014

20 1 0
                                    

Het was al donker, de lantarenpalen stonden aan en de half volle maan stond aan de hemel die omgeven werd door sterren aangezien er geen wolk aan te lucht hing. De temperatuur was goed, ik fietste in een lange zwarte broek met een dichtgeknoopt blouseje erboven. Ik kwam net terug van mijn werk en was al dood moe.

Ik had de hele dag niets anders gedaan dan leren. Ik had ondertussen geheel mijn wiskunde geleerd en was begonnen met economie. Na uren te zitten leren kreeg ik hoofdpijn van al de formules die ik moest onthouden, maar ik was weer terug op schema.  Ik had mijn mobiel in de woonkamer laten liggen zodat ik niet af werd geleid. Ik had eerlijk gezegd al de hele dag er niet meer op gekeken.

Ik fietste eindelijk mijn straat in. Ik hoorde wat pubers luid praten terwijl ze over de straten liepen. Ik besteedde er zo als altijd weinig aandacht aan. Uiteindelijk kwam ik bij mijn eigen huis aan. Ik stapte van mijn versleten fiets af en zette hem neer aan de zijkant van de voortuin. Ik deed hem op slot en liep vervolgens naar de voordeur.

Toen ik binnen was hoorde ik mijn moeder met mijn broer praten. "Hoi." zei ik toen ik ook de woonkamer in liep. Ze waren beide weer stil en keken me aan.

"Hey Jolien, hoe was werk?" vroeg mijn moeder. Ze stond naast de bank waar mijn broer Bram op zat.

"Het was best rustig." antwoordde ik terwijl ik mijn hakken uitdeed die ik verplicht voor werk moest dragen.

"Wie gaat er dan ook op een dinsdag avond naar een café." mompelde Bram. Hij was duidelijk geïrriteerd door iets aangezien hij me niet eens aankeek terwijl hij tegen me sprak.

Ik hoorde mijn moeder zuchtten en ze liep vervolgens weg. Na een kleine stilte hoorde ik mijn mobiel geluid maken, een bericht kwam binnen. Ik keek om me heen en zag hem uiteindelijk op de tafel liggen die voor de bank waar Bram op zat stond.

"Wie is die Harry trouwens." zei hij terwijl hij naar het beeldscherm staarde.

Ik liep naar hem toe en pakte zo snel als ik kon mijn mobiel van de tafel af. Ik keek op het scherm en zag dat ik een hoop verschillende berichten binnen had gedurende de dag. "Hoezo?" vroeg ik met paniek in mijn stem.

"Hij stuurt je al de hele dag berichtjes, hebben jullie iets?" Bram keek me eindelijk aan.

"Niet echt." antwoordde ik en pakte snel mijn hakken van de grond om weg te lopen naar mijn kamer.

"Tuurlijk." zei hij sarcastisch.

Ik rolde mijn ogen, wat hij niet kon zien aangezien ik met mijn rug naar hem toe stond. Ik liep de trap op en de kleine gang door naar mijn kamer. Daar sloot ik de deur achter me en gooide mijn hakken weer op de grond.

Mijn bureau was nog steeds bezaaid met boeken en schriften, er lagen zelfs boeken open op de grond want ik had geen ruimte meer op mijn bureau.

Ik plofte neer op mijn bed en ging lang uit liggen. Vervolgens pakte ik mijn mobiel erbij en keek naar de berichten die ik gedurende de dag binnen had gekregen. Lis vroeg me of ik haar weer kon helpen met haar wiskunde. Zayn vroeg of ik mee wilde met hem en Dian naar de film morgen avond, het was namelijk een film die ik al heel lang erg graag wilde gaan zien het hem. Angie wilde weten of we vrijdag avond weer uitgaan. En als laatste zag ik dat Harry me meerdere berichten had gestuurd.

Voor ik ging kijken wat hij zei moest ik eerst antwoord geven op de rest. Ik ging dus de volgende dag weer naar Lis toe om haar de helpen, die avond nog zou ik naar de film gaan met Zayn. Eigenlijk had ik er geen zin in, aangezien Dian er ook bij zou zijn, maar ik had wel zin in die film. En natuurlijk zei ik tegen Angie dat het goed was.

Uiteindelijk opende ik de chat met Harry. Ik moest glimlachen toen ik las wat hij allemaal zei. Om het uur vroeg hij waar ik was, en waarom ik niet reageerde. Eerst nog lief, uiteindelijk werd hij ongeduldig aangezien ik meer dan twaalf uur niet reageerde. Ik stuurde hem uiteindelijk dat ik aan het leren was en moest werken.

The Dark Side Of An Angel (Dutch 1D FF) ON HOLDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu