°8°

586 27 3
                                    

May.

Ik zat aan het bureau wat tekenen. Tot allison binnen komt met wat drinken. ' wat doe je'? ' Um ik teken. Is dat drinken voor mij'? ' nee'. ' kun je wat voor mij halen? Pleass'? ' nee'. Ik zucht en sta op. Ik loop met grote passen naar beneden en schenk wat voor me zelf in. Ik loop weer terug naar boven en kijk naar allison die met grote ogen naar het blaadje kijkt. ' weet je op wie dit lijkt'? ' nee wie dan'? ' derek'. ' wat! Nee ik te-' maar ik stop meteen met praten.
Want ze heeft gelijk. De tekening lijkt inderdaad veel op derek.
' Ik wist wel dat je goed kon tekenen maar om derek naar te maken is voor me de vraag'.
' hee het is bijna bedtijd! Ik ga slapen! Dag allison'! ' maar het is pas 8 uur'! ' niks me te maken! Doei'! Ik laat haar uit en gooi de deur dicht. Ik glij
naar beneden en zucht.

' die tekening lijkt inderdaad veel op mij! Je kunt best mooi tekenen'. Met open mond kijkt May naar de persoon die haar tekening bewondert. ' ga weg! Kom op Dolfje weerwolfje'! Ze duwd hem met volle kracht naar het raam. ' nee geen zin sorry ik wil weten waarom die tekening'.
' weet ik veel'?! ' May? Je hart gaat sneller je liegt'. ' Ik lieg niet jij liegt'! ' Hoe kan ik nou liegen als je hier staat te liegen dat je deze tekening hebt gemaakt'? ' nou heel simpel ik lieg niet want als ik lieg dan ga ik heel snel en raar praten wat toevallig niet zo is en jij liegt over de feit dat jij denk dat ik lieg omdat ik zo moeten liegen over een tekening! Dus jij liegt'!
' nee jij liegt want die tekening gaat over mijn gezicht! Jij denk dat ik lieg over dat je hart sneller klopt maar dat is niet zo maar jij liegt over die stomme tekening'!
' Argh ik lieg niet'!
' oke oke take it easy girl, je liegt niet oké'? ' jewel ik lieg wel over de tekening'! ' wist ik wel want je bend een hele slechte leugenaar'.
' hou je kop'. Hij pakte het blaadje op. ' het is wel heel erg mooi'.
' dankje? Denk ik'. Hij kijkt weer serieus. ' awh come on! Lach eens man'! Ik pak zijn lippen vast en maak er een fake lachje van.
'Das mooier'! Hij rolt overdreven met zijn ogen. ' lwaat lwos'. ' wat'?
Hij trekt mijn armen los. ' Ik zei laat los'. ' oke dan. Kun je nu gaan? Nu'? ' en wat als ik blijf'? ' derek je weet dat ik een jager ben. Ik heb genoeg spullen om me te verdedigen'. ' punt voor jouw'.
Ik maak het raam open en laat hem uit. Hij komt dichterbij met zijn gezicht. Zijn warme adem voel ik langs met nek. De drang om hem tegen me te duwen word steeds erger. ' dag May, leuk je even gezien te hebben, may'. Zegt hij hees. O M F G hij weet echt niet wat hij met de doet.
Ik bijt op mijn lip. Zijn ogen doorboren mijn ogen.
Ik slik. Hij kijkt weg en spring het raam uit. Hij kijkt nog even naar boven en rent dan weg. Ik zucht vermoeiend en loop naar het bureau.
Maar waar is de t-

Derek!!

Derek!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Werewolf Gιrl. Boeĸ 1 ✔   ⎰ Hale⎱  #HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now