Hoofdstuk 19

3.4K 175 13
                                    

P.O.V Lizzy

Na een lange dag in de dierentuin kwamen we eindelijk aan bij het hotel, Ik was gesloopt. Sophia kon niet stoppen met vertellen hoe geweldig ze het vond en dat we dit vaker moeten doen. Na het gesprek met het meisje heb ik me stil gehouden en niet meer genoten van de dierentuin. ik blijf krampachtig Louis zijn hand vast houden om zo overtuigend mogelijk over te komen.

Zodra we boven zijn stop ik bij onze kamer "gaan jullie maar vast naar de rest ik kom zo" zeg ik. Sophia, Liam en Louis knikken en lopen naar de andere kamer waar de rest waarschijnlijk is.

Snel loop ik naar binnen en laat me op het bed vallen. ik ben dood op, er was vandaag veel gebeurt. ik had een vreselijke nachtmerrie, onze nep relatie is bijna ontdekt en ik heb te veel gegeten.

Gelijk krijg ik al weer een steek van schuldgevoel door me heen als ik denk aan alles wat ik vandaag heb gegeten. eigenlijk ging het best goed, in de ochtend af ik alleen een appel met het excuus dat ik geen honger had. daarna at ik ook weinig in de dierentuin. tot dat we ergens avond eten gingen eten in de dierentuin. er was alleen maar friet en ik kon het niet afslaan anders hadden ze vermoedens krijgen.

Louis en Liam zijn patat gaan halen en kwamen terug met 4 bakjes met daar in veel te vette patatten met saus. bij ieder patatje die ik at voelde ik mijn buik en kont dikker worden. ik kon het tot de held op eten, want als ik niet was gestopt was ik tranen uitgebarsten.

Ik adem langzaam in en uit en sta op van het bed. ik loop richting de badkamer terwijl ik mijn haar in een staart maak, die friet moet er af. zoals dagelijks laat ik me voor de wc zakken en doe mijn ding.

Als alles er uit is en er alleen nog maar gal komt ga ik naast de wc zitten en trek mijn benen in en sla mijn armen er om heen. ergens weet ik dat dit moet stoppen, maar het voelt goed. niet iedereen kijkt meer naar me met de blik dat ik dik ben of lelijk. even galmen de woorden van Demi weer door me hoofd 'je weet dat jongens alleen maar vallen op dunnen meiden'. Waarschijnlijk heeft Demi wel gelijk, ik heb niet eens een echte relatie. niemand wil mij, en dat komt waarschijnlijk om mijn figuur.

Zonder dat ik het door heb rollen de tranen over mijn wangen. niemand wil me als ik er zo uit zie. want als het straks 'uit' is met Louis ben ik nog steeds dik en heb ik niemand.

"Lizz wat ben je aan het doen, we willen-" Luke staat in de deur opening van de badkamer en kijkt me geschrokken aan. "lizz wat is er aan de hand" vraagt hij terwijl hij dichter bij komt. "niks, niks gewoon een beetje moe" probeer ik glimlachend te zeggen en veeg snel de tranen weg. Luke laat zich naast me neer zakken en kijkt me doordringend aan waardoor ik mijn hoofd de andere kant op richt. Ik kan hem niet aankijken, ik heb mijn tanden nog niet gepoetst waardoor hij de zure geur zal reuken die nog in mij mond zit.

"Tuurlijk Lizzy, maak dat de kat wijs. ik ken je langer dan vandaag" zegt hij. "godverdomme Luke, er is niks dat zie je toch" mompel ik boos zonder hem aan te kijken. "Lizzy kom op vertel gewoon" dringt Luke aan, "er is niks dat zeg ik toch" zeg ik boos in zijn gezicht.

Luke zijn ogen worden groot en hij kijkt me ongelovig aan. kut hij heeft me door, hij moet het hebben geroken. Snel wendt ik mijn blik weer af. dan voel ik Luke zijn hand om mijn kin en draait mijn hoofd richting hem. Hij brengt zijn hoofd dichter bij mijn mond, ik wil mij hoofd weg draaien maar hij houdt me vast. ik hou mijn mond gesloten in de hoop dat hij niks ruikt.

Maar die dickhead knijpt met zijn andere hand in mijn zij waardoor mijn mond open gaat om naar hem te schelden. "auw, klootzak" zeg ik en draai mijn hoofd weg. "ik wist het" zegt hij en springt op "hoe kon ik het nou niet zien, hoe blind kan ik zijn" hij ijsbeert door de kleine badkamer.

"Het is niet wat je denk Luke" zeg ik, "o nee Lizzy, hoe kan het dan dat die zure lucht uit je mond komt" zegt hij. even zie ik weer de 13 jarige Luke staan, vol wanhoop en bezorgdheid kijkend naar zijn grote zus die naast de wc zit omdat ze niet tevreden is met zich zelf. Die Luke was zo wanhopig. hij wou me helpen, maar ik sloeg het af. ik vertelde hem dat hij zich met zijn eigen zaken moest bemoeien en me met rust moest laten. gelukkig heeft hij dat niet gedaan, want wie weet waar ik anders was geëindigd.

"Ik was gewoon misselijk, oke" zeg ik. "lizz dat gelooft niemand, kijk naar je zelf" hij wijst naar me met beide handen. "zo" zegt hij en pakt mijn smalle pols in zijn handen "kwam jij hier niet heen, ik zag al dat je afviel. maar Vera zij dat ik het moest laten" "wacht jij hebt Vera gesproken, waarom" vaag ik. "omdat ik me fucking zorgen over je maakt Lizzy, jij kon nooit tegen kritiek over je lichaam. en toen je mee ging op Tour kreeg je zo vele kritiek. ik zag je magerder worden en belde Vera om advies. die zij dat ik waarschijnlijk spoken zag en het moest laten. En ik ben natuurlijk zo dom om te luisteren. ik had het je moeten vragen, want kijk nu waar we weer zijn" roept hij boos.

"Luke schreeuw verdomme niet zo, en je hoeft je nergens zorgen over te maken. het is niet zo als de vorige keer" hou ik koppig vol. "Lizzy Julia Hemmings als jij me in de ogen kan kijken en me kan zeggen dat jij je zelf niet weer uithongert laat ik je met rust" zegt Luke serieus en hij kijkt me sirreus aan. ik kijk hem aan maar zoals verwacht kan ik het niet en draai mijn hoofd voor de zoveelste keer weg.

"Zie je wel" zegt hij, "hoe lang is het al bezig" "ik denk een klein maandje" "dat is net zo lang als je al met Louis hebt, ik wist dat dit niet goed af zal lopen" zucht hij.

"zeg het please tegen niemand" smeek ik hem. "Wat niet zeggen" hoor ik iemand zeggen vanuit de deuropening. Luke en ik kijken tegelijk naar de deuropening waar Louis ons verbaast aan kijkt.

O shit

----------------------------------------------
Tamtamtam, Luke weet er van.

Maar even wat anders weten jullie misschien een leuke ship name voor Lizzy en Louis, ik ben daar echt bar slecht in om dat te verzinnen.

Mijn examens zitten er bijna op, JHEE happy dance.

Xx me

His SisterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu