Chapter 53 - Cigarettes

7.8K 521 94
                                    

Lissa's point of view.

Svůj první sex jsem si představovala úplně jinak. Představovala jsem si ho naivně - řekla bych, že až skoro princeznovsky. Myslela jsem, že to budu dělat s mužem, do kterého budu až po uši zamilovaná, abych se mu mohla odevzdat.

Jaký byl teda přesně můj plán? Představovala jsem si romantickou dovolenou někde v Monaku na pláži. Běhala bych se svým milým sem a tam, plavala bych s ním a nakonec bychom si dali společnou romantickou večeři při svíčkách. Následně by mě chytil do náruče a odnesl si mě až na náš hotelový pokoj, kde by bylo připravené další jídlo, další svíčky a okvětní lístky růže všude rozhozené. Položil by mě opatrně do postele a něžně by se se mnou pomiloval.

Realita má do mojí představy rozhodně daleko.

Bolavě zaskučím, jak nedokážu dát nohy k sobě. Celá žíněnka pode mnou je zakrvácená a ležím tady sama. Mám chuť se na všechno vykašlat a oběsit se. Co mě to popadlo, s tímhle vším souhlasit? Nechala jsem si to udělat od člověka, který mi byl odporný od první chvíle, co jsme se společně potkali na benzince na cestě do Ženevy.

"Jak se cítíš?" zeptá se mě Zayn, když mi podává mokré studené ručníky. Utekl do koupelny, aby mi pomohl to krvácení zastavit. Netušila jsem, že to bude tak silné. Myslela jsem, že budu jedna z těch šťastných, které při prvním sexu nekrvácí.

"Jak asi myslíš, že se cítím?" oplatím mu otázku sarkasticky. Zakňučím, když si ručník přiložím mezi své nohy a zatnu zuby. Jsem ještě celá červená z té fyzické námahy. Taky mi není dvakrát příjemné, že tady musím před Zaynem zase ležet nahá, když on má na sobě černé boxerky. Odvrátím zrak a opatrně se ručníkem hladím. Chci to alespoň zmírnit, aby to vydrželo, než se dostanu do tunelu, kde bych si proti tomu mohla dát vložku. Tampón by asi nebyl příliš vhodný.

Zayn mě pozoruje ve stoje, než se rozhodne se ke mně posadit. "Nevím, jak se cítíš. Péro bolí trochu jinak. Ale nemůžeš na mě nic svádět. Já jsem byl něžný."

Podívám se na něho s mírně nakrčeným obočím, jestli to myslí vážně. "Na takovou věc je potřebu dva. Svůj podíl viny na tom taky neseš."

"Nemůžu za to, že mě Matka Příroda obdařila luxusní výbavou," řekne sebevědomě a usměje se. "Budeš v pohodě. Většina ženských, který jsem odpaňoval, dopadla stejně jako ty. Chce to jen odpočinek. Pak už budeš sexovat častěji a rychleji než šukací stroj. Styles bude čumět."

Zakloním se a oči směřuju do stropu. Harry bude čumět? Nemyslím si, že jeho reakce v této oblasti bude pozitivní. Chtěl mě dostat, ale bránilo mu v tom moje panenství. Vsadím se, že když jsem se odevzdala někomu jinému, bude zuřit. I když jsem ho tolik týdnů už neviděla. Ani Liam neví, jestli je v pořádku, ani kde je.

"Zvládneš se postavit?" Vyruší mě z přemýšlení ten, se kterým jsem před chvíli sdílela jedno tělo.

"Zvládnu, ale dej mi ještě chvilku," zavrčím nad jeho netrpělivostí. Otočím ručník jiným směrem, abych zjistila, jak silné krvácení ještě je. Když poznám, že je slabší, opatrně se natáhnu pro kalhotky, které to schytají. Zayn mi pomůže se do nich obléct a následně mi pomůže na nohy. Pomáhá mi s oblékáním, avšak já se mračím. Vidím totiž v jeho obličeji pobavený výraz.

Zakňučím, když se musím dát do kroku. Nezvládám mít moc nohy u sebe, proto chodím jako kačka. Mračím se a doufám jen, že se z té bolesti vyspím.

"Aspoň to máš už za sebou." Snaží se mě Zayn povzbudit. "Až příště se mnou budeš spát, už budeš ok."

"Co?" vyletí ze mě dřív, než si to snažím promyslet. "Já jsem ti za pomoc slíbila jenom jeden sex."

HopelessKde žijí příběhy. Začni objevovat