Yazar'dan

2K 60 6
                                    

Merhabalar!

Bu güncellemeyi telefondan yaptığım için yazım hataları olursa, affedin lütfen.

Birçok okuyucumdan Yosma ile ilgili mesaj aldım ve bu konuya açıklık getirmek istiyorum.

Yosma'ya birkaç haftadır bölüm gelmediği için hikâyemi bitirdiğimi düşünenler olmuş, olmasın. 40'ncı bölüm rastgele yazmak istediğim ve sırf okuyucular beklemesin diye aceleyle, ruhsuz bir şekilde ortaya çıkarmak istediğim bir bölüm değil. Belki de kitabın en güzel bölümlerinden birini yazmak istiyorum, bilmiyorum ama yazdığım bölümler ne olursa olsun, yetersiz geliyor. Hep daha fazlasını isteyen biri oldum kelimeler konusunda. Ve 40'nck bölümde anladım ki yeterli olan o bölümü bulana dek bu kız karalama yapmaya, yırtmaya ve yeniden denemeye devam edecek.

Beklediği için bana kızgın olanlarınız olabilir aranızda ama lütfen olmasın. Hepimiz için en güzelini istiyorum bu hikâye için. Ha, şu da aklınıza gelebilir: yazar okuyucularının artması için bölümü bekletiyor.

Asla! Hiçbir zaman sayılarla ilgilenmedim hikâyem konusunda. Zaten burada yazdıklarımı da kitap haline getirmeyi hiç düşünmedim. Evet, ileride bir yazar olmak istiyorum ama alelade bir kitap yazmak değil, daha fazla tecrübeye sahipken bir şeyler karalamak istiyorum. Yazdıklarım birkaç ruhta iz bıraksın, o ruhu kendinden bilsin istiyorum.

Bu yüzden de 40'ncı bölüm için sizden biraz süre istiyorum. Çok değil, biraz.
Zaten hepimiz öğrenciyiz. Okul hayatını -özellikle yoğunsa- biliyoruz. Ve benim gibi bir yılınız çöpse, yani bir yıl tembellik yaptıysanız(!) biraz daha çaba göstermeniz gerekir.
Sizden beni anlamanızı istiyorum. Anlayacağınızı da biliyorum.

Bu arada 40'ncı bölümün kurgusu neredeyse kafamda hazır, zaten aslolan kaleme dökmek ve ben bunun için kafamın en temiz olduğu anı bekliyorum.

Bir de şey var, ben yeni bir hikâyeye başladım. Adı; O kadın
Yazdan beri aklımda olan kurguyu en doğru zamanda kaleme döktüm. Kalem yağ gibi satırlarda kaydı, bu da beni çok rahatlattı.
Eğer bakmak isterseniz, profilimden bulabilirsiniz. Çok içten bir şekilde yazdığım ve her satırında benden parçalar bulabileceğiniz bir hikâye.

Sevgiler.

YOSMAWhere stories live. Discover now