Hoofdstuk 25

3.4K 171 34
                                    

P.O.V Louis

Zoekend loop ik door het hotel. op elk mogenlijke plek ben ik al geweets, maar ik ben haar nog steeds niet gevonden. Zuchtend open ik de deur van de kamer waar Zayn, Liam, Harry, Niall en Sophia zitten. "heb je der al gevonden" vraagt Zayn. Zuchtend schut ik mijn hoofd "Jezus waar kan ze zijn" mompel ik. "ach, je weet zeker dat ze in het hotel is, want ze is met ons mee gekomen"antwoord Liam. afwezig knik ik en plof op de stoel naast Harry.

Na het concert zijn we gelijk naar het hotel gegaan, in die tijd heeft Lizzy niks gezegd. "heb je al op het dak gekeken, Luke zij toch dat ze daar atlijd zit" zekt Harry. Snel spring ik op van mijn stoel "tuurlijk op hek dat, Thanks Hazza" zeg ik en wrijf met mijn hand door zijn krullen voor ik de kamer uit sprint.

Snel ga ik opzoek naar de deur die naar het dak lijdt. Na een tijdje gezocht te hebben vindt ik eindelijk de deur na het dak. Gelukkig hoef ik niet zo veel treden op aangezien we al bijna op de hoogste etage zitten.

Zodra ik op het dak uitkom zie ik Lizzy zitten. ze zit met haar rug tegen een muur aan het eind van het dak. Langzaam loop ik naar haar toe, als ik dichter bij kom zie ik dat ze aan het Lezen is. Ik laat me naast Lizzy neer zakken, wat haar uit het verhaal helpt. zoals altijd schenkt ze me een van haar mooiste glimlachen waardoor ik gelijk een warm gevoel van binnen krijg. "Hai" zeg ik en haal mij hand door mij haar "hai, ik hoorde je niet komen" glimlacht ze. "nee, je zat ook wel erg diep in dat boek"grinnik ik, Lizzy giechelt. "welk boek lees je"vraag ik terwijl ik langzaam het boek van haar schoot pak, "mijn lievelings boek" "The fault in our starts" vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen. Lizzy knikt vrolijk.

IK blader door de bladzijden en zie dat sommige bladzijden stukjes gerimpeld zijn, waarschijnlijk door dat ze moest huilen bij die hoofdstukken. NIet dat ik het boek zelf heb gelezen maar mijn zusjes wel, en als die het boek lazen moesten ze ook huilen. "er zitten helemaal geen plaatjes in" zeg ik, Lizzy grinnikt "dat hoeft ook niet, je hebt toch plaatjes in je hoofd. dat vindt ik mooi aan lezen, je kan alles voor je zien, zonder dat iemand je opdringt hoe het er uit ziet. en dat is bij de film wel"

"ik heb je helemaal nog nooit zien lezen sinds je hier bent" "klopt, dit is ook weer de eerste keer dat ik lees. Normaal zit ik op mijn mobiel, maar ja iemand die heeft afgepakt, Ik noem geen namen, dus bedacht ik om maar weer eens te gaan lezen" begrijpelijk knik ik.

"las je vroeger veel" "ja heel veel, vooral toen ik in de kliniek zat. aangezien ik daar ook geen mobiel of internet had moest ik toch wat doen he" lacht ze. "lees jij eigenlijk" vraag ze "als je stripboeken en roddelbladen mee telt wel". Lizzy rolt met haar ogen "precies Luke"

Ik geef haar het boek terug, zodat ze haar boekenlegger er tussen kan leggen. Terwijl ze bezig is valt er een pluk haar voor haar gezicht. Met mijn hand ga ik na haar gezicht en breng de pluk achter haar oor. Ze kijkt me aan met haar prachtige blauwe ogen en geeft me een dankbare glimlach. God, wat ben ik verliefd op haar.

Lizzy kijkt me verbaast aan "wat zei je"vraagt ze. Dan besef ik me dat ik het hardop heb gezegd. Ik heb net aan Lizzy verteld dat ik haar leuk vindt, Nee Louis je hebt haar verteld dat je Fucking verliefd op haar bent. ongemakkelijk krab ik aan mijn nek "eeeuhhmm, niks" mompel ik. Lizzy rolt met haar ogen "Louis ik ben niet achterlijk, Kom op vertel". ik zucht een keer diep en richt mijn blik af, "ik ben verliefd op je Lizzy" Fluister ik. Op dat moment gebeurt er iets wat ik niet zag aan komen. In plaats van Lizzy die me zal uitlachen omdat ik net vertel dat ik verliefd op haar ben, drukt Lizzy onverwacht haar lippen op die van mij. Ik schrik van haar actie maar kus dan terug. Langzaam duw ik Lizzy naar achter, mijn lippen gaan geen moment van de hare. Lizzy ligt op haar rug met mij boven op haar.

Lizzy legt haar handen op mijn borst en duwt me iets van haar af. weer zie ik dei prachtig blauwe ogen waar ik in verdrink. Haar haar is een beetje door de war, wat er sexy uitziet. en een glimlach siert haar perfect roze lippen. "Ik ook op jou Louis" mompelt ze. in een keer zijn alle twijfels uit mijn lichaam verdwenen, snel druk ik mijn lippen weer op die van haar. Mijn tong vraagt toestemming om naar binnen te gaan. Ze opent haar moment en mijn tong vindt haar weg naar binnen.

na een tijdje trekt Lizzy terug, in hoe verre dat mogelijk is aangezien ik nog steeds boven haar hang. Lizzy haar wangen kleuren rood "EEuuhhh wat doen we nu" vraagt ze onzeker. "zoenen" zeg ik grijnzend, ze geeft een zachte stomp tegen mijn borst kast "ik bedoel met ons, want als het management hier achter komt zijn ze vast niet blij" "fuck het management" zeg ik en sta boos op. Lizzy gaat ook recht op zitten en kijkt met beschaamd aan. "Will heeft me al zo veel van me afgenomen, jou krijgt hij niet. Als ik een relatie met je wil doe ik dat en daar heeft hij deze keer niks over te zeggen. Lizzy je bent een van de beste dingen die me ooit is overkomen. Ik wil jou niet kwijt" zeg ik en laat me weer op mijn knieën voor haar zakken. "ik wil jou ook niet kwijt Lou" tranen glinsteren in haar ogen, Ik pak met mijn handen haar gezicht vast "het komt goed, ik beloof het je" zeg ik en snel druk ik een kus op haar lippen.

"wat doen we nou" vraagt Lizzy, ik haal mijn schouders op "we kunnen het proberen als stel, je weet wel vriendje vriendinnetje. We zijn al een maand samen dus ik vindt best dat dat kan" Lizzy grinnikt en rolt met haar ogen "vraag ik me nu als je vriendin meneer Tomlinson" grijnst ze. "misschien mevrouw Hemmings" "dat was niet echt romantisch is het niet".

ik pak Lizzy haar hand vast en kijk in haar prachtige ogen "Lieve Lizzy Hemmings, mag ik jou vanaf nu officieel mijn vriendin noemen" vraag ik en druk een kus op haar hand. "ja dat mag Louis Tomlinson, dat mag" lacht ze. En daarna voel ik haar zachte lippen weer op die van mij.

——————————————————————————————

Weer een nieuw hoofdstukje !!!!!

ik ben er niet helemaal trost op maar ik kon jullie niet langer laten wachten.

ik heb een paar mededelingen:

1. IK BEN GESLAAGD !!!!! ik ben zo blij, ik kon wel janken.

2. OMG hebben jullie gezien wat er met Michael en Calum is gebeurt tijdens het concert gister. ik hoop dat ze snel beter worden, vooral Michael want op zijn instagram foto zag het er niet al te goed uit met dat verband.

3. Wath the hell is er aan de hand met Zayn, ik wordt helemaal gek. Op twitter en instagram gaat het alleen maar over #zayniscommingback. hij staat weer op de 1D website, hij heeft naughty boy ontvolgt en Louis is hij weer gaan volgen. Perrie stuurde dat zayn en one direction een verassing hebben. Ook is het bericht wat hij op facebook heeft geplaatst verwijdert. IK WORDT HELEMAAL GEK. IK WIL WETEN WAT ER AAN DE HAND IS. wat denken jullie denken jullie dat Zayn inderdaad terug komt. Of dat het net als de vorige keer een grap is. IK WEET HET NIET. IK WIL ANTWOORDEN EN IK WIL HET NU !!!!!!!!

laat weten wat jullie van dit hoofdstukje vonden, want Lizzy en Louis zijn officieel bij elkaar !

xx me

His SisterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu