Hoofdstuk 40

3.2K 153 44
                                    

P.O.V Lizzy

Na de rondleiding van Louis in zijn enorme huis, waar ik zo wie zo in ga verdwalen. Heb ik meomgekleed aangezien Engeland fucking koud is. Nu zit ik dus in een dikke sweater van Louis en mijn jogging broek op het aanrecht te kijken naar Louis de chocomelk aan het maken is.

"Waar is je kerst versiering" vraag ik als ik de grote keuken rond kijk. Louis haalt zijn schouders op "heb ik nog niet opgehangen, ik had er nog niet echt tijd voor". "Dat gaan we toch wel nog doen he" vraag ik hem en haal mijn wenkbrauwen op. "Wil je dat dan, want ik weet niet waar we zijn met kerst. Ik bedoel hier of bij mijn moeder" "tuurlijk wil ik kerst versiering" ik glimlach bij de gedacht dat Louis en ik samen het huis zouden kunnen voorbereiden op kerst.

Ik werd uit mijn gedachten gehaald door Louis zijn telefoon die naast me op het aanrecht lag. Zayn Malik, stond op het scherm. "Zayn belt" zeg ik, "wil je hem op de speaker zetten" vraagt hij terwijl hij de mokken in de magnetron zet. Ik klikte op opnemen en zetten hem gelijk op de speaker.

"He bro" riep Louis "gast ik houdt Perrie niet meer, ze wil perse Lizzy ontmoeten. Kunnen jullie vanavond uit eten" vraagt Zayn. "Is dat wel zo slim, ze heeft een fucking jetlag" zegt Louis en komt tussen mijn bene staan. Zayn zucht, "kom anders hier" stel ik voor. "O he Lizzy, ik wist niet dat je mee luisterde" lacht Zayn. "Toch wel" grinnik ik, "komen jullie hier dan" vraag Louis. "Ja is goed, zie je ons straks" "jho" Louis sluit de telefoon af en kijkt me onderzoekend aan "wat" vraag ik lachend "weet je zeker dat je niet te moe bent, ik stuur ze zo weg hoor" ik grinnik "nee het gaat goed, en je stuurt ze niet weg. Ik wil Perrie wel eens ontmoeten"

Snel geef ik Louis een kus op zijn lippen voor ik hem aan de kant duw en van het aanrecht af spring. "Wat ga je doen" vraag hij verbaast als ik weg wil lopen. "Me een beetje opfrissen, ik lijk op een trol" Louis kijkt me verbaast aan "jij op een trol ? Nooit" zegt hij hoofdschudden. "Tuurlijk" ik rol met mijn ogen "nee ik meen het, je bent prachtig" zegt hij en geeft me nog een kus.

Na een halfuurtje zitten Louis en ik op de bank verwikkeld met een dekentje en een kop chocolade melk. Ondertussen is het buiten hard gaan regenen en onweren. Volgens Louis kan het in Engeland flink regen, dus ik zou hier aan moeten wennen zei hij lachend. De bel haalt ons uit onze gedachten. "gedaan met de rust" grinnikt Louis en geeft een kus op mijn voorhoofd voor hij opstaat. "Hoezo" vraag ik als ik rustig achter hem aan kon lopen. "Perrie kan nog al...eeuuhhmm aanwezig zijn" grinnikt hij voor hij op de intercom klikt om te zien wie er aan de deur staan. Zoals verwacht staat er een auto voor de poort die Louis direct herkend als de auto van Zayn.  

Niet veel later gaat de deur bel. Louis shjokt er heen en gelijk wordt de kamer gevuldt door de koude wind die van buiten komt. "Jho gast" zegt Zayn die de gang binnen stapt en Louis een 'bro-knuffel geeft'. Hij wordt gevold door een mooie blondine die Louis ook een knuffel geeft. Tot mijn opluchting dragen Zayn en Perrie beide ook een jogging broek. Ik wou me eigenlijk omkleden in normale kleren maar dat had Louis me verboden. HIj vertelde me dat als ze chillen ze dat meestal gewoon in jogging broek doen. "o my god, jij moet Lizzy zijn" zegt ze enthousiast en loopt naar me te. Ik zet me af van de deur post, waar ik de hele tijd tegen aan stond geleund, en wordt in een knuffel getrokken door Perrie. "leuk je te ontmoeten. ik ben Perrie, maar zeg maar Perr of Pezz" glimlacht ze. "ook leuk om jou te ontmoeten" glimlach ik. Ze laat me los en trekt har jas uit. Snel neemt Zayn haar plek in een geeft me een knuffel "he lizz" "he Zayn". 

Niet veel later zitten we met zijn allen een film te kijken. We kijken een of andere stomme horror film, Perrie en ik hebben luid geprotesteerd maar de jongens wouden perse een horror film kijken. "ik haat horrorfilms" mompel ik en verstop mijn hoofd achter een kussentje als er weer een of ander vies lijk gevonden wordt. Louis grinnikt en trekt me nog wat dichter tegen zich aan "ik bescherm je wel" fluistert hij en geeft een kus op mijn haar.

Met toe geknepen ogen kijk ik hoe de een na de nadere persoon wordt vermoord op gruwelijke wijzen. Dan wordt de kamer verlicht door een blikschicht gevold door een harde knal, gegil en dan is alles donker. ik zie geen hand voor ogen "kut, het is ingeslagen" hoor ik Louis achter mompelen, hij verplaats mij zodat hij onder me uit kan klimmen. Ik pak het kussen weer en druk die dicht tegen me aan. "ik ben bang" hoor ik Perrie mompelen "ik ook" geef ik toe. Niet veel later wordt de kamer verlicht door de scherpe zaklamp van Louis zijn mobiel. 

Eindelijk kan ik iets zien. Perrie heeft haar hoofd verstopt in de borst van Zayn. "zayn ga je mee, even als echte mannen dit regelen" vraagt Louis grijnzend. "jep, Pezz mag ik weg" vraagt hij lachend aan Perrie die hem bijna dood knuffelt. Perrie schudt wild haar hoofd en knuffelt Zayn nog strakker. "ga lizzy maar dood knuffelen" Grinnikt hij. Perrie laat Zayn los en minder dan een minuut zitten Perrie en ik in elkaars armen naar de jongens te kijken die grinnikend de kamer uit lopen. Louis heeft zijn mobiel meegenomen waardoor de kamer in een keer donker is. 

Dan horen we een klap en een hoge gil. Ik voel Perrie's grip verstrakken en merk zelf ook dat ik haar harder knuffel. "wat was dat" fluister ik "weet ik niet" fluistert Perrie terug. Het is dood stil in de kamer, het enige geluid in de kamer is de gejaagde ademhaling van Perrie en Mij. We horen de woonkamer deur kraken met vervolgens zware voetstappen. "Zayn" piept Perrie "Lou" fluister ik bijna. 

De zware voetstappen komen langzamer dichter bij. Op dat moment schiet een zaklamp onder het gezicht van de persoon aan. Een man met het zelfde masker als in de film staat neit meer dan twee meter van ons vandaan. Het volgde wat et horen is het oorverdovende de gegil van Perrie en mij. Dan schieten de lampen aan en de man met het masker valt lachend op de grond. Die lach herken ik uit duizenden "LOUIS" roepen we tegelijk. Ik spring op van de bank en val louis aan. "niet grappig" roep ik zodra ik boven op Louis zit. "Sorry babe" Louis trekt lachend het masker af, zijn haar zit door de war en zijn hoofd is een beetje rood. 

ondertussen is Perrie  Zayn ook al aan het aanvallen en probeert hem te slaan. Toen Zayn lachend binnen kwam is Perrie hem vrijwel meteen aangevallen en riep dingen over een hart aanval. "ik haat je" mompel ik en geef Louis een zachte stomp op zijn borst. "kom hier" grinnikt Louis en trekt me tegen hem aan zodat we knuffelde op de grond liggen. "nu kan ik niet meer slapen" zucht ik als ik mijn ogen dichtdruk en het beeld weer voor me zie. "ik bescherm je" fluistert Louis en drukt een kus op mijn lippen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

i'm back bitches !!!!!!!!

Ik weet dat Perrie en Zayn uit elkaar zijn (thanks Zayn en zijn asshole acties ) , maaaarrrrrrr ik vindt ze zo schattig dus ik laat ze lekker bij elkaar.

school begint vlogende week weer, wanner moeten jullie naar school ?

Xx me 

His SisterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu