002

57 2 0
                                    

Met nog een laatste veeg van mijn poederkwast maakte ik mijn blush af en legde alles weer voor me neer. Ik keek goed in de spiegel voor me en bestudeerde mijn eigen spiegelbeeld. Na een paar seconden alles na te gaan kon ik het niet laten om nog een laag mascara aan te brengen. Ik pakte mijn mascara die voor me lag en ging voor de tweede keer over mijn wimpers heen om ze nog wat extra volume te geven.

Toen ik een minuut later al weer klaar was ging ik nog een keer met mijn handen door mijn haren heen. Ze waren perfect stijl en lagen over mijn schouders. Ik zette een stap van de spiegel af en bekeek mijn outfit voor vanavond. Een korte spijkerbroek die gerafeld was aan de onderkant en net aan mijn kont bedekte. Daar boven droeg ik een simpel zwart strapless shirt, ik trok hem wat omhoog om niet al te veel bloot te geven. Aan mijn voeten had ik zwart gelakte pumps, het waren hoge naaldhakken die er aan zaten maar ik droeg ze altijd als ik uitga.

Ik hoorde mijn mobiel afgaan en ik pakte hem meteen op van mijn bureau. Een berichtje van Angie verscheen op het scherm van mijn iPhone: "Ik ben er bijna."

Snel legde ik mijn mobiel weer neer en pakte een van mijn armbanden om om te doen. Vervolgens haalde ik snel mijn handtas te voorschijn en stopte er de nodige dingen in voor de avond.

Daarna haastte ik me naar beneden en liep de woonkamer in. Daar legde ik mijn handtas op de tafel en ging de hal in om mijn jas te pakken. Ik haalde mijn zwarte veel te grote jas van de hanger en gooide hem over mijn schouders. Vervolgens pakte ik mijn tas weer en liep richting mijn moeder die in de achtertuin zat. Ik stond in de deur opening en keek toe hoe ze nog steeds in de zon lag, ook al was het bijna negen uur 's avonds.

"Mam." zei ik en meteen opende ze haar ogen. "Ik ga met vrienden stappen. Ik zie je morgen ochtend wel weer."

"Dat is goed, wees je wel voorzichtig?" zei ze met een bezorgde stem.

"Zo als altijd." antwoordde ik en lachte.

Snel liep ik weer naar de andere kant van het huis en richting de voordeur. Ik pakte mijn sleutels die naast de deur hingen en opende vervolgens de deur. Ik stapte naar buiten en voelde de warme zomerlucht me tegemoet komen. Ik sloot de deur weer achter me en liep naar mijn fiets. Die haalde ik van het slot en reed hem de kleine voortuin uit. Vervolgens stapte ik op mijn fiets en begon rustig te fietsen naar de andere kant van de straat.

Ik voelde een aangename zomerse bries langs mijn benen gaan en door mijn haar. Al snel was ik bij het einde van mijn straat en zodra ik de hoek om ging zag ik al twee van mijn beste vrienden op me staan te wachten. Een brede glimlach verscheen op mijn gezicht zodra ik hun zag en ik remde op een meter van hun af.

"Hey Jolie!" zei Angie enthousiast. Haar blonde haren vielen voor haar ogen door de wind. Snel haalde ze een hand door haar haren heen. Ze droeg meer make-up dan normaal maar het stond haar goed. Ze droeg een kort rode jurk met een simpele zwarte leren jack er boven.

"Je ziet er goed uit vanavond." complimenteerde ik haar.

Ze begon breed te glimlachen en keek naar beneden om haar jurk nog een keer te bewonderen. "Dank je, ik heb deze afgelopen weekend in de stad gekocht." antwoordde ze me en keek me weer aan.

"Jij ziet er ook goed uit, zo als altijd." zei Zayn die naast haar stond en knipoogde naar me.

Ik en Angie begonnen hard te lachen.

"Wat ben je toch een flirt." zei ik terwijl ik mezelf probeerde te stoppen met lachen.

"En je hebt niet eens drank op." voegde Angie er aan toe.

"Over drank gesproken," begon Zayn, "laten we maar snel gaan want ik heb wel zin in een glaasje."

"Ik ook!" zei Angie enthousiast. "Laten we gaan."

The Dark Side Of An Angel (Dutch 1D FF) ON HOLDWhere stories live. Discover now