°9°

540 29 7
                                    

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.


May.

'Dus je zegt dat ze al van vannacht hier is'? ' ja ik voelde van ochtend iemand naast me liggen en toen trof ik haar zo aan'.
' uhm jongens ik wil jullie niet storen maar volgens mij word ze wakker'. De drie jongens keken naar de brunette die wat woelde.
' ma
laat me slapen, tis weekend'! ' May je bent niet thuis'. ' mam ga uit mijn kamer'! Boos keek ze rond. Maar toen gilde ze en trok de dekens tegen zich aan.
'Waar ben ik'?! ' in derek's huis, een uurtje geleden nog in zijn armen maar nu in zijn bed. En wat doe je hier eigenlijk'? Vraagt stiles. ' weet ik het! Ik lag vannacht nog in mijn bed en nu ben ik hier?! Jij'! En ze wees naar Derek. ' jij hebt me opgetild en hier naar toe gebracht omdat je me haat dat ik een jager ben'!
Scott's gezicht werd wit.

' is z zij een..'? ' ja! Wacht eens.. Scott ben jij ook een wolf'?! Hij kijkt naar Derek. ' ja'. ' en jij Stiles'?! ' nee ik ben gewoon mens'! ' en ik heb je hier niet gebracht. Dat heb je zelf gedaan'.
' nee ik zal hier nooit komen, en vooral s'nachts niet! Ik had wel dood kunnen zijn'! ' ben je dat'? Vraagt hij. ' nee maar-'
' dan stop met klagen en ga naar huis'. Met een rode kop staat May op. ' Hoelaat is het'? ' half 12 hoezo'?
' shit de meiden komen zo'!
May rent de trap af en smijt de deur open. Met volle toeren rent ze naar huis. Gelukkig is de helft weg en kan ze door haar raam binnen komen. Als ze snel gedoucht heeft en haar kleren heeft aangedaan loopt naar beneden en groette haar moeder.
' Hoe komt het dat je zo laat wakker was'? ' nachtmerrie, je weet toch mam'? Haar moeder knikt begrijpelijk en gaat Door met tv kijken. Allison komt aanlopen met een chagrijnig gezicht. ' en je m.k.p'?
(Maandelijkse kut probleem)
' schij al uit, ik wil nu echt een jongen zijn hoor'! Ik geeft haar een broodje met Nutella. ' hier kusje erop'? ' Ik denk niet dat dat zo smakelijk is'! en ze lach nog wat. Ik pak mijn telefoon en tas en loop de deur uit.

' May'! De drie komen aanrennen met een grote lach en knuffelen me bijna dood.
' hee meiden lang niet gezien'!
' goed wat is je plan'?
' dat ga ik jullie nu uitleggen'.

Derek.

Nadat stiles en scott weg zijn gegaan zit ik nog wat kracht oefeningen te doen.
Tot ik een hart hoor kloppen.
Ik sta op en kijk in het rond.
Een meisje met blond haar komt van de zetel af en kijkt me met lustige ogen aan.
' dus jij bent die ene Derek'? ' de enige echte'. Zegt hij sarcastisch. ' grappig, want uhm.
Ik hoorde iets raars over je'. ' wat dan'? ' ja geen idee eigenlijk. Een meisje kwam naar me toe en zij dat ze jou dood wou hebben. Dus nu help ik haar een handje'. Een taser komt tegen mijn zij aan.
De blondine kijkt me dodelijk aan.
' wie heeft je dit opgedragen! En wie ben jij'?! ' Ik ben Shailene en ik ben je ergste nachtmerrie, bitch'. De taser kwam nog een keer hard aan. Ik duwde haar weg en rende de deur uit. Ik keek achterom, ze volgde me niet, raar.
' Derek hmm? Ze heeft niet gezegt Hoe gespierd je bent. Jammer dat je een wolfje bent'. Nog een taser kwam hard tegen hem aan. Hij wou degen slaan maar ze ontweek. ' wie zijn jullie'? ' wie ik? Ik ben Jane, een meisje met een doel. Jouw van je stokje brengen'. Hij kon nog net de taser ontwijken.
Hij rende dieper het bos in. Hij zag een grote boom. Perfect! Zijn nagels groeide, hij deed zijn nagels in de boomstammen en vloog omhoog. Hij bleef op een tak zitten en wachtte. Hij kreeg ineens een felle pijn in zijn voet. Een meisje zat verder op met een boog naar hem te kijken. Man wat is er vandaag toch met de vrouwen?! Hij had geen evenwicht meer en viel de boom uit.

2 andere meiden kwamen de struiken uit. Hij kon niet meer lopen! Die pijl! Daar zit een verdoving aan! Fuck!
Ze trokken hem tegen een boom en maakte zijn polsen vast. Er kwamen nog 2 meiden de struiken uit. ' jij? Hoe durf je'!? May stond met 3 andere vrouwen voor hem.
'Sorry Derek maar eens een jager altijd een jager. Doe het maar shrader'. Een meisje knikte naar haar en deed met haar boog een harde klap tegen derek's schedel waardoor hij knock-out ging.

Werewolf Gιrl. Boeĸ 1 ✔   ⎰ Hale⎱  #HERSCHRIJVENWo Geschichten leben. Entdecke jetzt