39.Bölüm.

75.9K 2.9K 197
                                    

Bu defa başa yazıyorum. Çünkü bir hata yapmışım sanırsam. Bunu da söyleyeyim ki aklınız karışmasın. Şimdi ben zamanı 4 Ay ileri aldım ya. Hı Heja 7.5 aylık hamile oldu. Aslında o 6 ay falan olacaktı lakin ben karıştırmışım. Özür Dilerim. İyi okumalar.

Şaşkınlıkla kala kaldı. Nasıl yani ? Sevdanın ki mi ?

''Sen ne dedin? '' diye sordu bir kez daha emin olmak adına.

''Sevda doğurdu abi.'' oldukça mutlu olmuştu Görkan. Bunu da çevresine yansıtmaktan memnundu.

''Hangi hastahane!? ''

''Mardin devlet hastanesi '' demiş ve kapatmıştı.

Heja ise ne olduğunu anlamadan sadece kocasına baktı. Acaba birine birşey mi oldu. Bu kötü düşünceleri içimden atmak istesede engel olamıyordu buna. Bir tarafı iyi derken bir tarafı kötü diyordu. Korkarak sordu.

''Ne olmuş? ''

Barlas ise gülümseyerek karısının alnını öpmüş ve ardından cevapladı.

''Agit baba olmuş! ''

Önce şaşkınlık ile kaldı ardından zılgıt çalmaya başladı. Demek hala olmuştu ha!? Darısı onun başınaydı.

Ardından ikisi beraber hastahaneye doğru yol aldılar.

~~~~

Kollarına aldığı küçük bedene baktı. Ne çok saçı vardı. Biraz da büyük bir burun. Bembeyaz bir ten. Agit'in kopyası! Gözünden akan yaşla beraber alnına usulca bir öpücük bıraktı. Öyle değişik hissediyordu ki. Anne olamayan anlamazdı.

''Çok güzel.''



Kafasını kaldırıp kocasına baktı. Agit sonunda baba olmuştu. Hemde karısını severek. Sevdiği kadından. Sevda tebessüm etti. Ya Agit hiç onu sevmeseydi. Gözlerini kapattı. Bunu düşünmek bile istemiyordu. Kucağında ağlayan şeye baktı. Süt istiyordu belli. Göğsünü açtı. Küçük kız süt emerken annesi fısıldadı.

''Zilan. Zilanamın. ''

Agit eğildi üstüne. Kızına baktı. Nasıl güzel birşey di.! Kendisine benziyordu. Sevda ya baktı. Yüce gönüllü karısına baktı. Eliyle ensesini kavradı ardından alnına dudaklarını bastırdı. Daha sonra oda kısık bir sesle konuştu.

''Teşekkür ederim Sevda. Teşekkür ederim.''

O kadar mutluydu ki genç kadın utanmasa oturur 3 gün 3 gece ağlardı. Zor zamanlar geçirmişti. Kocasının kalbi başka bir kadının ruhunda atarken Sevda ölümün eşiğine geliyordu. Hele de o hamile dönemlerde. Ama çok şükür ki bugün kocası onun aşkına karşılık vermiş ondan fazla sevmişti.

''Agit.... Ez de hezdıkım. (seni seviyorum).'' demişti.

Aynı cevabı Agitte verdi.

''Ez de pır hezdıkim ~Seni çok seviyorum~''

Açılan oda karısı ile beraber karı koca kapıya dönüp ve içeri girenleri görmüşlerdi. Heja ve Barlas!

Heja hızla Sevdaya taraf gelmiş. Ve sarılmıştı. Küçük bebeğe Dikkat ederek.

''Allah analı babalı büyütsün! '' demiş ve geri çekilmişti. Barlas ise kardeşinin alnını öpmüş ve Heja'nın dediklerini demişti. Heja abisine sarılıp aynı cümleleri söyledi tekrar. Barlas ve Agitte sarıldıktan sonra güzel bir muhabbet başladı.

~~~~

Akşama doğru eve gelen Heja ve Barlas bu akşam tek başınaydı konakta. Diğerleri Agit tarafında kalmıştı. Kutlama için. Her ne kadar erkek olmasa da aile bunun için sevinmiş mutlu olmuştu. Heja büyük bir heyecanla elini karnına koydu. Daha vardı ama şimdiden gelsinler istiyordu. Ayrıca oğluna ikinci bir isim düşünmüştü. Dedesinin ismini Kadir Dermanın adını. Barlas bunu kabul etmişti.

Koltukta biraz daha kocasına sığındı. Barlas ise büyük bir keyifle kollarına aldı karısını.

''Sen böyle bana sokuldukça ben daha kötü oluyorum'' dedi Barlas.

Heja ise başını göğsüne koyarak '' Ya Barlas! '' demişti.

Barlas keyifle gülüp alnına bir öpücük bıraktı. Aşkla baktı karısına. Bundan nerede ise tam bir yıl önce evlenmişlerdi. Düşündü de bu küçük kadına ne çok çektirmişti. Aslında kendisini dövesi vardı.

''Barlas.... ''

Barlas ise kesin Heja'nın bir şey isteyeceğini anladığında alt dudağını dişleri arasına alıp başını efendim anlamında salladı.

''Ben şalgam istiyorum. ''

Gözleri şaşkınlıkla açılan Barlas ''Ne! '' demişti. Şalgam mı? Yuh!

Normal birşey isteyemezmiydi?

''Tamam. '' dedi genç adam yerinden kalkarken.

''Acılı olsun ama. ''

Heja iştahla söyledi. Barlas ise ar etmemiş gibi Heja'ya dönerek ''Sonra kilo alıyorsun. Daha sonra ise bana kızıyorsun ama güzelim.''

Gözleri dolan kadın elini haddinden fazla büyük olan karnına koydu ardından güzelim kelimesine takılmamaya çalışarak ''İçimde ki çocuklar senin Barlas. Herhalde bende şalgam sevmem. Ama bak bu iki aç çocuk istiyor. Haklısın. Tamam istemiyorum. ''

Barlas hemen Heja'ya doğru eğildi ve yüzünü avuçları arasına aldı. Daha sonra ise dudaklarına arzulu bir öpücük bırakıp ''Şaka yaptım güzelim. Ayrıca kilo aldığında ele avuca sığıyorsun. Kilo yakışıyor sana. '' diyerek saçmaladı. Heja ise inanmayarak kocasına baktı.

Dolu gözlerini öptü Barlas. Ardından evden çıktı.

~~~~

Sonunda bulduğu şalgam ile beraber eve gelen Barlas Heja'nın onu beklediğini gördü. Ona bir bardak doldurup içirdiğinde kendisi de içmişti. Tekrar Heja'yı kolları arasına çektiğinde dudaklarını da öptü.

''Barlas.. ''

Korku ile karısına döndü.

''Efendim delalamın ?''

''Üstüne oturabilir miyim? ''

'Hı.. '' kabaca cevap verdi. Karısı bu akşam bir tuhaf olmuştu ya. Hayırlara vesile.

Heja Barlas'ın kucağına otururken Barlas kendi iradesi ile savaşıyordu. Çünkü küçük karısı hamile hali ile hiç rahat durmuyor.

''Şimdi uyuyalım'' diyerek kafasını adamım çıplak boynuna gömdü.

Sessizce inleyen Barlas hızla Heja'nın ensesini tutarak dudaklarına yapıştı. Ki karşılığını da hemen aldı.

Nefes nefese ayrıldığında.

''Heja....rahat durmasan eğer ben dayanamayacak bir hale geleceğim. '' dedi.

Gülümseyen Heja ise kendisini kocasına bastırıp ''2.5 ay daha dayan ağam. '' demiş ve kafasını tekrar gömüp gözlerini kapatmıştı.

Barlas ise Allahtan yardım isteyerek gözlerini geceye kapattı.

BERDEL. (Düzenleniyor!) (Zor Evlilik Serisi 1)Where stories live. Discover now