5

709 89 5
                                    

Βγήκαν από το Αρχηγείο και κατευθύνθηκαν στο αυτοκίνητο του Μάικλ.

«Που πάμε;» ρώτησε η Έμιλι βάζοντας την ζώνη της.

«Σπίτι μου.» απάντησε ο Μάικλ βάζοντας μπροστά το αυτοκίνητο.

Γυρίζοντας στο σπίτι του Μάικλ η Έμιλι είδε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Αναγνώρισε αμέσως το ασημί αυτοκίνητο της Ντέμυ και χαμογέλασε αβίαστα.

Το σπίτι του Μάικλ ήταν ασυνήθιστα μεγαλύτερο απ' ότι τα υπόλοιπα σπίτια της πόλης. Τα ίδια ασυνήθιστα μεγαλύτερα σπίτια ήταν το δικό της σπίτι και της Μίνα. Μήπως επειδή είμαστε σημαντικές οικογένειες Χαρισματικών έχουμε και μεγαλύτερα σπίτια; αναρωτήθηκε η Έμιλι.

Ο Μάικλ έβγαλε ένα πραγματάκι και πάτησε ένα κουμπί. Η πόρτα του γκαράζ άρχισε να ανοίγει. Η Έμιλι χαχάνισε.

«Τι;» ρώτησε μπερδεμένος ο Μάικλ.

«Επιδειξία!!!» είπε η Έμιλι γελώντας.

Ο Μάικλ γέλασε και έβαλε προσεκτικά μέσα στο μεγάλο γκαράζ και πάτησε πάλι το κουμπί κλείνοντας την πόρτα. Το γκαράζ σκοτείνιασε για μια στιγμή και λίγα δευτερόλεπτα αμέσως μερικά χαμηλά φώτα άναψαν. Ο Μάικλ βγήκε έξω και η Έμιλι τον ακολούθησε.

«Οι οικογένειες μας έχουν μεγάλα σπίτια επειδή είμαστε Χαρισματικοί;» ρώτησε η Έμιλι.

«Επειδή είμαστε σημαντικές οικογένειες Χαρισματικών δεν σημαίνει πως για αυτό τον λόγο έχουμε τα μεγαλύτερα σπίτια. Οι γονείς μας έχουν δουλειές με πολύ χρήμα. Οι Χαρισματικοί δεν πληρώνονται για αυτό που κάνουν. Τουλάχιστον οι Φωτεινοί.»

«Αν οι Σκοτεινοί πληρώνουν συγνώμη αλλά εγώ την κάνω.» είπε γελώντας η Έμιλι.

«Το ίδιο κι εγώ.»

Βγήκαν από την πίσω πόρτα του γκαράζ και βρέθηκαν στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Άκουσε μια τσιρίδα και είδε την Ντέμυ να τρέχει κατά πάνω της. Έπεσε πάνω της και την τύλιξε στην αγκαλιά της. «Έμς.» είπε.

«Ντέμυ.» είπε αγκομαχώντας η Έμιλι. «Θα σκάσω. Δεν μπορώ να πάρω ανάσα.»

Η Ντέμυ την άφησε από την αγκαλιά της εξτασιασμένη. «Χαίρομαι τόσο πολύ που είσαι μια από εμάς. Θα σου τα πω εγώ όλα. Για το στοιχείο που χειρίζεσαι. Για το τι μπορείς να κάνεις μ' αυτό. Μιας και το έφερε η κουβέντα εγώ χειρίζομαι το στοιχείο της φωτιάς. Αχ μακάρι να χειρίζεσαι το στοιχείο της φωτιάς κι εσύ. Θα είναι τόσο ωραία.» άρχισε να λέει απανωτά.

STORM (POWER) Βιβλίο 1Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα