°1°

1.8K 51 29
                                    

Zoekend uit het raam keek een meisje met bruin haar het raam uit.
'We zijn er bijna'. Zei haar moeder.
Er kwam een bord langs, beacon hills stond erop. Het meisje keek haar moeder aan.
Wat lijk ik verdomd veel op mijn moeder dacht ze.

Ze kwamen aan bij een groot huis, haar oom en nichtje maakte de deur open en rende naar buiten. Het meisje stond op en knuffelde haar nicht die ze een tijd niet had gezien.

Haar nicht en zij waren net een tweeling. Ze deden alles samen, pijl en boog schieten, lachen, ruzie maken, kijken naar jongen, en hun lievelings serie kijken the vampire diares Of The pretty little liars.

May was wel bijna een kop groter dan Allison. Haar ogen had ze van haar moeder terwijl haar karakter van haar vader was. May's moeder zei dat ze alleen haar vaders ogen had, bruin, dat denk iedereen, maar zij weet wel wat beter.

Wat May raar vind is dat ze haar nog niet verteld hebben dat de familie Argent jagers zijn, weerwolven jagers.
' May wat leuk dat je we bend! Ik had je gemist! En trouwens pretty little liars komt binnenkort op tv! Er komt een nieuw seizoen! Dat word dan kijken'! Roept ze.
' Ja klopt'! Roept ze hysterisch.

May pakt haar spullen uit de auto en sleept ze mee naar binnen. Direct word ze verwelkomt door haar tante die gelijk vraagt of ze wilt eten.
' Ik leg even mijn spullen op de logeerkamer'. Victoria knikt,
May en Allison liepen samen naar haar "kamer". May maakt de deur open en gooit haar spullen het bed en gaat zitten. ' Hoe was jullie reis'? Vraagt allison. ' Ja goed,' opeens moet May gapen en legt zich op het bed. ' ik ben alleen wat moe maar dat is verder geen probleem'.

'morgen kom je op mijn school Beacon Hills High School. We spelen daar ook lacrosse. Ik heb best wel vrienden die jij allemaal zou mogen! Je hebt:
Scott'. Zegt ze verlegen.
' Zozo relatie.com'?
' ha-ha heel grappig May.
Dan heb je stiles. Hij is wel aardig, en knap dus iets voor jou-'
'Allison, ik ken Stiles al sinds dat ik klein ben, en ik heb hem al duidelijk gemaakt dat we vrienden zijn en meer niet. Niet dat het hem boeit aangezien hij op iemand viel'. Allison rolt met haar ogen voordat ze door praat.
'Dan Jackson. Hij is een beetje een Player dus verwacht niet te veel van hem. En dan lydia. Ze is mijn beste vriendin alleen jij bent mijn aller beste vriendin, en nichtje natuurlijk'. ' dat komt omdat ik de enigste ben'. Zeg ik op een duhh-stem.
' en ga je spullen maar uitpakken want we gaan ze eten'. Ze knik en laat haar uit.
May pakt al haar kleren uit haar tas en stopt die in haar klerenkast. Haar schoenen doet ze onderin en de wapens
-voornamelijk zilvere- verstopt ze ergens, want als allison erachter komt dan is ze dood. Haar telefoon duwd in de oplader, en make-up spullen legt ze op haar eigen badkamer neer. ' en alles uitpakken'? Vraagt haar moeder.
' waarom weet Allison van niks?
Kwam ze meteen ter zake. 'Ik dacht dat jullie het wouden zeggen'?! ' May ik zeg het nog een keer: ik wil het wel zeggen maar je weet hoe Chris er over denk'. ' Jaja ze is er niet "klaar voor" ik vind dat zo nep! Ik was 14 toen ik het wist'! ' dat is niet ons probleem lieverd. Dat moet je oom maar zelf zeggen'. Ze wist dat ze loog, ze zag het in haar ogen. 'En ga je dadelijk nog naar je oma? Ze zou je denk ik naar 2 jaar weer willen zien'. Ik zuchtte vermoeiend. ' ja ik ga langs, oma moet deze wond voor mij gaan genezen, ik heb niet het gevoel dat het geneest.'
Haar oma was een heks, dat het heerlijk vond om lekker in de bossen te wonen.  'kom je zo? We gaan eten'. May zucht en loop mee.

'Mam!? Ik ga naar oma'! ' moet ik met je mee gaan'? Vroeg allison.
' nee ik ga alleen'. ' wat zit er in je tas'? Ze wilt het open maken als ik haar pols stevig vast houd en los laat. ' iets'. Ik maak de deur open en loop naar buiten.

Ik liep door de bossen van Beacon Hills. Het was donker hier, Gelukkig had ik mijn boog bij me en een zaklantaarn. Steeds had ik het gevoel dat iemand mij volgde, geritsel kwam steeds achter bij me vandaan.
Het zal wel niks zijn,

Werewolf Gιrl. Boeĸ 1 ✔   ⎰ Hale⎱  #HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now