En güzel

3.6K 145 29
                                    

Saat dokuz buçuk gibi, 3 gün geçti ve ben hala yatağımda oturup Ateş'in aramasını bekliyorum. Neden? Çünkü malım ben. Aramayacak işte. Fred olaydan sonra çekip gitmişti ve bu zamana kadar ortalıklarda yoktu. Annem delirmiş gibi her yerde onu arıyordu. Sonuçta arkadaşının oğlu... En azından dün telefon etmeyi akıl etmişti de yaşadığı kesinleşmişti.

Kısacası ne Ateş'ten ne de Alman bebesinden haber vardı...

Tek bir kez beni aramamıştı. Neden yapıyordu bunu? Neden ikimize de acı çektiriyordu? En sonunda ben aramaya karar verdim ama bu yaklaşık iki saat kadar önceydi. Akşam yemeğinde karar vermiştim ama şimdi vazgeçmek üzereydim. Ne diyecektim?

Hep bu eksik değil miydi bende zaten? Cesaret.

Telefonu elimde döndürmeyi bırakıp WhatsApp'a girdim. Ateş'le olan sohbetimiz en aşağıdaydı çünkü uzun zamandan beri buradan yazışmamıştık. Durumu herkesinki gibi Avaliable'dı en son. Bakalım şimdi ne olmuş?

Girdim ve değiştiğini gördüm. 4 Temmuz 2015 yazmıştı.

Ne bu şimdi? Beni en son gördüğü tarih. Ne alaka? Yoksa benden ayrılır ayrılmaz yeni bir kız bulmuştu ve o gün tanıştıkları için mi yazmıştı bunu? Kesin öyle.

Profil resmine girdim. Eskiden kendinin çektirdiği bir fotoğraf vardı. Ama şimdi... İki yanında iki tane kız vardı. Kızların ikisi de dudak büzmüş ve gözlerini kapatmışlardı. Bu bizim verdiğimiz poza benziyordu. Ateş ise gülümsüyordu. Kızlardan biri sarışın, diğeri... Diğeri Deniz'di! Deniz! Şu kaşarlıkta zirve yapmış olan.

Şaşkınlıkla gözlerimi devirdim ve resmi incelemeye devam ettim. Büyük ihtimalle gece klübü gibi bir yerdi. Sohbete girdim ve son görülmesinin 12.46 olduğunu gördüm.

Dudaklarımı kemirirken stalk işlemine resmen başlamıştım. İlk önce İnstagram'dan başladım. Yeni 2 tane fotoğraf paylaşmıştı. Birisinde ben vardım. Sinemada filmi izlerken ve gülerken çekmişti beni. Ekranın ışığı yüzümün bir kısmını aydınlatırken elimi ağzıma götürmüştüm.

Açıklama olarak "Aynı sahneye tekrar tekrar gülen bir güzellik :)" yazmıştı. Fotoğrafı görünce ister istemez gülümsedim ve beğeni sayısını görünce dudağım uçukladı. 913 beğeni, 4 yorum.

Tek tek yorumları okudum.

@denizaytekin : "Ateş özlediimm!!!"

@burcinözay : "Kim bu??¿ Yeni mii??"

@canturan : " Vayy yakışır kardeşime! Kim bu çıtır? "

@elifffözkan : " Kim bu ya? Meraktan çatlatmasana! İnsan bi etiketler! "

Bu yorumların hepsine gözlerimi devirip gülümsedim. Ateş'le durumumuz karışık olmasa ben de yorum atardım ama yemedi. Diğer fotoğrafta da ben vardım! Şezlongta ben uyurken çekmişti.

"İşte benim doğum günü kutlamam! Seni seviyorum prenses!!" yazmıştı. Yorumları okudum. Hepsi Kim bu? Sevgilin mi? gibiydi. Ve yaptım! Ateş'i aradım! 3. çalışta açtı.

"Alo?"

"Efendim bir tanem?"dediğinde tüm o depresifliği bir kenara bırakıp gülümsedim. "Senin beni arayacağın yoktu, ben aradım."diye mırıldandım.

"İyi yapmışsın, canım. Arayamadım çok yoğundum."

Yoğun olmanızın nedeni ne acaba? Gece klüpleri ve Deniz mi?

Çöplük [ c.d ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin