32

8.6K 377 67
                                    

'Goedemorgen benti.' Hoor ik iemand in me oor fluisteren, een beker vol koud water wordt over mijn gezicht heen gegooid. Ik maak geschrokken me ogen open en kijk verward om me heen.

'Waar ben ik?' Roep ik verward. Ik kijk naast me en zie Fatima op een stoel zitten terwijl ze lingeries bekijkt.

'WAAROM BEN IK HIER?' Schreeuw ik hard.

'Gewoon vakantie, had ik je niet verteld dat je afscheid moest nemen van je familie?' 

Ik sta op van het bed en bekijk de kamer. Het is helemaal rood, de muur is helemaal rood geverfd en er staat een klein zielig bed in het midden. Ramen zijn er niet.

'Wat gaat u met me doen lella Fatima?' Zeg ik zacht.

'Ik ga je leven verpesten kehba.' Ze staat op en trekt me aan me haar mee de kamer uit, ohja Fatima is langer dan mij veel langer ook. Ze duwt me een badkamer in en gooit een baddoek op me.

Ik doe voorzichtig mijn kleren uit en bekijk de wond, hij is gelukkig niet zo diep. Voorzichtig spoel ik mezelf af, het brandt zo erg. Had ik maar geluisterd naar Omar, liever was ik getrouwd met hem dan met deze klote familie. Ik droog mezelf af en sla de baddoek om me heen.

Ik loop de kamer in en zie dat Fatima lingerie op het bed klaar zet, ze wenkt me dat ik het aan moet doen en verlaat de kamer. Het lijkt me het beste om gewoon gehoorzaam te zijn, mijn ouders vinden me toch zo snel mogelijk.

Ik trek de lingerie aan en sla de baddoek weer om me heen. Fatima doet mijn haar in 2 vlechten en trekt me het huis uit. Het is echt een arm dorp, je weet toch die krottenwijken in Frankrijk? Alle huizen zijn op elkaar gebouwd, overal zie je vrouwen kleren op hangen, kinderen spelen, kronkelige straten, ik ben dit echt niet gewend. 

Ze duwt me een rood autootje in en rijdt in een snelle vaart weg.

'Saloua?'

'Ja lella Fatima.'

'Je gaat je leven haten.' 

Ik zucht en kijk naar buiten. De eerste tranen rollen al over mijn wangen, ik weet zeker dat ik de laatste tijd nog veel tranen ga laten vallen. Ik weet nog niet wat ze met me gaat doen, maar als iemand niet snel ingrijpt ga ik binnenkort dood, for sure.

We stappen uit voor een groot donker gebouw, Fatima trekt me het gebouw binnen en dezelfde donkere man van het cafe  komt naar ons toe gelopen. Hij geeft me een knip oog en begeleidt ons naar een kantoor. Hij maakt de kantoor deur open en een hevige marihuana geur dringt mijn neus binnen.

In de alle hoeken van het kantoor heb je palmbomen, achterin is een groot raam waardoor je een geweldige achtertuin ziet met palmbomen en een groot zwembad. In het midden staat een bureau vol drugs, hennesy en wiet. Achter dat bureau zit een donkere man, hij is dik en heeft een grote bontjas aan. Hij heeft overdreven veel goud om zijn nek hangen, en heeft pet van 50 cent op. Die rapper niet de prijs.

Naast hem staan 2 naakte vrouwen, echt naakte vrouwen die over zijn lichaam strelen. Geschrokken kijk ik Fatima aan, wie had dat verwacht van een dunne vrouw met hoofddoek.

'Yo welcome by Crazy Babba, please sit down feel yourself free.' Fatima geeft hem een hand en gaat zitten. Ik sta nog steeds ongemakkelijk met mijn baddoek om me lichaam heen.

'Babe, i need to speak Arabic with you?' Zegt hij terwijl zijn dikke sigaret in zijn mond stopt.

'No, she can speak Hollanda and  English no problem.' Zegt Fatima terwijl ze me dodelijk aankijkt, als blikken konden doden...

'WELL THEN SIT DOWN BITCH!' Schreeuwt Crazy Babba boos, ik ga snel zitten. De meisjes kijken me 'verleidelijk' aan en bevredigen zichzelf, ik kan elk moment overgeven nu. Geen respect!

'How many do you want for her?' Ik kijk Fatima vol ongeloof aan, wil ze me gaan verkopen? Nee, dit kan niet waar zijn. Dit moet gewoon een grap zijn, ik heb een man en familie in Nederland. Mijn man is verdomme haar eigen zoon?!

'Uhm let me see, she has a lot of how do call that? Lingerie, you know what i mean? Right, so uhm i think i want fifty million euros cash.' 

'Hmm well, i'm fine with that, she a el (...) right?' Vraagt hij terwijl hij me van top tot teen aankijkt.

'Yes.'

'She's perfect, a real Arabic beauty. I think she is the most beautifull girl of all the Arabic girls her.'         'Yeah, i'm sorry djeema.' Zegt hij terwijl hij het naakte meisje naast hem bekijkt met opgeheven schouders. Ze geeft me een dodelijke blik, maar ja misschien ben ik ook echt mooier dan je denk ik in mezelf.

'You can have 100 million dollars for her.' Zegt hij terwijl hij 3 koffers van onder zijn tafel pakt en het aan Fatima geeft, haar ogen worden groot en een grote glimlach verschijnt op haar gezicht.

'Well shokran Crazy Babba, peace be unto you.'

'Take her to her room.' Fatima trekt me hard aan me arm en loopt met me naar een kamer. Over al zie ik naakte meisjes rond lopen, ik moet zeggen het lijkt hier echt op een tropisch paradijs, het lijkt gewoon op een stukje Saudi-Arabië midden in Frankrijk. Over al palmbomen, soldaten, het water van het zwembad is gewoon helder blauw, dit is zelfs mooier dan het huis van mijn vader.

Ze maakt de kamerdeur open en duwt me de kamer in, ze plaats de zak lingerie op het bed. En trekt hard de baddoek van me lichaam af, ze geeft me een harde klap in mijn gezicht en loopt achteruit.

'Hier ga jij wonen, hier ga jij lijden, je gaat veranderen in de grootste hoer van heel Europa, je gaat een schande brengen voor je familie die ze in generaties nog nooit meegemaakt hebben.' 

'Waarom lella Fatima? Ik ben Jaouads vrouw, laat dat u gewoon helemaal koud?'

'Ja want je bent en blijft een el (...)'

'Weet je Fatima, je bent een kanker hoer in mijn ogen. Jij bent hier de grootste schande voor jouw familie, voor de mensheid gewoon, je hebt mij hierin gezet maar vroeg of laat ga je spijt krijgen. Jij gaat branden, Fatima na dit leven komt er meer, misschien ga je winnen hier op aarde maar wacht maar Fatima of beter gezegd kehba. De dag des oordeel komt nog.'

'Ik heb jou altijd goed behandeld, ik heb jou nooit grootspraak of wat gegeven en toch doe je mij dit aan? Jou 1e kind heeft meer dan geluk dat die niet hoeft op te groeien bij een shitana zoals jou. Ik ken je vader niet maar hij is een van de beste mannen die ooit bestond, weet je waarom? Omdat hij een ziel heeft verlost van een duivelse kehba zoals jou.' 

'Jou straf komt vroeg of laat.' Schreeuw ik hard

'En jou straf komt nu.' Ze kijkt me aan met tranen in haar ogen en slaat de deur dicht.

Ik laat mezelf vallen op het, tranen stromen over mijn wangen. Ik heb geen toekomst meer, ik zal mijn man nooit kunnen meer kunnen zien? Mijn lieve moeder en mijn vader? En Nourredine...

'I'm lost.' Fluister ik in mezelf.

Pijnlijke liefdeWhere stories live. Discover now