Safir

2.7K 135 11
                                    

!!!50. Bölüm!!!

Bölümü bitanecik okuyucum nurrunstr 'a ithaf ediyorum. Çok tatlısın. Teşekkür ederim :)

Bir bana bir de Sertab'a baktım. İkimiz de boy aynasında kendimize bakıyorduk. Sertab'ın üstünde V yaka ve dekoltesi cesur altın rengi payetli bir bluz vardı. Altına ise koyu renk yüksek bel ve dapdar kotunu giyinmişti. Mükemmel kalçaları ön plandaydı çünkü bluzunu pantolonunun içine sokmuştu. Altına ise siyah kapalı topuklu botlarını giyinmişti.

Gelelim bana, bordo straplez bir elbise giyinmiştim. Kalçalarımı zor kapatan kısacık elbiseyi üstümde gördüğümde bir an kendimi çıplak sandım. Altına ise Sertab'ın ten rengi stilettolarını giyinmiştim.

"Sertab bu elbiseyle fahişe gibi görünüyorum. Hem neden böyle giyindik ki?"

"Kızım gece klübünde gidiyoruz. Hem Ateş'i deli gibi kıskandırman gerek. Bu elbiseyle seni görünce sinir krizi geçirecek."

"Nasıl kıskandırmak? Ateş için tanımadığım adamlarla oynaşmamı beklemiyorsun herhalde?"deyip tek kaşımı kaldırdım. Sertab eliyle elbisemin belini düzeltirken "Tanımadıklarına değil,"diye mırıldandı.

"Ne?"

"Kuzey'i aradım."dediğinde ona tokat atmak istedim. "Ne yaptın, ne yaptın?"diye sordum gözlerimi kırpıştırarak.

"Aradım işte,"

"Kızım benim oraya gidip yapmak istediğim tek şey o kızla Ateş'in şey yapmasını önlemek."

"Ne yapmayı planlıyorsun kızım? Ateş ve kızın arasına girip 'yapamazsınız' mı diyeceksin? Kıskandıracaksın ki Ateş kızdan çok seninle ilgilensin."

"Ama..."

"Aması maması yok. Hadi makyaj yapalım."

"Makyaj da mı yapacağız?"diye sorduğumda gözlerini devirdi. "İstersen ev topuzu yapıp pijamalarla gidelim zekiciğim?"diye sordu.

Sıkıntıyla kafamı sallayıp sandalyeye oturdum. Sertab zafer kazanmış edasıyla yanıma gelip makyaj çantasını karıştırmaya başladı. Fondötenle tüm yüzümü kapladıktan sonra gözüme bir eyeliner çekti. Dudaklarıma ise bordo ruj sürdü.

Ah, artık tam bir fahişeydim!

Gece klübünde giden tüm kızlar böyle mi giyinirdi?

Sertab uzattığım saçlarımı üşenmeden düzleştirdi ve ortadan ikiye ayırdı. Nasıl yaptığını anlamadığım şekilde saçımı ensemden bir at kuyruğu yaptı. Hiç de güzel görünmüyordum!

O ise sadece saçlarını biraz kabarttı ve bana yaptığı makyaja çok benzeyen bir makyaj yaptı.

Sertab'a ne kadar yalvarıp yakarsam da onu bu düşünceden kurtaramadım. Kuzey bizi Sertab'ın evinden aldı. Anneme ve babama Sertablarda kalacağımı söyledim.

~

"Plan ne?"diye sordu Kuzey. Sertab beni bilerek ön koltuğa oturtturmuştu ve elbisemi aşağı çekmekten kumaşın yapısını bozmuştum. Kuzey bunu fark edince gülümsedi ve torpido gözüne uzandı. Bunu yaparken kolu bacaklarıma değmişti. Torpido gözünü açıp büyük bir bez çıkardı ve bacaklarımın üstüne koydu. Mesajı alıp bezle bacaklarımı kapattım.

Safir denilen mekana girdiğimizde gerçekten devasa bir yer olduğunu gördüm. Sertab arabada planı anlatmıştı. Bu yüzden biz içeri girerken Kuzey sıkıca elimi tutmuştu. İçerisi Ateş'le İstanbul'da gittiğim barlardan tamamen farklıydı. Burası çok özenliydi. Çok zengin birinin olduğu kesindi.

Çöplük [ c.d ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin