•25•

420 22 2
                                    

(Dit liedje past perfect bij dit boek!
Het is van demi lovato heart by heart.
Zeg nou eerlijk: dit liedje hoort er gewoon bij!)

May.

Zuchtend zit ik in de laatste les.
Ik hoor een auto en meteen weet ik wie het is.
Het is die verdomde derek.
Ik kijk naar onze vervanger. Hij is niet lelijk, en hij is nog zo jong.
Arm schaapje. Liss kijk me vol haat aan. Wat ik natuurlijk doe is terug kijken met rode ogen.
Zij gaat naast me zitten en stopt haar nagels in mijn knie.
' weetje, derek is nu van mij. We gaan trouwen later en dan krijgen we 3 kinderen en worden we samen oud. Jij daartegen word een katten vrouw die 20 jaar een depressie en een alcohol verslaving heeft. Wat een schaamte is dat dan voor je'
'Awh ik moet bijna huilen'. Ik vind met mijn handen een weg naar haar knie en stop ook mijn nagels erin. Boos probeer ze die eruit te halen. ' wat is er? Doet het pijn'? Vraag ik poeslief. Ze laat weer haar gele/ witte ogen zien. Ik laat in plaats van mijn rode ogen, mijn fel paarse zien. ' wat is dat'?! Roept ze. ' dat mijn schat, zijn paarse ogen. En weet je wat paarse ogen betekend? Dat betekent dat ik een luna ben, en een luna is de soulmate van een alpha'. Grom ik. Ze slikt angstig.
De vervanger loopt langs. ' meneer? Zou ik naar de wc mogen'? Vraag ik poeslief.
Met mijn paarse ogen zorg ik ervoor dat hij word gehypnotiseerd. ' ja ga maar mevrouw..'? ' mevrouw may'.
Ik knipoog en loop heupwiegend weg.

Aangekomen in de wc bekijk ik mezelf in de spiegel.
' wat the hell denk je dat je kunt doen'?! Roept hij. ' Ik denk dat het wel over is tussen ons denk je niet'? Ik trek een wenkbrauw op.
Hij slikt moeilijk. ' hmm dat dacht ik nou ook al'. ' may dit doe ik om een rede'. ' welke rede?! Maar die kan je me niet uitleggen heb ik gelijk?! Humm'?!

Nogmaals slikt hij. ' ik dacht het al. Het is over derek. Er is geen ons geweest en die zal er ooit nooit komen.
' hij is gehypnotiseerd'. Het deurtje van de wc gaat open, en wonder komt eruit met haar blauwe ogen.
(Zie foto )

'In onze familie leven er merendeels chimera's. Ik ben er geen maar Mijn zus is vergiftigd daarom doet ze ook zo.
De enigste manier is om haar te vermoorden'. Ze slikt moeilijk.
' Ik ben helemaal niet gehypnotiseerd'! Roept hij.
' laat me dan kijken'. Met haar handpalm beweegt ze over zijn voorhoofd. Ze praat wat in een andere taal en haar ogen worden nog feller. ' jewel geloof me. Ik voel haar kracht in je hoofd'.
' hou je erbuiten zus'! Liss stormt de wc in. ' Ik had al zo'n vermoeden dat jij er weer was'! Roept ze. ' wat heb je met hem gedaan'?! Ze lacht gemeen. ' iets waar jij te dom voor bent. Wat een schaamte toch'. Ze klakt met haar tong. Dat je niet in de gaten had'. ' waar heb je het over?! Waar heeft dat gekke wijf over'?! ' Ha! Je arme vriendje. Hij wou je al die tijd beschermen maar jij was zo dom. En dan ook nog eens die wessel of wes'? ' wat moet jij met wesley'?! Ik pak haar keel vast.
' niet zo doen may. Daar word je niet mooier op. Wes help me even'. Een jongen komt ook de wc in. ' Hallo may. Zal ik je wat laten zien'! Hij trok haar ruw aan dr arm
Net zoals bij Wonder.

' kijk'. Ruw worden ze op de grond gegooid. Niet veel later komen schreeuwende kinderen uit alle klassen en rennen voor hun leven'. Scott, lydia, stiles, jackson en allison rennen ook weg. Ze kijken wel even naar haar maar zodra ze derek en liss zien zijn ze nog sneller weg.
Liss haalt wolfsbane uit haar tas en strooit het in een rondje.
' dit hou haar wel even tegen, en jij'! Liss pakt Wonder vast en gooit haar tegen de kluisjes.
Ineens begin may heel hard te gillen van pijn. Ze verandert langzaam. ' Ik wil je eigenlijk doden maar ja daar heb ik niet veel aan'. Snuifde liss.
Ze liep op haar hakken met derek en wesley weg, Hij probeert uit zijn hypnose te komen door te schreeuwen naar may. Maar in plaats van maakt liss het nog erger. May gilt nog harder en uiteindelijk valt ze flauw.
Op tijd word Wonder wakker en rent naar may.
Ze schuift al het wolfsbane aan de kant en tilt haar op. ' may? Oké sorry voor wat ik nu doe'! Wonder slaat may hard tegen haar gezicht waardoor ze wakker schrikt en opstaat. ' naar mijn moter'! De twee rennen naar buiten en vangen net op tijd iets van de weg rijdende auto. Snel rennen ze naar haar moter en rijden ook weg. Iedereen achterlatend.

' hier doe deze helm op'! ' Waarom anders heb jij geen'! ' hoeft ook niet doe maar gewoon'! Mopperend zet wonder toch de helm op. May ziet de zwarte auto en rijd nog sneller. ' Ik probeer hun te laten stoppen maar ik denk dat derek niet rijd'! Ze scheurt langs zijn auto en inderdaad,
Liss zat aan het stuur en was bezig met wes die derek in bedwang hield.
Ik rij langs ze en rij voor ze.
Ik zet het ding op automatisch piloot.

(A/N
Dit bestaat eindelijk niet maar ja,
Wat wel? ❤)

Ik pak een revolver met een zilvere kogel. ' wat doe je'?! Roept ze. ' als we de vloek willen stoppen moeten we haar doodschieten toch'? ' ja'? ' luister ik weet niet wat zijn rede is maar mijn hart houd van hem. En ik weet dat hij mij ook leuk vind. We hebben een band, een band die ik nog nooit bij iemand heb gevoeld. En dat ze dit doet, breekt mijn hart gewoon ook al ben ik soms harteloos'. De tranen willen komen als ik ze ruw weg veeg.
' Ik snap je maar is er geen andere rede'. ' sorry voor dat ik je van de moter af duwde'. ' maak niks ui- wat-' ik duw haar van mijn moter af. Ze roept nog wat maar ik negeer het omdat liss bumperkleeft.

(Dat betekent dat een auto heel dicht tegen een andere aan kleeft)

Ik pak het pistool en richt het op liss. Haar ogen worden groot.
Ik schiet een normale kogel af waardoor het glas kapot gaat.
En dan richt ik opnieuw op haar en schiet. De kogel gaat recht door haar hart. Bloed spat uit haar lichaam. De auto wiebelt en komt hard tegen may's moter. De auto maakt koprollen en komt tegen may aan. Ze valt op de grond en komt hard tegen de grond aan. En dan zakt ze in een zwart gat.

Derek.

De auto ligt op zijn dak, Liss haar haar word zwart en wit.
Derek raakt uit zijn hypnose.
Hij ploft op de grond waar de glasscherven liggen. Hij probeert uit de auto te komen. 2 armen pakken zijn armen en trekken hem de auto uit. Met wazige ogen kijk hij naar het meisje.
' derek? Blijf wakker we moeten naar may'! Hij staat wankelend op en kijkt naar het meisje met de blauwe ogen. ' wonder? Hoe-' ' dat doet er niet toe! May ligt daar op de grond'! Zegt ze angstig.
Ineens is hij wakker en kijkt angstig rond. Hij ziet bloedspatten op de grond. Hij loopt langs de moter.
Eerst zag hij twee benen, dan een romp en dan het bovenlichaam.
Met grote ogen en zweet kijkt hij naar haar lichaam. Groen komt uit haar neus wat betekent dat haar schedel is gebroken. Haar ogen staan gesloten, bloed druppels verspreiden zich over haar hele lichaam.

' omg'. Piepte wonder.
Steeds zei ik nee nee nee.
Ik geloofde niet dat ze dood was!
Nee ze is niet dood!
Dat kan niet! Niet weer opnieuw!
Hij rende naar haar lichaam.
' wonder bel 911'! ' maa-' 'nu'. Schreeuwde hij. Ze pakte haar telefoon en belde. Ik aaide over haar bebloede haar.
En ineens kwamen herinneringen boven water.
De tijd die we hadden, de lol,
De haat soms. Hun relatie ging nooit over hun leeftijd. Ze hadden alleen maar oog voor hun zelf en nu zag hij pas wat hij voor haar voelde.

Hij wou het niet toegeven maar:

Hij was verliefd op haar,

En die gevoelens zouden nooit meer weggaan.

Oke eerst wil ik
@daf_Xx bedanken voor deze mooie cover! Ze heeft moeite er voor de gedaan! Dus dankje!
En verder:
Niet heel veel.
Ben vandaag even bij opa en oma, opa net raar dansen op oosterijkste muziek .
En ik tja,
Geniet gewoon van het boek en niet vergeten te Vote!
Baai ✔

Vote.
✔ Read.
✔ Comment!!!

Werewolf Gιrl. Boeĸ 1 ✔   ⎰ Hale⎱  #HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now