Proč ?

396 28 0
                                    

     Pořád jsem nemohla ze Shawna vydolovat co má se mnou v plánu. "Tak aspoň nápovědu ?" zaprosila jsem. "Dobře, měla by si se jít převlíknout. A možná by jsi si měla pohnout, protože tam máme být asi za 15 minut " uculil se. "Děláš si srandu že jo ?" snažila jsem se pořád usmívat. "No, ani ne ..."

     Shawn nám stopnul taxík aby jsme tam byly rychleji a já jsem řidiči nadyktovala adresu. "Shawne, připrav se že tě asi zabiju" nevěděla jsem jestli se mám smát nebo mám brečet."Ale no tak, vždyť ti to sluší i teď ". Hodila jsem na něj vražedný pohled."Vždyť mám na tváři mouku !" neubránila jsem se smíchu.

     Hned jak jsme dorazili vyběhla jsem do bytu. "Co přesně si mám vzít ?" zeptala jsem se. "Já fakt nevím" začal se smát. "Tak to ti teda děkuju. Počkej tady". Přehrabala jsem celou skříň ale pořád jsem si nebyla jistá.Nakonec jsem šáhla po jednoduchých červených šatech s třičtvrtečním rukávem. Dplnila jsem to černými lodičkami na vysokém podpatku a psaníčkem.

     Zaběhla jsem ještě do koupelny. Opravila jsem si drdol a jemně jsem se nalíčila."Tak co, můžu to mýt ?" zeptala jsem se a vyšla jsem z koupelny do obývacího pokoje. "Wow, sluší ti to" mrknul na mě. "Děkuju". "Nemáš zač, ale už by jsme měly jít". "Jo, jasně jdeme." Popadla jsem telefon a klíče a vyrazili jsme.

     Neměla jsem alsolutně tušení kam jedeme, ale asi po půl hodině jsme zastavili.Vystoupili jsme a já jsem se rozhlédla po ulici. Neznala jsem to tu ale usoudila jsem že tu bude asi nějaká restaurece. "Tak pojď " řekl Shawn.  Vešli jsme dovnitř a Shawn mě vedl někam dovnitř.

     Shawn otevřel dveře do salonku a ozvalo se "PŘEKVAPENÍ !!!" strašně jsem se lekla. Podívala jsem se kolem a byli tam všichni. Sarrah, Harry i maličký Cameron, Brooklyn i s celou rodinou, Chloe, Paul, David,Jack,Kristy,Sam,Monika, moje šéfová a kolegové z práce. Podívala jsem se i na druhou stranu a uviděla jsem tátu.

     "Tati !" rozběhla jsem se k němu a obejmula jsem ho. "Tak ráda tě vidím" zašeptala jsem a neudržela jsem slzy. "Taky tě rád vidím" odpověděl. "Otočila jsem se a otřela si slzy. "Moc vám děkuju". "Nám ne" řekla Sarah "to tady Shawn". Mezi tím se kolem mě nahrnuli lidi aby mi popřáli. Otočila jsem se na Shawna a rty naznačila "Děkuju".

     Jen kývnul a někam se vydal. Oslava se opravdu vyvedla, vůbec jsem to nečekala.Chvíli jsem si povídala s taťkou a trovhu mě mrzelo že tady nebyla mamka. Dozvěděla jsem se že mě nechtěla vidět.Táta se docela divil že nemám bříško. Všechno jsem mu vysvětlila.Najednou utichla hudba a vešel Shawn se Brooklynem a nesli dort.

     Byl úžasný. Všichni začali zpívat. Na dortu bylo napsáno "Všechno nejlepší k dvacátým narozeninám !" byla jsem tak šťastná ! Když přišli až ke mně, zfoukla jsem všechny svíčky a všichni začali tleskat. "Děkuju" řekla jsem znova. Nakrájeli jsme dorta dali jsme všem kousek . Bohužel musela Sarrah s Cemeronem odejít brzy, ale Harry zůstal.

     Kolem desáté také odešla Victorie s Davidem a Harper. Kluci tu ještě zůstali a Brooklyn slíbil že je domů odveze do půlnoci.Všechno bylo seper, tančili jsme a slavili. Hodně mě mrzelo že za mnou přišel v 11 hodin Shawn že už musí odjet. "Proč ?" zeptala jsem se. "Pořád mám turné, ale neboj určitě se ještě stavím" mrknul na mě. Přiskočila jsem k němu a uvěznila ho v dlouhém obětí.

     "Moc ti děkuju za úžasný narozeniny" . "Nemáš zač" usmál se. "Doufám že se brzy uvidíme" Dala jsem mu pusu na tvář a naposledy jsem ho obejmula. No a potom jsem ho sledovala jak odchází ...

.........................................................................................................................................................................

Nová část ;) byla psaná na rychlo tak se omlouvám za chyby  ;)

                                                                                                                                                           Nikča*


    


First HateKde žijí příběhy. Začni objevovat