•22•

468 24 5
                                    

Derek.

{Flashback}

'Derek! Derek waar ben je! Ik heb je nodig! Ik moet naar huis! Maar ik wil niet! Ik wil bij jou blijven! Derek'! Het meisje gilt angstig. Ze wilt bij haar grote liefde blijven. De jongen waar ze van hield. Hij was 17 en zei was net 14. Ze hadden een relatie. En hij was er trots op. Maar hij kon haar niet helpen. En dat maakte hem verdrietig.

Ze gaat op de grond zitten en huilt, huilt en huilt. Het begint hard te regenen. Haar bruine haren kleven tegen haar dunne topje. Hij kijkt haar aan en rent naar haar toe, sluit zijn armen om haar heen en maakt haar warm. Dat is dus de voordeel van weerwolf zijn. 'Ik ben bij je, en ik zal je nooit verlaten'. Haar gesnik word zachter. ' Ik moet naar huis Derek. Mama wilt me terug nemen naar huis! Maar ik wik hier blijven, bij jou'! Snikt ze. ' sorry may. Het mag niet, het kan niet'. Ze kijkt hem aan met haar bloed doorlopende ogen. ' wat? Wat zeg je nu allemaal'? ' wat ik nou ga doen, doe ik omdat ik van je hou oké. je zult me haten, ik jou ook. Het spijt me voor al die pijn die ik je ga aandoen'. Zei hij. ' Huh? Derek wat bedoel je i ik snap het niet'. Een traan ontsnapt uit zijn ooghoek. Een oudere man kwam tevoorschijn. ' Derek het is tijd'. ' nee ik kan het niet'! ' jij doet het of ik kies'! Gromt de man. Meerdere tranen stromen over zijn wang.
' sorry' fluisterde hij. Weer snapte ze het niet. Zijn nagels werden langer. ' sorry' smeekte hij. Met zijn nagels kwam hij langs haar borst en keel. Ze schrok en bloed kwam uit haar mond en borst. ' D-derek'. Happerde ze. Ze viel in zijn armen hij zette haar op zijn benen en huilde.
' het spijt me'. En weg was May.

Steeds zei de jongen "het spijt me".
Zijn oom komt aanrennen en knielt bij hem. Zijn gesnik word harder.
' wat heb je gedaan'? ' het moest! Ik moest haar doden! Ik kon het niet maar toch moest het! Het spijt me May! Het spijt me zo'! Zijn zus komt ook aanrennen, samen met haar oom trekken ze hem bij haar vandaan. ' nee laat me los! Ik wil bij haar zijn! Laat me verdorie los'! Schreeuwt hij. Zijn vader en moeder komen erbij om hem bij haar weg te trekken. De oma van May komt haar tegen en geneest haar kleindochter door een middel.

De bijt.

Haar oma zorgde ervoor dat May alles zou vergeten over Derek. Voor haar pijn.
En die nacht kwam Kate erachter over de moord. Ze ging met de familie Argent naar hun huis en stoken in Brand. Derek, Peter en Laura konden ontsnappen en rende naar Maleficent.
Alles wees uit naar May.
Hij kon het weten. En nu 3 jaar later is ze terug, hij kon het weten, al die tijd. Dat zijn vriendin waar hij ziels veel van hield was terug gekomen.
Hij had het kunnen weten.

Hij pakt stevig het stuur vast.
' verdomme'! Roept hij. Hij stopt abrupt met rijden. 'Verdomme! Verdomme! Verdomme'! Hij stamt en trekt aan zijn stuur. ' wow Derek! Doe normaal'! ' zij is het'. Gromt hij. ' wat'? Vraagt Peter.

' ZIJ IS HET'!! Riep hij. Peter snapte het niet maar naar een paar minuten keek hij met grote ogen zijn kant op. ' al die fucking tijd was zij het gewoon!! Ik dacht dat ze dood was'!
Roept Peter. ' waarom kunnen sommige mensen niet dood blijven'! ' dat denken we nou ook over jou'. Zegt derek. ' zou ze weten over jullie'? Vraagt hij. Derek gromt. 'breng jij mijn auto naar huis. Als er een scheur in zit maak ik je alsnog af'.
Hij stapt uit en rent op handen en voeten weg.

{Next day}

' Derek je moet wakker worden het is al 12 uur'! Roept een bekende man genaamd Peter.
' rot op'. Gromt hij. ' Derek ik ben het Stiles'! Ik ga met een ruk omhoog en kijk hem schaapachtig aan. ' Ik dacht d-' 'Ja dat had ik in de gaten. Kom je moet gaan'. ' waar naartoe'? ' naar het bos idioot'. ' oja.. Hoe weet je dat'?! ' Ik heb niet in je telefoon gekeken als je dat soms denk'?
' STILES'!!

' sorry'! ' wat the Hell doe jij in mijn telefoon'?! ' Ik zei toch sorry'! Snel klim ik uit bed en kleed me aan. ' kom ga even mee naar school. Scott moet je wat vragen'.
Ik knik en loop naar zijn versleten jeep. We stappen in en rijden weg.

May.

Eindelijk gaat die rot bel! Ik en scott lopen het wiskunde lokaal uit en lopen met de andere naar buiten. Een bekende geur komt me tegemoet. ' Derek? Wat doe je hier'? Vraagt Allison. ' Scott had me nodig'. Bromt hij. Als hij mijn kant op kijkt worden zijn ogen groot en bloost zachtjes. Ik snuif boos en trok Allison mee naar huis.
Een trillende geluid komt uit mijn broekzak. Ik onlock mijn telefoon,
Een berichtje van mijn moeder.

May kom naar huis, ik en je oom en tante hebben een verassing voor je
Iets waar je heel blij van word!
X mam.

Oke nu ben ik bang.
De laaste keer dat ik een verassing had was ik 10, En wat bleek:

De verassing was dat ik een week op mijn kamer moest blijven omdat ik stiekem een vlindermes
met mijn geld had gekocht.
' kom Alli! Mam heeft een verassing voor me'! Ze kijkt me lief aan en knikt. Ze geeft Scott nog een kus en stapt de auto in.

' mam we zijn thuis'! Riepen ze keihard. ' daar zijn ze toch'! Roept victoria. ' kom May én Allison! Ja moeder heeft een verassing voor je'! We lopen naar de tuin. 'Tante waarom gaan we naar d-
O MY GOD!
is dat?
Nee dat kan niet!
Het is..!
O my freaking God!
Het is waar!
Het is mijn freaking motor'!!

!O my freaking God! Het is waar!Het is mijn freaking motor'!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Een zwarte ouderwetse moter staat in de tuin. 'Ik dacht: laten we dat ding eens meenemen. Je mist het, en we habben het in de gaten dus heeft je oom hem gehaald'!

Een glimlach van oor tot oor verschijnt op May's gezicht.

' mijn baby is thuis'! Roept ze.
Als een spastische kangoeroe springt ze in het rond.
'Wil je gaan rijden, met je nicht'? Vraagt chris. ' en of ik het wil'!
Roept ze. ' uhh ik denk dat ik de-' 'nee nee nee Alli! Je gaat niet sissy achting doen! Je gaat gewoon mee en dan halen we een lekkere ijskoffie'! Ze lacht verlegen. ' oké vooruit dan. Let's go'! Ik pak de 2 helmen en zet ze op.
Ze zwarte sleutel dat mam gaf stop ik erin en laat het oude ding brommen. ' Ik kan niet wachten om je te gebruiken s
Sweatheart'. Langzaam rij ik de tuin uit om vervolgens hard weg te rijden.

Lang leve freedom!!

Werewolf Gιrl. Boeĸ 1 ✔   ⎰ Hale⎱  #HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now