20

980 86 29
                                    

Λίγα λεπτά πριν

Μόλις η Έμιλι χωρίστηκε με τον Μάικλ άρχισε να ψάχνει προσεκτικά τις αίθουσες. Σε μερικές βρήκε ζευγαράκια να φιλιούνται. Περνώντας από την αίθουσα της Λογοτεχνίας στάθηκε σκεπτική για λίγα δευτερόλεπτα. Να κοιτάξω μέσα ή θα βρω κανένα ζευγαράκι πάλι, σκέφτηκε. Πλησίασε το παράθυρο της αίθουσας και κοίταξε μέσα από το παράθυρο. Στην καρέκλα του καθηγητή καθόταν σαν βασίλισσα η Κέιτ με ένα πελώριο χαμόγελο θριάμβου έχοντας τα πόδια της πάνω στην έδρα. Η Έμιλι άνοιξε εκνευρισμένη την πόρτα και μπήκε μέσα σαν σίφουνας.

«Αρκετά σε ανέχτηκα παλιό σκύλα!!!» της είπε νευριασμένη.

«Έμιλι... κι εγώ χαίρομαι που σε βλέπω.» είπε προσποιητικά η Κέιτ κατεβάζοντας τα πόδια της από την έδρα.

«Εγώ δεν χαίρομαι.»

«Μα θα χαρείς.» είπε η Κείτ και σηκώθηκε από την καρέκλα. «Όταν ακούσεις αυτά που έχω να σου πω.»

«Δεν θέλω να ακούσω τίποτα από εσένα!!!»

«Αν και σε έχω φλομώσει στο ψέμα όλα αυτά τα χρόνια αυτά που θα σου πω απόψε θα είναι η αλήθεια.»

«Τι θες;» την ρώτησε η Έμιλι εκνευρισμένη.

«Να σου ανοίξω τα μάτια.»

«Νομίζω πως τα μάτια μου είναι μια χαρά ανοιχτά. Ξέρω ότι εσύ και η Σκάιλερ είστε δυο ψεύτρες που αξίζετε η μια την παρέα της άλλης. Ξέρω ότι η Μίνα σας έχει σιχαθεί. Ξέρω όλα όσα χρειάζομαι για να σε στείλω στον διάολο αυτή ακριβώς την στιγμή.»

Η Κέιτ χαχάνισε. «Νομίζεις πως εγώ και η Σκάι ήμασταν οι μόνες που σου λέγαμε ψέματα όλο αυτό τον καιρό; Ότι όλοι όσοι σου φέρθηκαν καλά ήταν και καλοί άνθρωποι; Νομίζεις ότι μόνο ένας Σκοτεινός μπορεί να σου πει ψέματα; Να σε εξαπατήσει; Ε λοιπόν αυτό που θα σου πω τώρα... θα αλλάξει όλα όσα ήξερες.»

«Δεν με νοιάζει να ακούσω άλλο ένα ψέμα από το στόμα σου. Ποτέ σου δεν υπήρξες ειλικρινής. Δεν νομίζω πως θα το κάνεις τώρα.» είπε η Έμιλι και γύρισε για να φύγει.

«Τον τύπο στα γενέθλια σου τον έστειλε ο Κρίστοφερ Ντάνιελς.» πέταξε η Κέιτ.

Η Έμιλι σταμάτησε απότομα. Η ανάσα της κόπηκε απότομα. Γύρισε και κοίταξε με ένα σκοτεινό βλέμμα την Κέιτ. «Τι;» ρώτησε ξαφνιασμένη.

«Ο Κρίστοφερ Ντάνιελς έστειλε εκείνον τον άντρα στα γενέθλια σου. Ήθελε να σε κάνει να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις σου για να τρέξεις κοντά τους.»

STORM (POWER) Βιβλίο 1Where stories live. Discover now