°33°

397 18 6
                                    

《Dames en heren:
Dit is het laaste deel dus ook de cliffhanger! Dit boek A.U.B niet verwijderen uit je bibliotheek want we kunnen soms nog updates komen ;) veel leesplezier
Dus,
Spannend!

May.

Snel typte ik dat ze klaar moesten staan want we kwamen naar huis. Hij reed weg, opweg naar zijn oude huis.
We kwamen al snel aan, ik stapte eruit en spitste mijn oren om te horen of ik hun hartslag hoorde.
Niks. Thank God. ' kom laten we naar binnen gaan'. ' may Hoe vaak heb ik al gezegd: hier is niks meer! Laten we gewoon naar mijn nieuwe huis gaan en een film kijken'. ' zwijg! Hoor je die muziek niet'? Zachtjes hoor je muziek van de achtertuin. ' wat is dat'? Vroeg hij argwanend'. ' kom kijken'! Riep Ik. Ik pakte zijn hand en rende naar de tuin. ' wacht'! Ik stopte voor hem. 'Doe deze aan'. Zeg ik. ' m-' 'aan.nu.'. ' Ik haat verrassingen'. Ik maakte een zwarte doek vast aan zijn hoofd en liep hand in hand met hem te tuin in. Iedereen was er en moest zijn lach inhouden. ' wat is hier aan de hand'? Vroeg hij.
Ik trok de doek van zijn hoofd en iedereen schreeuwde:

'Gefeliciteerd derek'!!
Ik ging bij de andere staan en riep mee. Derek keek verbaast rond.
' What the hell..'?

' lieve derek,
We weten allemaal Hoe je verleden was. We weten allemaal Hoe je leven was. Ik weet niet meer hoe onze herinneringen waren en dat is het ergste nog.
Maar de eerste keer toen ik hier kwam en ik zag jou haatte ik je.
Dat klink zo raar, op een feestje zeggen: ik haatte je. Maar kijk.
Je bent allergisch voor lachen.
Je haat het als mensen je aanraken, dit haat je zelfs.
Maar derek,
Ik hou van je, wij houden van je,
Behalve je psychische gestoorde oom maar niemand mag hem sowieso niet dus dat maakt niks uit. We zullen er voor je zijn, en als zij je niet aankunnen kan ik het wel.
Geniet van je dag. Anders gaan wij er voor zorgen.

Derek:
Ik hou van je.
Gefeliciteerd met je verjaardag'.

Hij probeert niet emotioneel te worden maar toch zie ik zijn glimlach. ' dit hoefde helemaal niet'. ' derek! Hou je kop! En geniet er van! Want ik zweer ik wil eigenlijk iedereen zijn nek omdraaien en genieten van dat niemand ze ooit zal terug vinden'!
Riep peter verontwaardigd.

' PETER'!! Riepen we allemaal boos! ' kan iemand hem opnieuw vermoorden aub'!? Riep stiles kwaad. ' laten we de taart aansnijden'! Riep lydia.
We juichen en lopen naar de taart. ' Ik ben zo terug jongens'! Ik pakte derek's hand en rende naar boven. ' Wat wil je doen'? ' laten we ons omkleden. Daarom heb ik ook die kleren gekocht duhh'!!
Ik trok snel de kleren aan en keek naar hem die raar opkeek. Hij twijfelde even maar deed toch de shirt aan. ' beter, veel beter'.
' weetje, je billen komen mooi uit de rok'. En hij werd rood.
Ik gaf hem snel een kus op zijn neus. ' grapjas'. We liepen naar beneden. Het feest was al in volle gang, er werd gegeten, gelachen, gedanst. Ik trok derek me en danste op het ritme van de muziek. Ik trok derek dicht tegen me aan.
' dankje voor deze avond'.
Ik knikte en ging met mijn hoofd dichterbij totdat de muziek ineens
Stopte.
Een angstaanjagend geklap kwam uit de bossen. Een meisje met fel rood bos krullen en rode ogen. Een alpha dus. (Dit is dus niet victoria de tante van allison)

' Ik moest bijna huilen. Echt dat meen ik.
Jammer dat ik niet ben uitgenodigd. Echt super jammer'. En ze lacht vals. ' victoria, ga weg. Jij hoort hier niet'. Zegt wonder. ' hahaha. Zusje toch. Je hebt ze zeker niet verteld dat wonder niet je echte naam is maar Theresa je echte naam is. En dat ik liss ben, die niet dood is. Enne wat nog meer? Dat ik kom afrekenen met jouw, jouw en jouw'. Ze wijst naar mij, wonder of theresa, derek en...
Iemand in de struiken. ' weetje wat ik zo jammer vind? Dat ik nu pas zin heb om jullie nek te breken. En vandaag komt ook nog eens volle maan! Jezus. Maar gelukkig heb ik versterking bij me.
Mijn moeder zei altijd:
Back up is het beste wat je kan hebben. Kennen jullie
berserkers? Enne deze man'? Twee berserkers kwamen het huis uit met nog een man.
Mijn ogen werden groot.

Werewolf Gιrl. Boeĸ 1 ✔   ⎰ Hale⎱  #HERSCHRIJVENحيث تعيش القصص. اكتشف الآن