Kapitola 71

5.2K 339 3
                                    

Vůbec se mi nechtělo do školy, dnes mám říct před celou třídou, kam jdu na školu. Protlačila jsem se do třídy a sedla si.

„Vítám vás, takže začneme." Řekla ředitelka.

„První je tu Brittany Olsenová nejúspěšnější žákyně vaší třídy." Postavila jsem se a podívala jsem se po třídě.

„Přijala mě Harvardova univerzita." Řekla jsem, ředitelka mi stiskla ruku, dala mi šerpu a já jsem mohla zase posadit. Potajmu jsem si strčila sluchátka do uších. Nechtělo se mi poslouchat, kam jdou ostatní, vlastně mi to bylo jedno. Zvedla jsem se, když zazvonilo, už jsem byla u dveří, když mě někdo chytil a přirazil ke zdi.

„Proč jsi to udělala?" zeptal se mě Dan. Díval se mi do očí a byl nebezpečně blízko.

„Nic mě tu nedrží." Odsekla jsem a podlezla pod jeho rukou. Byla jsem volná a utíkala jsem chodbou. Utíkala jsem celou cestu domů, Mark mě nevozil, protože si to Míša nepřála. Musela jsem ze sebe všechno dostat. Zašla jsem za roh ulice a vytáhla jsem klíčky od domu a před dveřmi jsem uslyšela hlasy.

„Neřekl si mi, že ji přijali." Poznala jsem Danův hlas.

„Omluvám se, ale její šance byla mizivá a ona mi neřekla, že se tam hlásí." Markův hlas.

Vzala jsem za kliku a otevřela dveře, nejrychlejším krokem šla do pokoje. Posadila jsem se na postel a začala plakat, nemělo mi to dělat problém, ale já jsem ho pořád milovala. 

Posadila jsem se na parapet a udělala další kravinu. Vytáhla jsem si cigaretu z balíčku a zapálila se. Míša si neuvědomovala, že poslední dobou jsem právě z ní troska, to kvůli jí to všechno začalo. Řekla mi o Rose, bez ní by mi bylo líp. Tohle všechno je jen jeden pitomý sen, určitě se někde stala chyba, tohle nejsem já. Co když se probudím znova v nemocnici a zjistím, že jsem někdo jiný? Do pokoje vtrhl Dan.

„Nemůžeš zaklepat?" zařvala jsem.

„Je to pravda." Vydechl.

„Co jako?" zeptala jsem se.

„Ty kouříš!?" vykřikl.

„Příště zaklepej." Mluvila jsem svoje, zavřel dveře a nechal mě na pokoji. Když už byl pryč, zahodila jsem cigaretu, moje problémy nejsou kvůli Míše, ale kvůli Danovi.

Don't Tell MeKde žijí příběhy. Začni objevovat