Hoofdstuk 13

4.1K 172 21
                                    

P.O.V Lizzy

"Ik denk toch niet dat dit zo'n goed idee is, misschien kunnen we beter terug gaan" zeg ik terwijl ik mijn hand van de deurklink af haal. Louis begint te lachen "vanochtend kwam jij vol overtuiging naar me toe dat je een tattoo wou laten zetten en nu twijfel je, wat is dit ?".

"Ja maar toen stond ik nog niet voor de tattoo shop en had ik me nog niet bedacht wat er allemaal fout kan gaan" zucht ik. 

"Lizz waar ben je nou bang voor ?" vraagt Louis. 

"Eehhmm infecties die leiden tot de dood" zeg ik dramatisch. 

"Lizz je kan niet dood gaan van een tattoo  ?" lacht Louis. 

"O daar weet jij niks van, straks gaat hij ontsteken ofzo en dan moet mijn voet er af. Dan gaat er iets mis tijdens de operatie en ben ik dood" zeg ik serieus. Louis kan zijn lach niet inhouden en begint keihard te lachen. "Lizz er is nog nooit iemand dood gegaan van een tattoo". "Ja maar een moet de eerste zijn" zeg ik.

Louis zucht "nou als je het echt niet wil gaan we terug" zegt hij. "Nee, nu doen we het ook" zeg ik en haal de deur klinkt naar beneden. Ik stap samen met Louis naar binnen en er komt een grote man met tattoo's naar ons toe. Louis stapt op hem af en geeft hem een hand "he Jo hoe is het ?" vraagt hij. Te zien aan de manier van zijn begroeten kennen de twee elkaar. "Goed man, met jou ?" zegt de man die blijkbaar Jo heet.

"Ja ook goed" "mooi, kom je al weer een nieuwe tattoo zetten" vraagt hij aan Louis. Louis schudt lachend zijn hoofd "vandaag niet, ik ben hier voor mijn vriendin" zijn vriendin, o ja natuurlijk we zijn een stel. hoe kan ik dat toch altijd zo snel vergeten.

De man richt zijn aandacht op mij "Jo" zegt hij en steekt zijn hand uit "Lizzy" zeg ik en schudt zijn hand "dus heeft en vriendje je over gehaald om een tattoo te nemen" vraagt hij, ik schud mijn hoofd "nee dit was geheel mijn eigen keus" zeg ik lachend.

"Jullie kunnen daar plaats nemen ik kom zo bij jullie" zegt Jo en wijst naar een par wacht stoelen. Louis en ik gaan op zitten en ik wacht gespannen op de man.

We zijn al een aantal dagen veder sinds dat het bekent is geworden van Louis en mij. elke dag moest ik herhalen hoe geweldig het was dat hij mijn vriendje was. Louis hielp me erg en volgens mij gelooft iedereen het. ook hebben we nog veel concerten gedaan de afgelopen dagen. ik ben nog steeds die gitarist omdat zo nog steeds niemand anders hebben gevonden.

Sinds het bekend is geworden tussen Louis en mij heb ik alleen maar meer haat gekregen. ik kreeg altijd al wat haat, want je dat hoort er bij zij ik altijd tegen mezelf. maar nu is het erger geworden. en door deze haat is mijn overgeef probleem niet minder geworden. integendeel het is alleen maar erger geworden. elke dag heb ik over gegeven en ondanks dat ik blijf herhalen dat het slecht is voelt het goed. ik vergeet hoe dik mensen me vinden en dat voelt beter.

"Lizzy kom je" Louis haalt me uit mijn gedachten en ik zie dat hij al opgestaan is. ik knik en sta op, nu begin ik wel heel zenuwachtig te worden. we lopen met Jo naar achter "je mag daar gaan zitten" zegt Jo, ik knik.

Ik ga op de tafel zitten en Louis komt naast me staan. "zo wat mag het worden en waar" vraagt Jo. ik geef hem het plaatje "dat is een mooie" zegt hij en kijkt aandachtig naar het plaatje. "wil je hem ook op die plek" vraagt hij dan, ik knik. "je weet dat je ribben een van de pijnlijkste plekken zijn", weer knik ik maar nu langzamer.

"Oke laten we beginnen, je mag je T-shirt uit doen en gaan liggen" zegt Jo en hij loopt weg. langzaam trek ik mijn T-shirt over mijn hoofd. ik heb expres een sport bh aangetrokken zodat ik niet in mijn bh lig. voor de zekerheid hou ik mijn buik in omdat Louis naast me staat. Dan leg ik mijn T-shirt weer over mijn buik zodat mijn buik niet zo opvalt.

Jo komt naast me zitten en begint mijn tattoo op mijn lichaam te tekenen met een speciale stift waardoor hij straks alles beter kan tekenen.

"Ben je er klaar voor" vraagt Jo, "ja helemaal" zeg ik nu enthousiast. ik ben nog best zenuwachtig, maar ik wil deze tattoo al zo lang en nu gebeurt het eindelijk. "dit kan vervelend voelen" zegt Jo en voor ik het weet zit het apparaat op mijn ribben. en inderdaad het voelt niet prettig. Louis ziet het en pakt mijn hand, ik schenk hem een glimlach.

"Ohana is toch Hawaïaans" vraagt Jo, ik knik "het staat voor familie" vertel ik hem. "kom je uit Hawaï" vraagt hij. ik begin zachtjes te lachen "nee uit Australië, maar ik ben er wel een paar keer geweest" leg ik hem uit.

"Hoezo heb je eigenlijk gekozen om ohana er te laten neer zetten" vraagt Louis. "familie betekend alles voor me en ik zal niet weten wat ik zonder ze zou moeten. ze helpen me altijd en staan altijd voor me klaar" zeg ik en glimlach bij de gedachten aan mijn familie. "ohana means family.family means nobody left behind or forgetten" voeg ik er zachtjes achter aan.

De rest van de tijd praten Louis en Jo nog wat en vertelt Louis me over zijn eerste tattoo. Na wat uren lijkt te duren is Jo eindelijk klaar. "Zo ga maar kijken" zegt hij en wijst naar de spiegel. langzaam loop ik richting de spiegel en kijk naar de tattoo. hij is prachtig nog mooier dan ik me had voorgesteld. "hij is echt mooi" zegt Louis die aandachtig naar mijn tattoo kijkt, "ja he" glimlach ik.

Ik schrik als Louis zijn armen van achter om mijn blote buik heen slaat. ik verstijf door zijn handen op mijn buik. Er gaat een tinteling door mijn hele buik door zijn armen om me heen. maar daar kan ik niet aan denken, ik kan alleen denken aan Louis die zijn handen op mijn te dikke buik legt. "uuuhhh ik moet maar mijn T-shirt aan doen" zeg ik als ik me bevrijd uit Louis zijn armen.

Snel loop ik richting de tafel en doe mijn T-shirt aan. Jo vertelt me nog hoe ik mijn tattoo moet onderhouden de aan komende dagen en geeft me zalf die ik er op moet doen.

"Iemand heeft gezegd dat we hier zijn, het is een gekke huis buiten, er komt zo iemand om ons op te halen" zegt Louis die naar me toe komt gelopen, ik knik. ik loop met Jo mee om te betalen maar Louis is me voor "je eerste tattoo krijg je van mij" zegt hij, "nee Louis dat wil ik niet, dat is veel te duur" "ik sta er op" zegt Louis en hij loopt met Jo mee. zuchtend loop ik achter ze aan voor in de winkel om te betalen.

En zoals Louis al zij kan je alle mensen zien door de winkel ruiten. zodra Louis komt beginnen ze allemaal te gillen en op de ramen te bonken. "daar gaan we weer" fluistert Louis en hij slaat zijn armen om mijn middel. ik leg mijn armen om zijn nek en kijk hem glimlachend aan. Louis geeft een kus op mijn neus en ik glimlach.

Niet veel later komt er een van de bodyguards van de jongens aan en begeleid ons naar buiten. Louis pakt mijn hand en trekt en mee naar buiten. Een maal buiten worden we aangevallen door duizenden flitsen en fotografen. allemaal willen ze wat weten van onze relatie. pas als we in de auto zitten en de deur is gesloten kan ik weer adem halen, wat een gedoe altijd.

-------------------------------------------

Hallo mensjes,

Sorry voor het lange wachten, maar hier is hij eindelijk hoor het nieuwe hoofdstuk JHEEE.

Ik kan nu niet meer zoveel updaten omdat ik bijna examen heb en daar moet ik goed voor leren. Ik hoop dat jullie het begrijpen.

Natuurlijk ga ik dit als afleiding gebruiken tussen het leren door en zal ik dan een hoofdstukje voor jullie schrijven.

Ook wil ik jullie nog even bedanken voor het stemmen op mijn boek THANKS !!!!!

Genoeg gepraat ik moet zo weer leren, waar ik dus echt geen zin in heb.

Xx me

His SisterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu