Děkuju <3

385 28 1
                                    

     Už to jsou dva měsíce co se narodil Cameron. Roste jako z vody. Je to zlatíčko. Sarrah to zvládá skvěle, ale zato Harry... Není skoro vůbec doma a všechno je na Sarrah. Musím říct že nato, jakou mě ze začátku radost nic moc . Stěžuje si na to že je Cameron moc hlučný a že se doma prý nevyspí. Někdy hlídám i já ale jelikož jsem začala dálkově studovatvysokou školu managementu tak na to nemám moc čas.

     A zatím než jsi najdu pořádnou práci pořád pracuju v té kavárně. S Brooklynem jsme se nadobro usmířili a jsme přátelé. Hodně se zajímá o Camerona a chodí je hodně navštěvovat. No a pak je tu Shawn. Voláme si každý, každičký den.Posílá mi hodně fotek z turné, ale je vidět že toho má hodně.

***

    
Ráno jsem musel vstávat už v 5 hodin protože jsem musela být v práci dřív abych stihla napéct na otvíračku ořechové rohlíčky. Vůbec se mi ale nechtělo. Nakonec jsem ale vstala a šla jsem rovnou do sprchy abych se proprala. Nechtěla jsem si mýt vlasy tak jsem si je stáhla do drdolu. Potom jsem si dala jen lehce make up a šla jsem se obléknout.

     Popadla jsem kabelku a vyrazila jsem. Cesta mi trvala celkem dlouho ale vstávala jsem dřív takže jsem měla čas. Odemkla jsem a šla jsem rovnou do kuchyně zadělat na těsto.Šlo mi to hezky od ruky a ještě před otvíračkou jsem si dala kafe. Dneska jsem tady až do 11 sama, protože si šéfka musela něco zařídit.

     Čas utíkal jako voda ale než jsem se nadála přišla šéfra a já jsem měla polední pauzu. Neměla jsem hlad tak jsem šla zatím znovu zadělat na rohlíčky. Polední pauza skončila, rohlíčky byly napečené a já jsem šla zpátky na plac.

     Šla jsem k prvnímu stolu a začala jsem obsluhovat. "Dobrý den co si dáte ?" zeptala jsem se. "Dobrý den jedny vafle" počkat ten hlas znám ! Zvedla jsem oči a seděl tan Shawn! "Shawne co tady děláš nemáš být na turné ?" hned jsem do obejmula. "Dneska máš přece narozeniny ne ? To jsem si nemohl nechat ujít " mrknul na mě. No jo, já jsem úplně zapoměla že mám dneska narozeniny ...

     "Tak kam to půjdem oslavit ?" zeptal se. "No, bohužel nikam dneska makám až do šesti" byla to sice špatná správa ale Shawn se pořád usmíval. "Tak se koukej" mrknul na mě a mířil si to přesně za mojí šéfovou. Neslyšela jsem co si říkají ale když od ní Shawn odcházel usmíval se jak sluníčko."Dneska už máš volno" . "Jak si to dakázal ? Normálně mi neprodloužía polední pauzu !" zasmála jsem se. "Kouzlo mého úsměvu" odpověděl.

     "Tak fajn, skočím si pro věci a pak něco podnikneme" rychle jsem si skočila pro věci a rozloučila se s šéfovou. "Mám plán" oznámil mi. "Aha, a jakej ?" zeptala jsem se smíchem když jsme opouštěli kavárnu. "Překvapení " . "Ale notak, řekni mi to. Vždyť jsem měla překvapení to že jsi za mnou přijel". "Tak já ti to teda řeknu" naklonil se ke mně a pošeptal. "Nech se překvapit". "Hele !" praštila jsem do ramene a oba jsme se začali smát.

........................................................................................................................................................................

Doufám že se líbí ;) Nebudu tady rozepisovat jak jsme užásní protože vy jste a moc děkuju za čtení a votes ;)

                                                                                                                                             Nikča*


    


First HateWhere stories live. Discover now