009

32 1 1
                                    

Harry.


Ze stak de sleutels in het gat van de voordeur, voor de vijfde keer. Ik stond achter haar en haalde geïrriteerd een hand door mijn haren heen. Is ze er überhaupt zeker van dat dit haar huis is?

En toen ging ze er bij de zevende keer er weer naast. "Schat, laat mij maar." zei ik en pakte de sleutels uit haar hand. Ik stopte ze er in een keer in en draaide het slot om.

"Hoe deed je dat?" vroeg ze verbaasd en keek me met grote ogen aan. Ze is schattig als ze dronken is.

"Magie." zei ik om haar te plagen en duwde de deur open.

Ik stapte naar binnen en keek om me heen. Het zag er netjes en opgeruimd uit. Alle jassen hingen aan de kapstok, geen spullen op de grond, een mooie mintgroene muur met een spiegel er op. Jolien liep ook naar binnen toe en ik sloot de deur achter haar. Ze probeerde haar jas uit te doen en op te hangen aan de kapstok. Maar haar jas bleef niet hangen en viel meteen op de grond. "Laat mij je helpen." zei ik en pakte hem op. Ze glimlachte lief naar me en keek hoe ik mijn eigen jas ook op de kapstok deed.

Ze opende de deur van de hal en ik liep achter haar aan naar binnen. Het huis zag er een stuk groter uit dan van de buitenkant. Rechts van de hal zat de keuken met een tafel in het midden. Verder op in het huis was de woonkamer met een gigantische boekenkast die twee muren vulde.

"Dank je voor het naar huis brengen." zei ze terwijl ze haar hoge hakken uit deed en ze naast haar op de grond gooide.

Ik liep dichter naar haar toe en zag dat ze meteen een stuk gekrompen was, ze was maar liefst een kop kleiner dan ik. Ik keek haar aan in haar groene ogen, die verrassend genoeg precies dezelfde kleuren bevatte als die van mij. Een donkere rand om de iris die gevuld werd door een heldere donker groene kleur. Haar ogen die omhult werd door een laag make-up glinsterde in het weinige licht van haar huis.

Haar donker rood gekleurde lippen streelde uit het niets die van mij. Ze voelde zo zacht aan, zo teder. Maar ik wist dat diep binnen dit onschuldige meisje de lust groeide. Ik pakte met een hand de achter kant van haar hoofd vast en liet mijn vingers door haar lange haar gaan. Daarna zette ik mijn andere hand op haar heup en begon haar harder te zoenen. Ik voelde haar beide handen op mijn heupen die steeds meer kracht op mijn huid zette.

Ik genoot van het moment wat ik met haar deelde en stond ze dicht tegen haar aan als mogelijk was. Haar handen verplaatste zich meer naar achteren en gingen verder onder mijn shirt omhoog. Ik kreeg kippenvel van haar warme handen op mijn blote huid en haar nagels die ze af en toe in mijn huid zette. Ik pakte met beide handen haar hals vast en liet mijn lust zijn gang gaan.

Tot opeens en harde ringtoon klonk. Ik schrok en beet per ongeluk op haar tong. Snel liet ik haar los en zette een stap achter uit, haar handen verlieten me al gelijk. "Sorry." mompelde ik. Maar ze besteedde er weinig aandacht aan en liep van me weg.

De irritante ringtoon klonk nog steeds door de ruimt heen en zag Jolien haar mobiel van de keukentafel af pakken. Ze keek even op het scherm voor ze op nam. "Hey." zei ze en ik hoorde dat ze haar ademhaling onder controle probeerde te houden. "Ja, ik ben al thuis." Ik liep naar toe en stond vlak naast haar. "Hij bracht me naar huis." zei ze weer. Ik probeerde de stem aan de andere kant van de lijn te verstaan. Het enige wat ik kon horen was dat het een zware stem was, en hij klonk schor. "Nog niets bijzonders." Ze keek me heel even aan. "Maak je maar geen zorgen, Zayn." Zayn, die jongen die zich gedraagt als haar vriendje. Hij is veel te bezorgd om haar, en hij vertrouwd me voor geen meter.

Ik grijnsde om mijn gedachte en stond nog dichter tegen haar zijkant aan. Ik pakte Jolien's hals weer vast en begon zachte kusjes te geven op haar gloeiende huid. Ik hoorde haar giechelen terwijl de stem van Zayn nog door de telefoon klonk.

"Ja, onze afspraak van morgen gaat nog gewoon door."

Ik begon harder te bijten in haar huid. "Leg je mobiel neer, Jolie baby." mompelde ik, maar nog duidelijk genoeg voor Zayn om het te horen. "Ik wil niet langer wachten."

Ik hoorde de stem aan de andere kant van de lijn alleen maar harder worden en ik verstond gingen als 'dit meen je niet' en 'niet te vertrouwen'. Hij bleef maar door praten terwijl ik mijn grijns probeerde te verbergen.

"Zayn, ik zie je morgen wel weer." zei ze. "Doei."

Ik pakte de telefoon uit haar hand en gooide hem vervolgens neer op te tafel. Ik keek haar aan en zag haar grote glimlach met ondeugende ogen. "Laten we naar boven gaan."

Ik knikte alleen en liep achter haar aan door het huis. Ze liep een trap op en we kwamen uit in een hal. Aan beide kanten zaten gesloten deuren en voor de rest was er niet veel bijzonders aan. We liepen naar het einde van de gang tot ze opeens stil stond. Ze draaide zich om en keek me aan voor ze de deur opende.

Ik keek over haar heen naar een donker kamer. Ze liep voor me uit de kamer in en deed het licht aan. De kamer zag er meisjesachtig uit. Een licht paarse muur, groot raam, veel foto's en posters aan de muren, een bureau bedelft onder boeken en een gigantisch bed waar op ik niet kon wachten om er gebruik van de maken.

Ik keek weer naar het prachtige meisje met rood haar die in de spiegel keek. Ik liep naar haar toe en sloeg twee armen om haar heen terwijl ik met mijn lichaam tegen haar aan stond. Ze keek me aan via ons spiegelbeeld. Maar al snel draaide ze zich naar me toe en keek me schaapachtig aan.

"Ik wilde dit de eerste keer dat ik je zag al doen." zei ik en kuste haar kort op de lippen.

"Ik niet." fluisterde ze terug vlak voor ze mijn shirt op mijn hoofd trok en op de grond naast haar gooide.

Ik moest lachen om haar actie en sloeg mijn armen om haar heen om haar rits naar beneden te trekken. De bandjes van haar kleine jurk vielen naar beneden maar ze hield de rest nog omhoog met haar handen. Ik schudde mijn hoofd naar haar en pakte haar polsen vast. Voorzichtig zorgde ik er voor dat haar jurk op de grond viel. Ik glimlachte breed terwijl ik haar bestudeerde, en ik wist vrijwel zeker dat zij het zelfde aan het doen was.

Ze stapte voorzichtig uit haar jurk die op de grond lag. Ze struikelde over de stof die aan het voeten lag en ik ving haar nog net op tijd op in mijn armen. Ze begon te giechelen, een vermakelijk geluid was dat. Ik liet haar weer los en greep naar de rits van mijn broek. Ik duwde hem naar beneden en vervolgens trok ik mijn veel te strakke broek van mijn benen af.

Ik liep dichter naar haar en toe en zij stapte alleen maar naar achteren tot ze de rand van het bed raakte. Ze ging zitten en keek omhoog. Haar ogen waren groot, haar mond stond open en vormde een glimlach, haar lichaam was prachtig. Ik wilde hier blijven staan en er naar kijken, het in me opnemen en de beelden nooit meer laten gaan.

Ze pakte het dunne stuk stof om haar heupen heen vast en trok hem naar beneden. Ik kon het niet laten en duwde haar voorzichtig naar achteren  tot ik boven op haar lig. Ik kuste haar in de nek terwijl ik steeds dichter bij kwam, tot mijn lichaam volledig op haar rustte. Haar handen gingen door mijn haar heen en ik wist dat ze er van genoot. Ik begon steeds meer heen en weer te bewegen en ik hoorde haar ademhaling zwaarder worden.

Ik trok mijn boxer van mijn heupen af en pakte de verdomde condoom die ik iedere keer weer nodig had. Ik voelde haar staren naar wat ik deed. En als ik weer op keek had ze al geen bh meer aan, ik wilde niet langer meer wachten.

Ik kroop weer boven op haar en maakte de zelfde bewegingen als net. Alleen deze keer harder, terwijl ik haar gezicht goed in me opnam. En luisterde naar de klanken die ze maakte. Ik rook de aroma van alcohol in haar adem als ze steeds sneller begon adem te halen. Louis verdiende het niet om haar zo te zien, ze is veel te goed voor hem.

The Dark Side Of An Angel (Dutch 1D FF) ON HOLDWhere stories live. Discover now