25

8.9K 369 65
                                    

Ik maak de deur zachtjes weer dicht en blijf even voor de deur staan. Ging mijn Jaouad daarnet gewoon vreemd...? Mijn man... Waarvan ik dacht dat hij me nooit zou bedriegen of nooit pijn zou doen?

Al jullie mannen zijn gewoon 'Issams' geen respect gewoon, ik loop de trap af naar de beneden. De moeder van Jaouad wenkt me dat ik naast haar moet gaan zitten.

'Heb je hem gevonden?' Zegt ze net alsof ze weet wat hij aan het doen is. Ik knik en kijk weg voordat mijn tranen eruit springen.

Ik wil niet laten zien dat ze me pijn doen, ik ga niet huilen dat komt thuis wel.

'Hmm zeker heeft hij geen honger.' Mompelt ze.

'Wil jij niet dansen met mijn zoon?' Vraagt Jaouads lieve tante.

'Wie is uw zoon galti?'

'Nourredine Ben Sallah.' Bij het horen van die naam begint mijn hart al sneller te kloppen.

'Nee, Karima stil. Ze is al getrouwd ben mijn zoon.'

'Ewa dan waar is jouw zoon? Fatima hou je mond eens dicht a sheytaan kiffer billah.' Ik schrik van haar opmerking en lach zachtjes. Ik mag deze vrouw wel.

Ze wenkt me om op te staan en trekt me aan mijn arm naar Nourredine.

'Hij is echt lief benti, ga maar even praten.' Ik knik en ga aan tafel zitten.

'Mijn moeder heeft je zeker naar me toe gebracht he?' Hij lacht en gaat zitten. Zijn lach is echt oogverblindend. Witte perfecte tanden en blauwe ogen? Perfecte combi.

'Wil je wat eten of drinken?'

'Nee, dankjewel.' Ik wend me blik op de grond terwijl de eerste tranen over mijn wangen rollen. Nourredine staat op en pakt me bij me hand vast. We lopen samen de zaal uit naar buiten.

'Ik ga je naar huis brengen.' Ik knik en stap in zijn witte bmw, hij maakt de deur voor me dicht. En stapt zelf ook in. Ik kijk naar buiten terwijl de tranen over mijn wangen blijven stromen.

'Ga je zelf ook gelijk naar huis?'

'Ja, anders mis ik mijn gebed. Daarna kom ik misschien weer terug.' Ik knik en kijk hem bewonderend aan. Had ik maar zo een man als hem, ik schud de gedachtes snel van me af.

'Ik weet niet waarom je huilt Saloua, maar ik ben er voor je.' Ik knik en droog mijn tranen af wat totaal nut heeft.

'Dankjewel Nourredine.' Hij schenkt me een glimlach en maakt de deur voor me open. Ik stap uit en loop regelrecht het huis binnen. Ik barst in tranen uit tranen uit en zak neer op de grond.

'Jaouad wat doe je me aan?' Fluister ik zacht, waarom zou hij mij zo hard naaien?

Gewoon waar ik bij ben heeft hij sex met iemand anders...? In de zelfde ruimte gewoon...

Hoe kon ik ooit zo dom zijn geweest om met Jaouad te nemen? Liefde maakt blind, hij is mij niet waard. Vanaf het eerste moment moest ik gewoon naar mijn gevoel luisteren.

Mijn eerste liefde heeft mijn hart gebroken... Ik trek mijn jurk uit en gooi het in de wasmachine. Ik neem een heerlijke douche en trek mijn huisjurk aan. De tranen stromen nog steeds over mijn wangen, ik voel me gebroken en moe.

Ik loop de slaapkamer in en ga zitten op het bed, ik pak de foto van Jaouad en ik van onze trouwdag die nog geen 2 WEKEN geleden is en scheur het door midden.

#Jaouad&Saloua bestaat niet meer, klaar!

Ik kijk op de klok en zie dat het al 23:00 uur is, de bel gaat. Het is zeker die shitaan. Ik sla mijn badjas om mijn middel en loop de trap af naar beneden. Ik maak de deur open en zie dat Fatima, Jaouads moeder voor de deur staat.

Ze stormt het huis in en duwt me hard op de grond.

'Als jij Jaouad laat merken dat je wat afweet van zijn affaire maak ik je dood.' Tranen rollen over mijn wangen, waarom haat deze vrouw mij zo erg?

'Waarom? U wilt Jaouad en ik toch zo graag uitelkaar krijgen?' Zeg ik huilend.

Ze haalt een mes te voorschijn uit haar hoofddoek en houdt die tegen mijn keel aan.

'Luister dan kehba el meskiena, mijn zoon moet gelukkig blijven maar jij moet kapot gaan.' 'Je zegt niks tegen hem, je gaat gewoon naast hem slapen alles, ja?'

Ik knik en kijk weg. Ze geeft me een harde klap in mijn gezicht waarna ze opstaat, ze gaat met haar vingers over de witte trapleuning zoekend naar stof.

'Als er iets over Jaouad en zijn affaire in de media komt, gaat je moeder dood voordat je vader wat kan doen dus wees maar beter stil.'

Ze verlaat het huis en maakt de deur met harde klap dicht. Ik leg mijn handen op mijn gezicht en barst in tranen uit.

'Ya allah waarom ik? Waar aan heb ik dit verdiend?' Fluister ik zacht. Ik sleep mezelf met moeite naar boven en laat mezelf vallen op het bed. Ik sla de dekens over me hoofd heen en val in een diepe slaap.

'Ik hou van je Saloua, geloof me.' Zegt Jaouad terwijl hij op zijn knieen valt. Zijn moeder fluistert wat in zijn oor waardoor hij boos opstaat en me een klap wilt geven.

Net opdat moment komt Nourredine voor me staan en vangt de klap op met zijn hand. 'Saloua, ga weg nu!' Schreeuwt hij, zonder enige twijfel ren ik het huis uit. Ik zie mijn vader met een pistool in zijn handen naar me toe rennen.

'Alles komt goed prinses, die Ben Salah's gaan dood.' Hij kamt zijn haar snel en rent het huis in. Ik ren achter hem aan om hem tegen te houden.

'WEWA! NOURREDINE NIET!' Schreeuw ik, maar dan is het al te laat. Nourredine vangt een kogel in zijn borstkas voor zijn moeder op. Hij valt op de grond en spreekt de shahada uit.

Ik ren naar hem toe en val op mijn knieën naast hem neer.

'Nourredine... Verlaat ons niet!'

'Mama, niet huilen papa is bij...' Ik keer me om en kan mijn ogen niet geloven.

Pijnlijke liefdeWhere stories live. Discover now