Hoofdstuk 4

4.2K 185 28
                                    

P.O.V Lizzy

Verslagen laat ik me op het bed vallen, naast me valt Luke neer. Louis loopt ijsberend door de kamer heen en is in zich zelf Will aan het uit schelden.

"Zal ik even kijken waar de andere zijn" zegt Luke naar een tijdje en staat op. "Je doet maar" zegt Louis, Luke kijkt me vragend aan en ik knik om toestemming te geven voor hij de deur uit loopt.

"Waarom moeten we dit doen ?" vraag ik. Louis stopt en kijkt me aan, hij loopt op het bed af en gaat naast me zitten. "Omdat Will een vervelend klootzak is die alleen aan geld denkt" zegt Louis boos.

"Kunnen we het niet gewoon tegen Paul zeggen ofzo, dan kan hij met Will praten" stel ik voor ik. Louis begint sarcastische te lachen "Tegen Paul zeggen ? Lizzy Paul heeft daar geen ene klote over te vertellen. Hij moet zorgen dat de Tour goed verloopt en dat is het, hij kan hier niks aan doen".

"Ik probeer ook maar wat te verzinnen" zeg ik en kijk naar mijn handen. "he, zo bedoelde ik het niet" zegt Louis rustiger en hij pakt mijn hand "ik ben gewoon boos op Will, ik moet dat niet op jou af reageren sorry" zegt Louis lief, ik glimlach.

"Als dan toch iemand mijn vriendin moet spelen, laat het dan maar jou zijn" lacht hij. "En bedankt" zeg ik lagend en duw hem zacht. "nee ik meen het, je bent een geweldige meid. En ik zou niemand liever als mijn nep vriendinnetje willen" zegt Louis serieus. "Dat is lief, ik zou ook niemand anders als mijn nep vriendje willen" zeg ik lachend.

Dan horen we op de gang een boel kabaal "daar zal je ze hebben hoor" lacht Louis, en ja hoor niet veel later komen ze allemaal de kamer binnen. "Luke wat was er nou zo dringend dat we allemaal moesten komen" zegt Liam die op een stoel neer ploft. "Ja dat wil ik eigenlijk ook wel eens weten" zegt Calum instemmend.

Luke loopt naar de deur en kijkt om de hoek of er niemand aan komt, net als een ninja. "Luke je zit niet bij de FBI, doe gewoon die deur gewoon dicht en kom zitten" zeg ik. "Ja hallo, ik wil Will straks niet op mijn dak hebben" zegt hij en sluit de deur.

"Will op je dak ?" zegt Harry met opgetrokken wenkbrauwen.

Louis zucht "toen we weg moesten hebben we met Will geskypet" direct wordt het stil en iedereen kijkt serieus. Louis gaat verder met zijn verhaal "Will heeft de foto's die gister van Lizzy en mij zijn gemaakt gezien en dacht dat ze echt waren. We hebben hem probeert uit te legen dat ze nep waren maar hij wou het niet horen. Hij vond het zo'n geweldig plan om Lizzy en mij te laten daten dat we dat dus nu ook moeten gaan doen voor de publiciteit" zegt Louis.

Ashton die naast me is komen zitten slaat gerustellend een arm om me heen, "kut man" mompelt Zayn. "Zeg dat wel" zucht ik.

"ik denk dat jullie een geweldig stel zullen zijn" zegt Niall dan opgewekt. "Ik ook" roept Michael. Ik begin te lachen "te minste twee mensen die ons shippen"

"Maar jullie mogen dit tegen niemand zeggen" zegt Louis, de jongens knikken allemaal. "Wij zeggen niks" zegt Harry, ik glimlach dankbaar "Thanks".

"Jongens we moeten zo naar de repetitie" zegt Liam die op zijn mobiel kijkt. "Lets go do this shit" roept Niall en hij springt op. Alle jongens staan op en lopen de deur uit ook ik vol.

Aangekomen in de lobby staat Paul ongeduldig op ons te wachten "waar waren jullie nou ? we moeten zo weg" zegt hij. "Rustig maar Paul we zijn er toch" zegt Harry die een arm om hem heen slaat. Paul schudt zijn hoofd en loopt weg, we lopen achter hem aan. We gaan niet via de voordeur want daar staan te veel mensen. We gaan via de achteruitgang waar busjes op ons staan te wachten.

Zodra de achterdeur los gaat worden we gelijk begroet door heel veel gegil. Louis pakt mijn hand, ik kijk hem vragend aan "als we het doen kunnen we het maar beter goed" fluistert hij, ik knik en pak zijn hand wat steviger vast. zodra we hand in hand de deur uitlopen waar de fans ons kunnen zien wordt het gegil alleen maar harder.

Sommige jongens gaan nog met wat fans op de foto, maar Louis blijft bij mij en houdt mijn hand stevig vast. Zodra de bus opengaat stappen we in "zou dat al geloof waardig zijn geweest ?" lacht Louis, "we zullen zien" grijs ik.

Herschreven op: 24-11-2015 


His SisterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu