020

18 1 0
                                    

"You and I go hot at each other like we're going to war."  Ik bleef staren in zijn ogen. "You and I go rough, we keep throwing things and slamming the door." Hij stond op maar een paar centimeter van me af. "You and I get so damn dysfunctional, we start keeping score."  Onze lichamen bewogen mee op het zelfde ritme. "You and I get sick, yeah I know that we can't do this no more." Mijn keel brandde van het zingen van de welbekende teksten. 

Harry lachte alleen maar, duidelijk niet bekend met het nummer. De bas dreunde door mijn oren en ik gooide mijn armen in de lucht. "But baby, there you go again, there you go again, making me love you." De melodie veranderde, het werd wilder, ik ging los.

Ik voelde opeens twee handen op mijn heupen. Ik opende mijn ogen en zag hem voor me staan, zijn gezicht vlak naast mijn oor. "Tijd voor een drankje?" Hij keek me weer aan, ik kon hem nauwelijks meer aankijken, alles draaide.

"Ja!" zei ik tegen hem over de luide muziek heen.

Harry pakte opeens mijn kin vast,  bracht mijn gezicht dichter naar hem toe en zoende me. Ik sloeg mijn armen om hem heen en ging mee.

Even later liepen samen weg van de dansvloer, een paar van onze vrienden bleven daar. Het was een stuk rustiger bij de bar dan aan het begin van de avond, in de club voor het algemeen. Harry bestelde twee Bacardi Cola.

"Waarom is het opeens zo rustig?" vroeg ik over de muziek heen terwijl hij het drankje aan me overhandigde.

"Het is al best laat, voor een doordeweekse dag blijven de mensen nooit tot zo laat." zei hij.

We liepen naar een bank waar een grote tafel voor stond. "Hoe laat is het dan?" vroeg ik en nam een slok van de heerlijke Cola. De alcohol smaak was bijna niet te proeven. Gelukkig maar, ik had al aardig veel op.

"Twee uur." zei Harry.

"Twee uur?" herhaalde ik geschrokken. "Ik moet morgen nog leren!"

Hij begon te lachen. "Komt wel goed, schatje. Je blijft vanavond gewoon bij slapen en dan breng ik je weer naar huis om negen uur morgen ochtend."

Ik ging onderuitgezakt zitten en zuchtte. "Voor jou is dit natuurlijk een dood normale avond."

"Ja, ik heb niet veel beters te doen."

Ik lachte en schudde mijn hoofd. "Ik ben zo jaloers. Het lijkt me geweldig om een leven vol met feesten te hebben en altijd te kunnen doen wat je wilt."

 "Valt wel mee hoe geweldig het is."

Ik keek hem aan mijn grote ogen, knipperde drie keer en leunde naar hem toe. "Nou en."

Hij moest weer lachen. "Jolie baby, welke kleur ogen heb ik?"

Ik dacht na, kwam nog dichterbij Harry en keek hem diep in de ogen aan. "Zwart."

Zijn diepe lach klonk. "Volgens mij heb jij iets te veel op." Zijn lippen plantte een simpele kus op die van mij. "Ze zijn groen, weet je nog?"

Ik nam nog een grote slok van mijn Cola. "Zo veel heb ik niet gedronken." loog ik.

Louis kwam opeens naar onze tafel lopen. Ik had hem nauwelijks gezien deze avond. Af en toe kwam hij weer langs om Harry wat te vragen, iets te drinken of om met een van onze vrienden te praten en ging toen altijd weer snel weg. "Zullen we straks gaan?" vroeg Louis over de luide muziek heen aan Harry.

Hij keek mij aan. "Is goed, we drinken even onze drankjes op en dan gaan we. Vind je dat goed?"

Ik knikte.

"Mooi." zei Louis weer. "Jullie zoeken me dan maar op." En daarmee verdween hij weer tussen de mensen.

Niet veel later zaten we alweer in de auto op weg naar hun huis. Ik staarde uit het raam. Het was donker buiten, de lantarenpalen verlichte de weg en zijn omgeving. Er was niemand meer op straat, behalve een paar auto's op de weg.

"Wacht." zei ik opeens. Ik keek weg van het raam en naar Harry toe, die naast me achter het stuur zat. "Jij hebt toch net zitten drinken?" vroeg ik.

"Ja." Zonder me aan te kijken begon hij te gniffelen.

"Waarom ben je nu dan aan het rijden? Dat mag helemaal niet!"

Hij keek even naar me toe. "Ssst, dat moeten we geheim houden."

Ik knikte naar hem en keek weer uit het raam.

Voor ik het wist waren we er al. Ik stond met Louis en Harry in de lift. In de spiegel was ik bezig om mijn haar te doen, Harry keek me aan via mijn spiegelbeeld en lachte lief naar me. Het moment dat de lift stil stond en de deuren open gingen pakte hij mijn hand en trok me de hal in. Hij stopte de sleutels in het slot en opende de deur.

Hij leidde me naar binnen toe en ging meteen richting zijn kamer. Ik ging naar binnen en hij sloot de deur achter zich. De kamer was een troep, zo als altijd. Ik keek Harry aan, die aan de andere kant van de kamer stond.

Langzaam liep hij naar me toe, stap voor stap. Tot hij vlak voor me stil stond. Ik raakte hem niet aan, hij mij ook niet. Hij staarde alleen maar in mijn ogen. Ik bracht mijn hand omhoog en ging met mijn vingers door zijn lange bruine haar heen, en bracht ze naar achteren. Zijn haar voelde fris en zacht aan. Ik ging nog een keer met mijn hand door zijn haar heen.

Tot ik zijn lippen op die van mij voelde. Al mijn aandacht ging naar die aanraking. Ik begon nies anders dan mijn lippen. Ik voelde zijn handen ondertussen naar mijn heupen gaan, en pakte ze vast. Zijn vingers drukte op mijn huid en gaven een warm gevoel. Harry trok me dichter tegen hem aan, waardoor ik zijn hartslag kon voelen in mijn eigen borst.

Ik legde mijn beide armen in zijn nek en moest op mijn tenen staan om er nog bij te kunnen komen. Ik kon er nooit genoeg van krijgen, het warme gevoel van zijn lippen op die van mij. Alsof ik in een droom zat, een ongelooflijk gevoel.

Zijn handen op mijn heupen pakte de rand van mijn shirt vast. Hij onderbrak de kus en trok in een snelle beweging het shirt over mijn hoofd heen en gooide hem weg. Ik had er niets onder aan dus mijn bh werd meteen onthuld. Voor hij me weer kon vast grepen draaide ik me om en liep naar het bed toe. Daar legde ik mezelf neer op de dekens. Harry stond aan het voeteneind en keek me toe.

Ik ging met mijn handen naar de knoop van mijn broek en opende hem. Langzaam bracht ik de rits van mijn broek naar beneden. Zonder oogcontact te breken met hem trok ik de strakke stof van mijn benen af. Alleen mijn broek bleef tot op mijn enkels zitten, ik was vergeten mijn schoenen uit te doen. Ik voelde me dom.

Hij knielde voor het bed en pakte met twee handen mijn voet vast en trok de strik uit mijn veters. Niet eens een minuut later waren mijn beide schoenen uit. Harry stond weer op en trok mijn broek voor het laatste stukje van mijn benen af. Ik kwam verder overeind zitten en greep zijn shirt vast. Met wat moeite kreeg ik hem uit.

Ik legde mijn handen op zijn blootgestelde huid. Het was zo prachtig, al die tattoo's bij elkaar, ik kon er nooit genoeg van krijgen. Ik plantte een kus op de vlinder die in het midden van zijn buik zat. Ik voelde Harry zijn spieren aanspannen onder zijn warme huid. Mijn vingers baande een weg over zijn getatoeëerde huid naar beneden. Mijn lippen volgde met kleine kusjes naar beneden tot ik bij de rand van zijn broek aankwam.

Ik pakte de knoop van zijn broek vast en maakte hem voorzichtig open en onthulde daardoor zijn zwarte boxer. Vervolgens greep ik de rand van zijn broek en probeerde hem naar beneden te trekken. Het ging moeilijk, aangezien zijn broek zo ongelooflijk strak op hem heen zat.

Na wat moeite was het me eindelijk gelukt, zijn broek zat ter hoogte van zijn knieën, meer had ik ook niet nodig. Ik keek omhoog naar Harry. Hij haalde net een hand door zijn lange krullende bruine haren heen terwijl hij me met een brede glimlach aankeek. Rustig pakte ik de elastiek rand van zijn boxers weer vast en trok hem voorzichtig naar beneden.

"Hey." zei ik tegen mijn nieuwe uitzicht. Ik hoorde Harry gniffelen.

Ik pakte hem met mijn hand vast. Hij was hard, stevig, maar voelde alsnog zacht aan. Ik begon meteen met mijn werk te doen.


  


Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Sep 13, 2015 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

The Dark Side Of An Angel (Dutch 1D FF) ON HOLDМесто, где живут истории. Откройте их для себя