14

647 78 12
                                    

Σήμερα ξεκινούσαν οι ανοιξιάτικες διακοπές και οι δευτεροετείς αποφάσισαν να κάνουν πάρτυ στο καινούργιο κλαμπ που άνοιξε λίγους μήνες πριν. Στην ουσία το κλαμπ ήταν μια παλιά αποθήκη στην άκρη της πόλης. Είχαν καλέσει όλες τις τάξεις του Λυκείου και μερικά παιδιά από το γυμνάσιο είχαν έρθει ακάλεστα. Παρόλο που ο Μάικλ πρότεινε στην Έμιλι να πάνε μαζί στο πάρτυ εκείνη πήγε με τις κολλητές της. Τα πέντε κορίτσια κάθισαν στους καναπέδες που διέθετε το κλαμπ.

«Θα έρθει και ο Μάικλ μαζί μας;» ρώτησε η Φαίη.

«Ναι. Θα έρθουν και τα παιδιά μαζί... ελπίζω να μην έχετε πρόβλημα.» απάντησε η Έμιλι.

«Όχι.» απάντησαν η Πένι, η Σέϊτζ και η Φαίη μαζί.

«Εγώ έχω πρόβλημα.» απάντησε ξερά η Ντέμυ.

«Ντι... έλα τώρα!!!» είπε εκνευρισμένη η Έμιλι. «Τι σου έχει κάνει πια ο Άλεξ και τον μισείς;»

«Αυτός είναι το πρόβλημα. Όλα πάνω του, ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που περπατάει, που νομίζει ότι είναι μοντέλο του Calvin Klein. Που πιστεύει πως μπορεί να έχει οποιαδήποτε κοπέλα θελήσει. Είναι εκνευριστικός.» απάντησε η Ντέμυ.

«Ναι αλλά είναι κολλητός μου από το γυμνάσιο Ντι... Πως γίνετε να κάνεις παρέα μαζί του και παράλληλα να τον μισείς;» ρώτησε η Σέϊτζ.

«Δυστυχώς τυχαίνει να κάνει παρέα με καλύτερα παιδία και τον ανέχομαι.» απάντησε η Ντέμυ.

Η Πένι σήκωσε το ένα της φρύδι και την κοίταξε παιχνιδιάρικα. «Τον ανέχεσαι ή τον θες και δεν μας το λες;»

«Αν ποτέ σας πω ότι θέλω τον Άλεξ σας παρακαλώ, πυροβολήστε με!!!» απάντησε ενοχλημένη η Ντέμυ. Σηκώθηκε από τον καναπέ και πήρε το τσαντάκι της. «Εγώ πάω να πάρω ένα ποτό θέλει καμία;» ρώτησε.

«Έρχομαι εγώ.» είπε η Πένι και σηκώθηκε από τον καναπέ ακολουθώντας την Ντέμυ.

Καθώς η Ντέμυ και η Πένι περίμεναν στην μπάρα για να παραγγείλουν το ποτό τους η Πένι ένιωσε ένα χέρι στον ώμο της. Γύρισε πίσω και είδε τον Σάιμον με τον Άλεξ.

«Γεια!!!» είπε η Πένι.

«Γεια σας κορίτσια.» είπε ο Σάιμον.

«Γεια σου Ντέμυ. Δεν θα μας χαιρετήσεις;» ρώτησε παιχνιδιάρικα ο Άλεξ.

Εν τω μεταξύ η Ντέμυ δεν τους είχε δώσει καν σημασία παρόλο που είχε ακούσει τις φωνές των δυο αγοριών. «Γεια σου Σάιμον.» απάντησε εξακολουθώντας να έχει γυρισμένη την πλάτη της στα δυο αγόρια.

STORM (POWER) Βιβλίο 1Where stories live. Discover now