•23•

426 24 5
                                    

may.

Ik liep met de grote tas het bos in. Ik had derek een sms gestuurd dat het later zou worden.
Het was geweldig om even mijn moter terug te zien.

' derek? Hallo weirdo? We moeten trainen en denk maar niet dat i-' ik stopte meteen met praten.
Er was iemand bij hem, een meisje, ze waren niet zo maar aan het praten, nee ze waren iets anders aan het doen. Het meisje zat op zijn schoot en kuste hem intens. Deed hij mee? Tuurlijk deed het dat, waarom zou hij dat niet doen. Even keek ze me aan. Haar bruine ogen werden geel en keken mij vuil aan.
Ineens voelde ik onmachtig, niks kunnen doen. Mijn handen trilden, mijn ogen groter, mijn hart dat sneller klopte dan normaal, dat super vervelende gevoel hierover. Waarom kon ik me hier niet over heen zetten? Ik wou wel maar het ging niet. Mijn hersenen wouden doorlopen maar iets stopte ze,

En dat was mijn hart.

Mijn hart dat in duizend stukjes scheurden, erop gestampt werd en in Brand gestoken. Mijn hart dat tranen over mijn wangen liet glijden terwijl mijn hersenen wouden omdraaien. Ik voelde pijn, niet zo maar een pijn als je viel maar echte pijn, pijn die je bijna nooit voeld omdat je hart kiest waneer het moet gebeuren. Ik huilde nooit om jongens
Maar he kijk wat ik nou doe
Huilen om een man (ondertussen)
Die toch geen ene hol om je gaf, sterker nog: hij vond dat je nu ter plekke van de aardbodem mocht verdwijnen. De neiging om te rennen en rare dingen tegen hem te zeggen waren groot. Die tijd wat we hadden vonden we stiekem leuk, tenminste, ik vond het leuk. Was ik nou aan het toegeven dat ik een hale leuk vond? Een man dat een doodwens voor je had? Een man dat zich niet met je bezig hield omdat hij belangrijke dingen moest doen.
Mijn hersenen schreeuwen van:

Don't you dare!!

Maar mijn hart zei:

Every time you see him you will fall in love with a man you barely know.

Ik snikte zachtjes, tranen vielen op de grond. Derek merkte me op en keek met grote ogen me aan en dan naar het meisje op zijn schoot. ' may i-' 'laat maar. Ik weet genoeg'. Snikte ik. Met grote passen rende ze naar haar moter en reed weg.

Ze kwam thuis aan. Haar moeder en de andere waren weg. Ze hoorde geluiden boven. Allison.
Ze rende de trap op, naar allison's kamer. Met haar handen voor haar ogen rende ze binnen en plofte op de schoot van haar nicht. De andere, scott, stiles en lydia keken haar verbaast aan.
' Ik geef het toe alli. Ik ben verliefd. Maar niet zo maar verliefd, ik ben verliefd op derek,
Derek hale, en nu zit hij te zoenen met een of andere slet uit de buurt'! Snikte ze. ' Ik weet gewoon niet wat ik moet doen! Ik vond het zo leuk! Ik was echt verliefd! En nu hebben 20 olifanten op mijn hart gestampt'.

Ze wreef over haar haren. ' sinds Waneer weet je al dat je hem leuk vindt'?
' toen net! Toen ik hen zag zoenen'! ' we gaan nu naar hem toe'! Zei stiles met een grove stem. ' kom scott '! Stiles trok hem mee en weg waren de jongens. ' het spijt me voor je may. Maar je had kunnen verwachten dat hij dit zou doen. Ik en allison kennen hem ondertussen wel en dit is niks nieuws voor ons. Hij weet niet wat hij met zijn gevoelens moet doen'. Zei lydia.

' hij kan doodvallen'. Gromde ze.
' wat ga je doen als je hem ziet'? Vraagt allison.
Ik keek op. Mijn betraande ogen waren doorlopend van de mascara. ' alles om er voor te zorgen dat hij een doodwens heeft'.

' aan tafel'! Gilde mam. Ik liep met mijn pyjama broek en een te groot truitje naar beneden. Mijn haren zaten in een luie knot samen met mijn crème kleurige uggs.
' Liefje wat zie je uit'! Riep victoria. ' Ach ja'. Snikte ik. Nog steeds was ik verdrietig. Ja ik heb toegegeven:

Ik ben stapelverliefd op derek hale.

Mijn leven is een grote tering bende..

' hmm mam dit is lekker'! Riep allison. Ik zat er maar wat bij, geen zin en moet om te praten.
Nadat we alle klaar waren liep ik meteen naar boven en sloot de deur. Daar kwamen die rot tranen weer. Ze vielen als regendruppels naar beneden en hadden geen zin om te stoppen. Met lood in haar schoenen gooide ze haar lompe lichaam op het bed. Een trillende geluid kwam van haar telefoon.
'Met may'.
Zei ze vermoeiend.
' met stiles! We hebben met derek-' 'stiles niet nu'. Mopperde ze. ' maar luister dan! D- ' 'ik zei:
Niet nu'! Met een druk op de knop was het gesprek afgelopen.
Nog een trillend geluid hoorde ze.
Ze keek op wie het was.

Derek.

Ze keek boos om. Nee ze ging dat ding niet opnemen.
Hell no!
Naar 5 keer haar ringtoon te hebben gehoord had hij het opgegeven en stopte.
Ze ging goed liggen en zette de tv aan.

23:50.
Stond op haar wekker.
Tot may iets bedacht. Waarom denk ze aan de sukkel? Ja klopt de gevoelens zouden blijven, maar wat als z nou ging stoppen met mokken en door ging met haar leven? Ze was tenslotte 17 en dan hoor je te feesten en niet chocola te vreten tot je een ons weegt! Ze moest doorgaan.

Sowieso ging ze niet meer praten met derek of met die chick. Ze ging zichzelf opdoffen en er een prachtige week van maken! Niet denken aan hem, niet denken aan:
Ik mis hem, niet denken aan iemand! Het enigste waar ze nu om ging denken was zichzelf.
Morgen moest ze naar school, en dan ging ze zich zo mooi opmaken dat zelf de homo's gingen twijfelen! Ze stond op en keek in haar klerenkast. Ze vond een zwarte broek met scheuren,
Een simpel zwarte tank top, een paar laarzen met een hak eronder, een leren jacket, zonnebril, moter handschoenen en haar make-up.
Dit ging ze aandoen.
Ze grinnikt boosaardig.
Wat een perfect plan..

Ze had een nieuwe missie:

Derek hale vergeten.

Werewolf Gιrl. Boeĸ 1 ✔   ⎰ Hale⎱  #HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now