019

28 1 2
                                    

Ik keek voor ze zoveelste keer op mijn mobiel, hij was al een kwartier te laat. Zayn en Dian waren al weg gegaan. Gelukkig maar, want Dian kon niet stoppen met arrogante blikken geven. Ik werd langzaam geïrriteerd aangezien Harry maar niet kwam. Ik begon de neiging te krijgen om op te staan en uit de bioscoop te lopen, mijn fiets te pakken en naar huis te gaan.  

Maar op dat moment kwam die jongen al binnen lopen. Hij haalde een hand door zijn lange bruine haar en keek zoekend om zich heen. Ik bleef zitten aan het kleine tafeltje op mijn stoel en sloeg mijn armen over elkaar heen. Hij keek me eindelijk aan en kwam naar me toe lopen. Een kleine glimlach verscheen op zijn gezicht, ik bleef hem strak aankijken.

"Je bent laat." zei ik toen ik opstond.

"Sorry, Louis wilde niet opschieten."

"Louis?" Ik stopte even en keek hem verward aan. "Gaat hij mee?"

"Is dat een probleem?" Zijn glimlach verdween.

"Nee." loog ik.

Vervolgens liep ik richting de deur. Harry kwam naast me lopen en sloeg een arm over mijn schouder. "We gaan meteen door naar de club, en hij wilde mee."

Ik voelde zijn adem tegen mijn hals aankomen. Hij rook anders, normaal gesproken droeg hij een geur van een pure parfum. Maar deze keer was het heel anders, het rook een beetje exotisch. De geur van wiet en tabak om eerlijk te zijn. Ik herken die geur uit duizenden.

Ik keek hem aan. "Hoe vaak blow je?"

Hij was even stil. We liepen ondertussen buiten op weg naar zijn auto. "Ligt eraan." zei hij opeens. "Iedere dag bijna. Soms wat meer dan anders."

"Doe je nog meer dan blowen?"

"Hoezo?"

Ik gaf hem geen antwoord. We kwamen aan bij zijn auto en hij opende de passagiers stoel voor me. Ik wilde instappen tot ik me rot schrok van Louis die op de plaats zat. Hij keek me niet eens aan.

"Rot op, hier gaat zij zitten." zei Harry.

Louis keek op. "Tuurlijk." Hij zuchtte en rolde zijn ogen. "Prinses." mompelde hij toen hij opstond.

Ik keek hem verward aan, enigzins geïrriteerd door zijn opmerking. Louis opende de andere deur en stapte in. Harry verliet me en liep naar de andere kant van de auto, hij ging ons rijden. Ik stapte ook in. De auto rook raar.

"Ooit van Studio 80 gehoord?" vroeg Harry opeens toen hij de auto uit de parkeerplaats reed.

Ik keek hem aan. "Natuurlijk, het is een van de beste nachtclubs in deze buurt." Ik werd al meteen enthousiast.

"Mooi, daar gaan we heen dus."

Met een hoge snelheid trok hij de auto op en reed de straat uit. Ik wist dat de club niet ver hier vandaan was, gelukkig. Harry draaide aan de volume knop van de muziek en draaide hem omhoog. En harde bas klonk door de auto, die ritmisch mee ging met de beats van Major Lazer. Ik hoorde Harry af en toe mee rappen op sommige stukken. Louis bleef de gehele rit stil. Ik hoopte dat ik vanavond geen last van hem zou krijgen.

Eindelijk parkeerde Harry de auto weer. Hij stapte meteen uit en sloeg de deur met een harde klap achter zich dicht. Louis en ik volgde zijn actie.

"Heb je er al zin in?" vroeg Harry toen hij naast me kwam lopen de parkeergarage uit.

"Ja, best wel."

Ik keek hem aan, met een glimlach keek hij terug. Hij zag er perfect uit vanavond. Een strakke zwarte broek met scheuren bij zijn knieën met een witte tanktop erboven. Zijn gespierde armen droegen nog steeds de prachtige tattoo's, die goed uitkwamen in contrast tot het witte shirt.

Ik was bijna vergeten wat er vanochtend was gebeurd. De nachtmerrie, de discussie die uitliep tot ruzie en dan een paar uur later liep ik weer naast hem met beide een glimlach op onze gezichten.

Na even in de rij te staan voor de nachtclub -die natuurlijk niet erg lang was aangezien het een normale doordeweekse dag was, waren we eindelijk binnen. De muziek klonk harder dan dat ik ooit had mee gemaakt, rook hing in de lucht rondom de dansende mensen, de mensen achter de bar waren druk heen en weer aan het lopen om alle mensen van drank te voorzien.

Ik stond aan een van de kleine tafeltjes te wachten met Louis, Harry was drankjes voor ons aan het halen. Ik zei geen woord tegen Louis, we keken allebei om ons heen en deden bijna alsof we elkaar niet kende. Tot Louis opeens breed begon te glimlachen en voor ik het wist stonden er vier andere jongens om onze tafel heen. Ze waren Louis aan het begroeten, hij begroette hen allemaal blij terug.

"We dachten bijna dat je niet meer zou komen." zei een van de jongens met blond haar. "Waar is die andere motherfucker?" Hij keek om zich heen.

"Die komt er zo aan." antwoordde Louis.

"En wie is deze mooie meid?" Een andere jongen stond opeens naast me en keek me aan.

"Harry's." zei Louis voor ik ook maar iets kon zeggen.

Ze moesten lachen en schudde allemaal hun hoofd.

"Ik heet Jolien." zei ik.

De jongen die nog naast me stond keek me met een glimlach aan. "Ik ben Fin. Dat is Jeffrey," hij wees naar een van zijn vrienden, "die daar heet Mitchell en dat is Sam."

Ik was nu al bijna alle namen vergeten. "Zijn jullie vrienden van Harry en Louis?" vroeg ik aan Fin, volgens mij.

"Ja, het zijn echt een stelletje feestbeesten." zei hij al lachend. "Echt bijna iedere avond zijn ze wel te vinden in een van deze club's." Harry kwam eindelijk aangelopen naar onze tafel met drie bekers in zijn handen. "Hazz!" schreeuwde Fin naar hem en hij draaide zijn rug naar me toe.

"Vincent!" schreeuwde Harry terug. Hij zette de drie bekers neer op de tafel.

Snel pakte ik er eentje voor mezelf en nam een slok. Het was heerlijk zoet, met een aardbeien smaak en je kon de grote hoeveelheid alcohol duidelijk proeven. Ik nam nog een slok.

Harry was ondertussen druk aan het praten met een paar van de jongens. Hij stond naast me en had een arm over mijn schouder heen, in zijn andere hand hield hij zijn drankje. Ik probeerde mee te luisteren naar de gesprekken maar ik begreep de helft niet. Ik bleef drinken uit mijn beker en lachte af en toe mee met de groep, zonder te weten waarom.


***

Sorry dat ik al een maand niks mee geschreven had :( en dit is ook nog eens een super saai en kort hoofdstuk.

Volgend hoofdstuk zal een stuk spannender zijn en komt er snel weer aan

love


The Dark Side Of An Angel (Dutch 1D FF) ON HOLDWhere stories live. Discover now