a měli jít se mnou Sarrah a Brooklyn. Byl pomalu čas se jít připtavit a tak jsem si šla vybrat oblečení.Oblékla jsem si černo šedou kostkovanou košili a legíny.

     Šla jsem se ještě lehce namalovat a vyrazila jsem. Šla jsem vyzvednout Sarrah a cestou se potom stavíme pro Brooklyna.Vzala jsem si taxíka abyla jsem tam raz dva. Zaťukala jsem a čekala na Sarrah, ale k mému překvapení otevřel Brooklyn. "A-ahoj" pozdravil. "Ahoj"odpověděla jsem. "Co tady děláš ? Myslela jsem že jsme tě měli vyzvednout ?" zeptala jsem se.

     "No, pojď dál" řekl a já jsem vešla."Kde je Sarrah ?" zeptala jsem se. "Oblíká se,hned přijde " usmál se a vzal si Camerona do náruče. "No ahoj" zasmála jsem se na Camerona a vzala jsem si ho od Brooklyna."Jak se máš co ?" polochtala jsem ho na bříšku a Cameron se zašklebil a vydal takový zvláštní zvuk. Musela jsem se nad tím zasmát.

     "Ahoj" pozdravila mě Sarrah. "Ahoj". Sarrah si vyměnila s Brooklynem takový zvláštní pohled. Někdo zazvonil. "To bude paní na hlídání "řekla. Podala jsem jí Camerona a šlaotevřít. Když bylo vše vyřízené vyrazili jsme. Celou cestu taxíkem se chovali Sarrah s Brooklynem divně. A když myslím divně tak to bylo hodně divně.

     Když jsme vystoupili už jsem to nevydržela."Tak hele co se mezi vámi děje ?" Vyplašeně se na sebe podívali. "Nic" špitla Sarrah. "Sarrah ?" pohrozila jsem jí. "Dobře, ale slib mi že se nenaštveš ..." "Poslouchám " pobídla jsem jí. "No víš, říkala jsem si že Cameron potřebuje tátu a tak nějak se to semlelo, a stolo se to že, že ... nevím jak to říct prostě ..."

     "Dost" přerušila jsem jí. trošku už jsem asi věděla co mi chce říct ... "Řekni to na rovinu". Bylo vidět že je nervozdní. "No, my jsme jaksi s Brooklynem spolu. Něco se stalo a já jsem s ním šťastná ale vím že ty jsi byla taky a teď jsem nevěděla jak ti to mám říct protože jsem ti nechtěla ublížit, vždyť jsi moje nejlepší kamarátka a já tě nemůžu ztratit." byla jsem trošku zaražená.

     Sarrah a Brooklyn . Sarah a BROOKLYN . SARRAH A BROOKLYN !!! Sice jsem to nečekala, ale přeju jim to ... Sarrah si zasloží být šťastná.Obejmula jsem jí "Přeju vám to" bylo vidět jak so oddechla. Do objetí se přidal i Brooklyn. Podívala jsem se na něj a řekla"Zkazil si tenhle moment" Sarrah se zasmála ajemně praštila brooklyna do ramene.

     "Jak dlouho už je to oficiální ?"zeptala jsem se když jsme mířili ke vchodu. "No, už asi měsíc " řekl Brooklyn. "MĚSÍC ! A to jsme to přede mnou tajili ! Tak to teda díky" řekla jsem a zasmála se. Došli jsme ke vchodu a tam čekal Carter. "Ahoj" pozdavila jsem ho a obejmula ho. "Ahooj " odpověděl. "Tak pojď řekl a táhl mě někam.

     "Počkej co děláš ?" ."No jdeš přece do zákulisí" zasmál se."Ne, počkej a co Sarrah a Brooklyn ?" podíval se na ně a zasmál se. "Myslím že těm chybět nebudeš" znovu se zasmál.Otočila jsem se na ně a musela jsem se zasmát taky. Stáli ruku v ruce a čekali až na ně přijde řada. "Tak jdeme" řekl. "ne,ne počkej" zastavila jsem ho.

     "Ale no tak, co zase ?" zazubil se. "Mám lístek" zamávala jsem mu s ním před onličejem. "Aha" řekl a prohrábl si vlasy."Mám nápad"mrkla jsem na něj. Uviděla jsem jednu holku ve věku asi čtrnáct let a už na ní nevyzbyl lístek. Přišla jsem k ní a beze slova jí dala lístek. Hned se jí rozzářili oči a obejmula mě. "Děkuju !". "Nemáš zač ."řekla jsem a šla jsem za Carterem. "Tak a teď můžem..."

.........................................................................................................................................................................

     Snad se bude líbit ale psala jsem to na rychlo ... No nic snad se líbí ;)

                                                                                                                                                    Nikča*

    

First HateWhere stories live. Discover now