Hoofdstuk 30

3.4K 159 25
                                    

P.O.V Lizzy

"Blijven jullie in de auto wachten of gaan jullie mee" vraag ik en draai me om naar Louis en Luke. "wij gaan mee, wat denk jij" zegt Luke enthousiast en springt uit de auto.

Ik rol met mijn ogen en stap ook uit de auto. ook Louis stamt uit de auto en kijkt verwonderd naar het grote huis waar we voor staan. "groot he" grinnik ik terwijl we over grind pad lopen richting de voordeur van het huis van Vera. "ja zeg dat wel" "ik zij toch dat ze rijk waren" grinnikt Luke.

Ik steek mijn sleutel in het slot en open de deur. "VERA SCHIET OP" schreeuw ik als ik binnen kom. "Lizzy, darling ben jij dat" hoor ik de zoete stem van de moeder van Vera. niet veel later verschijnt de prachtige vrouw die ik als mijn tweede moeder zie aan het eind van de gang. ze lijkt precies op Vera alleen is ze dan wat ouder.

"hoi mevrouw Gomez" glimlach ik en knuffel haar. Vera haar moeder is totaal anders dan mijn moeder. Vera haar moeder is veel minder huizenlijk dan mijn moeder. Bij mama kan je altijd binnen stappen, zelfs om 3 uur snachts, en ze zal nog eten aanbieden. bij de moeder Vera is dat anders. zij heeft liever niet dat je zomaar langs komt. nouja de meeste mensen dan, ik niet. ik kan altijd langs komen.

"darling we hebben je zo gemist" glimlacht ze met een dik Engels accent. Vera haar moeder komt uit Engeland en haar vader uit Australië. blijkbaar merkt Louis dat want zijn glimlach groeit. "En Luke kijk nou wat ben je gegroeid" zegt ze en trekt Luke in een knuffel die Luke ongemakkelijk beantwoord.

"En wie is dit" vraagt ze kijkend naar Louis. Ik opende mijn mond om louis voor ge stellen maar werd onderbroken door een kleine meiden gil "DAT IS LOUIS TOMLINSON" gilde het meisje die de naam Lola droeg. het kleine bruinharige meisje rede naar ons toe en sprong in Louis zijn armen. Louis kon haar net opvangen en moest moeite doen niet om te vallen "ook hallo" grinnikte Louis. Lola ging met haar kleine handjes richting het gezicht van Louis en kneep in zijn wang "je bent het echt" fluisterde ze. "Lola doe eens normaal, je springt niet zo maar bij iemand in zijn armen" siste mevrouw Gomez en trok Lola uit Louis zijn armen "sorry" mompelde ze en keek naar haar schoenen.

"Is niet erg" lachte Louis en wreef over haar hoofd. dan springt Vera de trap af en knuffelt me "goedemorgen" zegt ze vrolijk en geeft de jongens ook een knuffel. "wij gaan" zeg geeft haar moeder een kus op haar wang "wacht, wat ga je doen" vraagt Lola verbaast aan Vera. "ik ga naar one direction" zegt Vera glimlachend. Lola haar mond valt open "ik wil ook mee" zeurt ze dan, "Nope mag niet" zegt Vera en steekt haar tong uit. "mama ik wil ook" zegt ze snikkend. "je mag morgen wel komen bij het concert" vertelt Louis haar. "jheeee" roept ze vrolijk en maakt een dansje.

"kom we gaan" zegt Vera en duwt ons de deur uit. "doei Lukie" roept Lola nog en slaat tegen zijn kont.

Niet veel later komen we aan bij het stadium waar we morgen moeten optreden. gister hadden we Vera belooft dat ze mee mocht zolang we in Sydney waren, wat ze natuurlijk helemaal geweldig vond.

"Goedemorgen" roept Louis en gooit de kleedkamer deur open. We lopen allemaal naar binnen en laten ons op de banken vallen, alleen Vera blijft een beetje verlegen bij de deur staan. "veer wath the fuck doe je, normaal zou je allang deze bank hebben geclaimd" grinnik ik. "ja maar dan sta ik niet in een kamer met one fucking direction" sist ze, wat gelach van de jongens oplevert. "het zijn ook maar gewoon jongens hoor, net als Luke, Asthon, Michael en Calum" zeg ik schouder ophalend.

"Kom maar zitten" zegt Harry en klopt op de plek naast hem. Vera loop verlegen naar Harry en laat zich neer zakken. "dusss" zegt Luke "wie gaat er vanavond mee uit". "ik" roep ik enthousiast en spring op. "Ik denk iedereen" grinnikt Calum, iedereen knikt en Harry richt zijn aandacht op Vera "ga je ook mee" vraagt hij, "oke" antwoord ze verlegen.

"Wat doen wij dan hier Veer, ik heb een nieuws jurk nodig. aangezien iemand die van mij heeft verpest" zeg ik en zoek mij tas. "En de repetitie dan" vraagt Luke, ik zucht "please, ik ben er altijd laat me vandaag gaan. jij wil vast wel voor me invallen he Lukie" ik kijk hem smekend aan. Luke zucht "best" ik klap blij in mijn handen "JHEE, thanks broertje"

Ik trek Vera van de bank en ren weg "tot straks" schreeuw ik nog over mijn schouder en ren richting de parkeerplaats.

Na een hele dag shoppen zitten we bij een cafeetje te wachten op ons drinken. "zo en nu ga jij ons eens vertellen wat er allemaal met Marc is gebeurt" zeg ik als de serveerster weg is. Vera roert met haar rietje in haar drinken "Het ging allemaal goed en we hadden het gezellig enzo tot we een keer uitgingen. ik was Marc kwijt en toen vond ik hem zoenend met Maaike in een hoekje, de bitch"

"Mmm dat had ik nooit van Maaike verwacht" mompel ik. Maaike was een goede vriendin van mij maar toen ik anorexia kreeg en na een andere school ging hebben we nooit neer gesproken. ze is nog een keer in de kliniek langs geweest maar dat was het ook. soms zie ik haar nog als we uitgaan maar dan zeggen we alleen maar hoi.

"Aarde aan Lizzy" zegt Vera en zwaait met haar hand voor mijn gezicht. "uhhh sorry vroeg je wat" vraag ik dromerig. Vera rolt met haar ogen "ja, ik vroeg of Louis een goede zoener is" il grinnik "dat kan je wel zeggen" en neem een slok van mijn drinken .

"Zou Harry een goede zoener zijn" vraagt ze dan, ik spuug mijn drinken terug in het glas "wat". "je weet wel ik vroeg me gewoon af of Harry goed zou kunnen zoenen" "veer voor en je dingen in je hoofd gaat halen, het antwoord is nee. je kan geen relatie krijgen met Harry, hij is de op een na grootste flirt die ik ken. jij bent nummer een, en flirt en flirt gaan niet samen. dus je houdt je in vanavond" zeg ik. Vera kijkt me boos aan en slaat haar armen over elkaar "best" mompelt ze. een ding weet ik zeker, Vera gaat zich niet inhouden .

---------------------------------------------
Hei hoi,

Ik schrijf dit terwijl ik bijna dood ga van de hitte, ik zweer wat is het warm.

Vanavond heb ik diploma uitreiking JHEE. alleen het is dan wel super warm en dat is minder fijn aangezien we met zijn alle in de aula moeten zitten.

Maar goed, ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstukje vonden.

X me

His SisterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu