Ano ! Ano ? Ano !

345 20 0
                                    

      Shawn jak slíbil, dostala jsem volno. Nechápu jak to ten kluk dělá. Přijde, řekne si o co chce a dostane to ! Hodila jsem na postel nalou cestovní tašku a začala jsem balit. Hodila jsem tam pár věcí a plavky. Byl sice konec léta, ale člověk nikdy nevý. Hodila jsem si tam i nějakou kosmetikua měla jsem zbaleno. Někdo zvonil. Asi Shawn. Šla jsem otevřít a byl to on. "Ahoj" ."Ahoj" obejmuli jsme se.

    "Tak co připravená ?" zeptal se. "Ještě minutku, dojdu se převléknout. Zatím si sedni a počkej na mě" kývnul a já jsem se šla převléknout.Vzala jsem si bílý top a černou volánkovou sukni.Top jsem si zakasala a vzala jsem si cestovní kufr a kabelku.Obula jsem si boty na podpatku a šla jsem do obýváku."Můžeme" oznámila jsem a Shawn se zvedl.

     "Dobře, mimochodem sluší ti to". "Děkuju" usmála jsem se."Počkej, vezmu ti tašku". "To nemusíš.." nestačila jsem to doříct  a vzal mi ji z ruky."Děkuju" řekla jsem znovu. "Nemáš zač". vyšli jsme z bytu a zamkla jsem. Před domem měl Shawn zaparkované auto. "Hezký auto" řekla jsem. "Díky". 

     Tašku mi hodil do kufru a otevřel mi dveře. Nastoupila jsem a usmála jsem se na něj.Obešel auto a nastoupil taky.Cesta na letiště netrvala dlouho, ale i tak jsme se zabavili.Na letišti na nás čekala Shawnova manažerka. Tu ženskou nemám ráda.S hawn mi vzal tašku a šli jsme rovnou k jeho letadlu.  Ta manažerka mu ještě něco říkala ale ignoroval jí a věnoval se mně.

     Nastoupili jsmea už jsme jen čekalinaa vzlétnutí...

***

     Když jsme seděli v autě a čím dál víc jsme se blížili k Shawnovu domu, byla jsem čím dál víc nezvozdnější."Neboj se" zasmál se. "Já se bojím !" kousala jsem si ret. "Nemáš čeho, budeš se jim líbit" mrknul na mě.

......................................................................................................................................................................

Vím že je to strašně krátká kapitola a omlouvám se, zítra vám to vynahradím :/ Špatná a zároveň dobrá zpráva je že jedu na týden do Londýna !!! Ale to znamená že další část napíšu zítra, možná napíšu dvě, ale celý příští týden nic nenapíšu :/ Tak se nezlobte ale chci si to tam užít ;) 

                                                                                                                                                              Nikča*

First HateWhere stories live. Discover now