Hoofdstuk 7

818 38 2
                                    

Hi,
Sorry dat ik zo lang al niet ge-update heb! Ik heb het super druk met school en alles, maar hier is weer een hoofdstuk!
Ps: ik ben samen met een vriendin begonnen aan een ander boek: 8 plaatsen, 1 bestemming. Volgens mij gaat het echt heel erg leuk worden dus houdt het in de gaten!
Xx, Moi❤️
Snel kijk ik naar de grond. Ik probeer een normale zin te zeggen maar het lijkt wel alsof mijn mond met lijm is dichtgeplakt. Ik kijk hem weer aan, glimlach en loop weg. Dan draai ik me weer om en zwaai. 'Doei Liam', krijg ik er nog uit.
Als ik een maal thuis aangekomen ben kijk ik naar mijn rooster, want morgen is mijn eerste schooldag. Ik zucht diep en ik voel onder in mijn buik kriebels opkomen. Ik probeer het te onderdrukken maar het lukt me bijna niet. Snel ga ik op de grond zitten en doe ik een paar ademhalingsoefeningen. Na een paar minuten gaat het wel weer en ik sta weer op. Mijn ouders hebben het eten al klaarstaan dus ga ik naar beneden.
'En, hebben jullie zin in jullie eerste schooldag?' Vraagt mijn moeder enthousiast. Mijn broer kijkt haar moeilijk aan. 'Nee mam, nee.' Zegt hij dan en ik schiet in de lach. Mijn stiefvader kijkt me bestraffend aan en zegt dan: 'Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook geen zin heb om morgen te gaan werken, die korte vakantie was wel erg leuk. Maar ja, we moeten toch wel gaan hè?' Mijn moeder glimlacht en knijpt hem zachtjes in zijn schouder.
'Mag ik van tafel af? Ik moet nog wat dozen uitpakken en mijn schooltas voor morgen klaarmaken.' Vraag ik. 'Ja, tuurlijk schat. Ga maar. Ja, jij ook Luke.' Zegt mijn moeder als Luke haar al vragend aan kijkt.
Ik loop naar boven en ga op mijn full size bed zitten. Ik kijk naar de muur van mijn kamer, die gewoon saai wit is.
Snel pak ik mijn laptop en ga ik opzoek naar allemaal leuke foto's in mijn album en op internet. Ik zet ze allemaal om in zwart wit en een uur later heb ik een stapel uitgeprinte foto's in mijn handen. Ik pak wat plakband en begin ze random door elkaar op de muur te plakken. Twee uur later zit mijn muur helemaal vol. Ik zet een stapje naar achteren om het eindresultaat te bekijken. Het ziet er cool uit. Alle foto's zitten half over elkaar en door elkaar heen. Je kunt er naar blijven kijken. Toch doe ik dat niet want ik moet mijn schooltas voor morgen nog inpakken. Mijn ouders hebben me als een soort cadeautje een nieuwe schooltas gegeven. Het is een hele mooie zwarte schoudertas. (Media).
Ik stop er alle boeken in die ik nodig heb, samen met een etui, koptelefoon en extra oplader. Natuurlijk pak ik ook mijn sportspullen, je weet natuurlijk nooit of er een leuke sportclub is op deze nieuwe school.
Ik kijk op mijn klok en zie dat het al half elf is en ik maak me klaar voor bed.

from Normal to UnforgivableWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu