20

8.2K 269 4
                                    

Park hafiften kararmaya başlamış yağmur kendi halinde serpilirken Damla ensesinde hissettiği nefesle daha hızlı adım atıyordu. Bulut ısrarla kadının peşinde dolanıyordu.

Neden beni takıp ediyor diye düşünmeden edemiyordu kadın. Sevmiyorum benden sevgi bekleme diyen adam suan kedi gibi dolanıyordu ayaklarında.

Uzun yolu bitirip caddeye çıktılar. Eve giriş yapmak kartını çıkartırken eli çantasına gitti. Yakından uzaktan adamın mis kokusu tekrar burnuna doluyordu.

"Eve gelme" dedi Damla.

Bulut cebinde duran kartı daireye gösterdi. Yan yana içeri girdiler.

"Evinin kartı bendede var" dedi Bulut.

Damla sessizce bir açıklama bekledi. Ondan kaçıp arkadaşının evine Sığınması ayrı bir durumdu. Elbette ona yardım edecekti.

Bulut kendini koltuğa saldı. Damla ise adamı umursamadan odasına girdi.

Üzerine uyumak için birseyler ararken yatağının yanında duran valiz dikkatini çekti. Bulut onu görmeye geldiğinde bile böyle büyük bir çantayla gelmemisti. Hem bunun burada ne işi vardı ki?

Koltuktaki adamın üzerine doğru eğildi.

"Neden geldin!!" Diye soludu.

"Açıklama yaptım" dedi adam. Gözlerini bir an olsun yeşil gözlerden çekemedi.
Böyle bir güzellikten asla gözlerini alamazdı.

"Neden dedim sana! " diye bağırdı.

"Özledim. Pişmanım ve seni istiyorum " dedi.

"Bence bu konuşma iyi gitmiyor Bulut. Bu gece burda kal veya kalma sen bilirsin ama sakın odama yaklaşma. Sesini dahi duymak istemiyorum "

"Bana kırgınsın biliyorum. Beni hala seviyorsun bunuda biliyorum. Evlenmek için beni bekliyorsun bunuda biliyorum." Dedi.

"Onların hepsi eskidendi" dedi.

"Sen kendini kandırıyorsun. " dedi. Odasıns giren kızın peşinden gitti.

"Gelme" diye bağırsada Bulut gömleğinin üstten 2 düğmesini açti.

"Ne yapıyorsun? Sana gelme dedim gelme"

Bulutun Parmakları durdu.

Aklına 3 gün öncesi geldi.

Ofiste sinirden kendini yiyip bitirirken başı dönmüş ve gözleri kapanmıştı. Açtığında kendini bir hastane odasında bulmuş ve doktoru onunla özel konuşmuştu.

"Bulut bey Akciğer kanserisiniz" demişti.

Akciğer kanseri 3 yılda kendini belli eder vr adamı 3 ayda öldürürmüş. Ameliyat olmak istiyordu Bulut. Ama yanında bu kadın olmadan istemiyordu.

"Sana söylemem gereken bişey var" dedi

Tam o sırada evin kapısı açıldı. Ikili sessizce birbirine bakarken 2 silahlı adam evin içinde gezmeye başladı. Bulut ceketindeki silahı eline alıp şok içinde olan Damlayı silahlı adamlar farkettirmesen dolaba soktu.

Bu adamları gönderenin kim olduğunu biliyordu elbette. Hesabı buradan canlı çıkarsa sorulacaktı.

Kapının ardından durup susturucuyu takarken bunu kimseye söylememe kararı aldı. Damlaya bunu söylerse onu bırakmazdı. Aslında bırakmasın istiyordu ama hayatı berbattı. Durmadan kazanılan ihaleler moda sektörundeki başarısı ve unüyle insanları kendine düşman ediyor ve peşinde onu ve sevdiklerini öldürmek için adam gönderiliyordu.

Iki silahli adami kolayca etkisiz hale getirdi. Önce kapıyla adamı bayılttı ve sonra karşıdan gelene sıktı. Tam o sırada omzunda bir sızı hissetti . Telefonuyla aşağıdaki adamlarini çağırdı. asagida herseyden habersiz olan adamları yukarı çıkınca etraf toparlandı ve damla dolaptan şok içinde çıktı.

Iste şimdi ona herseyi açıklama vaktiydi.
Ya giderdi ya da...

LISTEN TO THE RAINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin