♥Özel Bölüm. ♥

70K 2.4K 114
                                    

2 Yıl sonra.

Midesinde ki iğrenç bulantı ile beraber hızla yatağından kalkmıştı. Son bir kaç gündür midesi ciddi anlamda bozulmuştu. Başı dönüyor midesi kalkıyordu. Kocası da onda ki değişikliği fark etmişti lakin Hejada ki sinirden ve gerginlikten dolayı bir kaç gündür doğru düzgün konuşamıyordu. Neden böyle olmuştu oda anlamıyordu. Fakat en kısa zaman da bir doktora gideceklerdi. Bu şekil olmuyordu. Oda yatağından kalktı ve giden kadının arkasından lavaboya girdi. Karısı kusarken tiksinti yerine şefkatle ve aşkla ona yaklaştı. Arkadan saçlarını tuttu ve sırtını sıvazladı, daha sonra havluyu uzattı.

Kendine biraz olsun gelebilen genç kadın gözlerini kapatıp derin bir nefes aldı. Midesi çok fazla bulanıyor ve başı dönüyordu. Üstelik iştahı açılmıştı. Aklında tek bir şey vardı fakat şimdi o bu ihtimali istemediği için düşünmedi.

''İyi misin? '' kocasının sesi ile gülümseyerek ona yaklaştı ve ellerini beline doladı. Çok seviyordu bu adamı. Hemde o kadar çok seviyordu ki yılların acısını çıkartır gibi. O nikahta gördüğü Barlas ve şimdi ki Barlas arasında çok fark vardı. O gün karım olmayacaksın diyen adam bugün karımsın diyordu. Ne tuhaf. Bundan 7 yıl önce herşey çok zordu. Birbirlerini tanımayan iki insan. Hele Yüsra vakası ah hatırlamak istemedi. Aklına gelen şeyle beraber hızla Barlas'ın kolları arasından çıktı ve sinirle ona bakıp. ''İyiyim. '' diyerek odadan çıktı.

Neyin tribi anlamadı Barlas. Oda arkasından çıkıp çocukların odasına girdi. İki çocuğu da mışıl mışıl uyuyordu. Huzurla izledi onları. Ne çok seviyordu. En güzel mutluluk bunlardı. Hiç birşeye değişmeyen tek canlılar. Evlatlar. İkisinin de alnını öptü.

~~~~

Bütün gün evde çocuklarla uğraşmış ve sonunda dayanamayarak kendini kanepeye atmıştı. Halsizlik çok fazla vardı. Bir de çocuklar yaramaz olunca..

''Beritan'amın (Beritanım) ka ver. ~Gel hele~''

Kızına seslendi. Henüz 6 yaşında küçük bir kızdı. Sevgi ile yanına gelen kızına baktı. Eğilip alnını öptü ardından ''Bahoz nerede delalamın?'' dedi.

Küçük kız ''Bahoz. '' diye bağırdı.

Küçük çocuk içeri girerken arkasında sakladığı şeyi Heja görmüştü. Fakat tam olarak ne olduğunu anlamadı. Kaşlarını çatıp oğlunu beklerken dudaklarını ısırdı.

''Daye.. '' dedi küçük çocuk. Annesine doğru yüzünde gülümseme ile giderken annesinin gözleri doldu.

''Bahoz.. '' dedi genç kadın. Oğlunun elin de tuttuğu ya da sakladığı şey bundan yıllar önce Heja ve Barlas'ın yaptığı gerçek düğün de çekilmiş fotoğraflarıydı. Küçük çocuk annesine elinde tuttuğu fotoğraf günlüğünü uzatırken gülümsüyordu.

Hızla oğluna sarıldı. Bugün onların yıl dönümüydü. Heja bunu nasıl unutmuştu. Gözyaşları inerken bu aralar fazla duygusal olmuştu. Oda bunun farkındaydı ve emindi ki hamileydi.

''Kurban olurum sana Bahoz.. '' dedi titreyen sesiyle.

Oğlundan ayrılıp eline günlüğü aldığında gülümsedi. Zorla fotoğraf çektirmişti Barlas'a. Ama iyi ki çekmişlerdi.


''Heja. '' kocasının sesini duyması ile beraber elinde ki günlüğü bırakmış ve arkasını dönmüştü.

''Getirdin mi? '' bahsettiği hamilelik testi.


Kafasini sallayan adamın gözlerinden mutluluk akıyordu.

''Hadi hemen yap. '' diye uyardı genç kadını. Sabırsızlık ile bekliyordu.

Gülerek banyoya giden kadının arkasından 15 dakika beklemişti ve nihayet kadın çıkmıştı.

Kocasına doğru mutlu adımlar ilerlerken karısının gülümsemesi üzerine hamile olduğunu anladı.

Çocuklarına dönen adam hızla onlara sarılmış ve öpmüştü.

''Kardeş geliyor size. ''

O kadar sevinmişti ki Heja yi kucağına çekmiş ve öpmüştü. Ardından fısıldamıştı güzel kadının kulağına.

''4.sünü yapmak için hemen odaya çıkmalıyız. ''







Selam Berdelistler. Hiç güzel bir özel bölüm olmadı. Farkındayım fakat gerçekten çıkmadı yazacak birşeyler. Kızsanız haklısınız. Neyse bir daha özel bölüm gelmeyecek sanırım. Kendinize iyi bakın.

BERDEL. (Düzenleniyor!) (Zor Evlilik Serisi 1)Where stories live. Discover now