•18•

452 25 0
                                    

May.

Met haar laaste kracht rende ze het bos uit. Haar ogen waren weer normaal net zoals de andere dingen. Maar ze was verandert, nu dat ze wist dat ze een wolf was stonden haar ogen raar.
Ze snoof de geur van Scott en Stiles op. Ze rende op haar blote voeten naar zijn straat.
May klopte hard tegen de deur. Ze hoort zachtjes 2 harten kloppen.
' May? Waarom huilde je net'?
Haar ogen stonden nog steeds vol waanzin.
' wat is er'? Nog steeds reageert ze niet. 'Laat haar naar binnen! Ze staat hier alleen in een gescheurd topje'! Roept Stiles. ' weetje wat ik breng haar wel naar Huis '! Stiles pakt zijn sleutels, groet Scott met een knuffel en loopt naar zijn Jeep. ' May kom je nog'? Nog steeds geen reactie. Ze loopt zelf nog niet eens. 'Scott'. Hij knikt en pakt haar met een ruk op. Hij duwd haar in de Jeep en slaat ertegen dat hij weg kan rijden.
In stilte rijden Stiles en May naar haar huis. Hij belt aan, haar moeder kijkt Stiles verbaast aan. Maar zodra hij wijst naar die arme May dat niks gezegd heeft op überhaupt heeft geknipperd schrik ze en loopt ze naar haar dochter. ' lieverd wat doe je uit het ziekenhuis'? ' may reageert nergens op. Ik weet niet wat ze heeft Kate'. ' dankje stiles dat je haar even hebt gebracht. Je ziet haar Mischien morgen nog'. Ze maakt de deur open en help haar dochter eruit. ' kom lieverd ik en je oom en tante gaa uiteten. Allison let op je oké'. Maar ze konden verwachten dat ze niet zou reageren. ' May wat zie je uit?! Ga douchen gek'! Allison kwam aanlopen en schrok. ' wat is met haar gebeurt'?! ' laat haar even douchen wij moeten weg. Bel jij als er wat aan de hand is'?
Ze knikte naar haar tante en trok may naar boven.
Ze kleedde haar uit en stopte onder de warme stralen.
May stond als een standbeeld onder het water. Haar ogen stonden open maar toch ook weer niet. Ze reageerde absoluut niet op wat iedereen vroeg. Wat er met haar aan de hand was wist niemand. Ondertussen was de maan verdwenen en was het al 12 uur. Allison sliep al. Ze kleedde zich aan met alleen een topje en gooide de dekens weg, deed de deur op slot en ging liggen.
En net als ze in slaap wou vallen voelde ze een enorme pijn in haar borst en buik en maakt mismakend geluiden.
Een klein stemmetje zei tegen haar dat ze moest schreeuwen, zo hard dat ze aan de andere kant van de aarde haar nog konden horen. Ze smeekte haar met rust te laten maar de pijn werd nog erger. Ze kwam omhoog en schreeuwde, een oorverdovend geluid kwam eruit, net als bij Lydia, als iemand dood ging, maar bij May was het niet zo.
Ze schreeuwde zo hard dat Allison uit haar bed viel en naar May's kamer rende. Ze roepte dat de deur open moest maar in plaats daarvan ging ze nog harder gillen. Overal voelde ze het branden en het stopte niet, nee het ging gewoon door.
Allison rende naar de huistelefoon en belde haar vader.
' pap! Er is iets met May! Ze schreeuwt als de ware'!
Chris hoorden het gegil van zijn nichtje. Hij zei tegen Kate dat may een paniekaanval had maar allison riep dat het veel en veel erger was dan een paniekaanval.

Niet veel later kwamen ze thuis en rende naar haar kamer.
Met een bons gooide ze de deur open en keek naar May dat stuiptrekkent op de grond lag.
Haar moeder ging bij haar op de grond. ' het geschreeuw is minder dan toe net, ik weet niet wat het was'! Roept allison bang. ' ga maar slapen lieverd'. Zei haar moeder. Chris en Victoria gingen bij May kijken, ze was al gestopt met schreeuwen en zag er eng genoeg, vredig uit. ' wat is er toch met haar aan de hand'? Vroeg Kate aan haar oudere broer.
' Ik heb geen idee, ik zweer het, ik heb haar nog nooit zo gezien'.

Derek.

Gromment keek Derek naar Peter.
Die op die grond lag met een plasje bloed. ' Stom stom stom, je geeft je leven haast op voor een meisje!

Een meisje!!
Je bent ongelooflijk dom
Om te vallen op May. Je mag van geluk spreken dat ze je soulmate is'! ' dat is ze niet'! Gromt Derek.
' Derek en May zitten op een boom wat zijn ze aan het doen? Z-o-e-' ' stop met praten Peter. Ze is weg gelopen en huilde'. Een man van 30 loopt naar Peter. Hij is een wolf, want hij ruik zijn geur en je kunt het zien. Zijn ogen zijn rood en heeft puntige oren. ' Derek mag ik je voorstellen aan caine'.
De man lijkt verdacht veel op may. Vooral de ogen.
Weird...

Peter rent naar Derek en gooit hem hard tegen een boom.
Bloed kwam overal vandaan.
' niemand kan je deze keer redden Dere-' er kwam een oorverdovend geluid uit de straten. Iedereen zakte in elkaar, behalve derek. Zijn wonden genazen en maakte hem sterker. Zijn ogen werden blauw en paars. Zijn gezicht veranderde al snel. Hij stormde op peter en caine. Hij gooide ze allebij omhoog en maakte flinke scheuren op hun lichaam.
Hij rende weg, naar may. Het geschreeuw zachter en uiteindelijk stopte het. Zijn krachten waren weg. Hij wankelde naar stiles. Hij sprong op het dak en klom zijn raam in.
' stiles'? De jongen kwam op hem aflopen. ' derek wat is er met je aan de hand? Wat heb je gedaan'?! ' gevochten, waar is may'? ' die is thuis. Heb je dat geschreeuw gehoord'?! ' May, dat was may'. Zuchtte hij. ' wat dat kan n- denk je dat'? Stamelt hij.
' breng me naar haar toe'. ' derek je be-' 'nu stiles'! Hij stond Mokkend op en trok met een ruw gebaar derek op en duwde hem in de auto. Hij reed met een vaart weg, richting haar huis.

'We zijn er'. Hij stapte uit en liep naar haar raam. Hij trok haar raam open om vervolgens bij haar te liggen. Ze maakte wazig haar open. 'Derek' Fluistert ze. ' Ik ben hier'. Hij wreef over haar haren.

' Ik ben hier'.

Hee luikes!

We zitten al op deel 19 hoor!
En we gaan door en door
Ik wil graag weten wat jullie er van vinden dus:

✔Vote
✔Read
✔Comment

Werewolf Gιrl. Boeĸ 1 ✔   ⎰ Hale⎱  #HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now