°11°

527 27 3
                                    

May.

O
My
God.
What
Just
Happend?

De man loopt weg.
Nog steeds lig ik op derek, die me nog steeds zoent. Ik verbreek de kus en kijk hem aan. 'Hoe..Huh...wat..? Huh..?'
Hij kijk me aan.
' laten we gaan. Ik heb geen zin meer'. Hij laat may los en trekt zijn schoenen aan. Verbaast en verward laat haar op de grond.
' kom je nog'? Snauwt hij. Ze staat op, trekt haar schoenen aan en loopt zonder naar hem te kijken weg.
Derek laat haar stoppen en duwd haar ruw tegen de muur. Waar heb jij'?! Roept ze. ' Ja hoor nu heb je Ik jullie te pakken'! Hij trekt haar mee en samen naar de trappenhuis. ' derek wat doe je'? ' als je niet wilt dat we gesnapt worden dan doe wat ik zeg'! Hij trekt haar aan haar arm.
Ze duwen de deur dicht. Ze staan voor de rand van het gebouw.
May hoort dat de man de trappen op komt. 'En nu?! Nu zitten we als ratten in de val'! ' springen'! ' Ik ga wat'?! ' spring nu maar gewoon'! Derek wilt haar oppakken als May een grote sprint neemt en van de gebouw afspringt. Ze komt met beide benen op de grond. Ze staat op en kijkt naar hem, die weer met grote ogen haar aankijkt. ' spring'! Hij neemt een aanloop en springt er ook van af.
' ren'! Samen rennen ze hand aan hand. ' stelletje rotzakken'! Schreeuwt de man. Ze stappen zijn auto in en rijden met volle vaart weg.
' waarom-' 'die kus was niks,
Dus denk maar niet dat er meer aan de hand is'. Zei hij kortaf.
' stop de auto'. ' wat'? ' Ik zeg stop de freaking auto'! Derek remt meteen. ' wat is er'? ' een ongelofelijke zak die je er bent'! May pakt derek's hoofd vast en gooit hem keihard tegen het stuur. Een klein straaltje bloed druppelt uit zijn neus. ' waar was dat voor nodig'?! ' Omdat je een zak bent! Wij zijn uitgepraat!
Lul'. Ze stapt boos uit en loopt naar huis. Derek roept haar een paar keer. Maar wanneer zij het op rennen zet geeft hij het op en rijd naar huis.

Terwijl hij wegreed rende may naar huis. Ze sloeg de deur dicht en rende naar haar kamer. Ze liet zich vallen op bed en huilde alles eruit. Ze was niet verdrietig, nee ze was kwaad,
Ze kwaad omdat ze moest huilen, omdat hij met haar gevoelens speelden.
Ze was niet verliefd op hem.
Maar hoe hij alles deed, dat maakte may in de war.
Maar voor dat ze het door had was ze met kleren en al in slaap gevallen.

Werewolf Gιrl. Boeĸ 1 ✔   ⎰ Hale⎱  #HERSCHRIJVENWhere stories live. Discover now