8

11.4K 460 42
                                    

Ik laat mijn telefoon vallen en pak het beeldscherm ruw uit Jaouad zijn handen.

'JAOUAD WHAT THE F*****' Schreeuw ik boos.

Er staat een foto in de telegraaf van ons 2 met de tekst 'Dochter van zakenman El (...) heeft een relatie met zoon van zakenman Ben Salah?'

De 2 tortelduifjes zijn vandaag gespot voor het huis van de zoon van de succesvolle zakenman Ben Salah genaamd Jaouad. Op de foto is te zien dat Jaouad het enige meisje van het gezin el (...) in zijn handen droeg. Zullen hun vaders die elkaar sinds het begin van hun succesvolle carrière elkaar oorlog hadden verklaard het bij leggen om wille van hun kinderen?

Er gaan ook geruchten rond dat de Saloua el (...) die zoals iedereen weet goed in de smaak valt bij alle mannen in de bas werkt. Dit was shockend nieuws voor iedereen, haar vader zei tegen de krant dat ze gewoon van alles wou experimenteren zo is zijn prachtige dochter nou eenmaal. Ondanks haar ouders miljoenen op de bank hebben staan, laat ze dat niet naar haar hoofd stijgen. Ook staat Saloua bekend om haar zachtmoedigheid.

Voor de bas stonden ongeveer 50 mensen op haar te wachten maar die gingen weer weg nadat ze te horen kregen dat ze vandaag niet werkt. De manager van Bas wilt Saloua absoluut niet kwijt als werknemer.

De laatste nieuwtjes over dit koppel zie je vanavond op shownieuws om 20:00.

'Awillie... BEN JIJ DE ZOON VAN NOU3MANE?!' Schreeuw ik luid terwijl ik de iPad op de bank gooi.

'Rustig hbiba... He...'

'Wat wou je zeggen? Wat? Dat het goed komt? Laten we dat maar hopen, we weten beide dat onze vaders Marokkaanse versie van Ludo Sanders zijn?!'

Jaouad schiet in de lach en kijkt me hoofdschuddend aan.

'Dit is niet grappig Jaouad.' Ik hou met mijn handen mijn hoofd vast en loop heen en weer.

'Mijn hele leven is nu verpest, Souhail en ik wouden niet dat iemand wist wie onze ouders waren dan krijg je alleen van die bitches die met je omgaan voor je geld.'

Jaouad knikt instemmend.

'Mijn zusje en ik hadden precies hetzelfde, maar uiteindelijk komen ze er toch achter.'

'Jaouad, ik wil douchen.' Ik loop achter hem aan naar boven. Alles is hier zo perfect, 5 slaapkamers dus dan maken we 4 kinderen of we verhuizen gewoon naar Marokko. Dat is altijd al stiekem mijn droom geweest, kinderen in Nederland krijgen en verhuizen naar mijn land.

Ik sla de gedachtes uit me hoofd, me vader maakt me af!

'Je hebt echt veel kleren Jaouad.' Zeg ik droog. Hij haalt een witte t - shirt uit zijn kast en geeft het aan me.

'Mag ik mee douchen?' Ik kijk hem vies aan en loop door.

Hij duwt me op het bed en kijkt me uitdagend aan. Mijn hart begint sneller te kloppen en het voelt alsof er duizend vlinders door me heen gaan.

Niks boeit me nu, geen fotograaf, telegraaf of iets, alleen Jaouad. Hij glimlacht naar me waar door zijn prachtige kuiltjes en perfecte witte tanden te zien komen.

'Saloua... Je ogen zijn prachtig, alles aan jou is perfect. Jij wordt de moeder van mijn kinderen.'

Ik keer me hoofd om en kijk weg.

'Hou je niet van me? Wil je niet trouwen?' Zegt hij terwijl hij me een kus geeft op me bovenhals.

'Je weet hoeveel ik van je hou maar trouwen... Ik denk dat het beter is als wij elkaar vergeten Jaouad.'

'NOOIT SALOUA, WIJ GAAN NOOIT UIT ELKAAR HOOR JE ME?!' Schreeuwt hij luid, hij staat op en rent de trap af naar beneden. Even later hoor ik de deur hard dicht gaan.

Ik neem een snelle douche en trek de witte shirt van Jaouad aan die niet eens mijn bil bedekt ja daggg, ik graai in Jaouad zijn kledingkast en pak een zwarte djellaba. Ik trek het aan en zet mijn haar in een knot.

Ik pak mijn telefoon en probeer het te ontgrendelen wat niet lukt want ik krijg te veel meldingen. Ik gooi de telefoon tegen de muur aan en zak in op de bank.

Wat gaat er gebeuren? Hoe moet ik nu eigenlijk verder? Moet ik kiezen tussen mijn liefde of mijn vader? Bij die gedachtes word ik al gek. Ik heb niet eens een keus mijn vader maakt me af.

Ik kon toch gelijk zien dat hij 1 van die Ben Salah's was?! Liefde maakt blind, mijn vader en zijn vader kan je gewoon aartsvijanden noemen.

Maar ik hou gewoon van Jaouad... Daar kan ik toch ook niks aan doen? Ik heb weken gestreden om het te ontkennen maar ik kan het niet meer, ik hou van hem met heel mijn hart.

Ik loop naar het keukeneiland waar op 2 iPhone 6+ op staan. Ik druk op de home knop en zie dat ik als zijn achtergrond ben.

Het is een foto waarop mijn haar lange pijpenkrullen hebben, veel ook. Een brede glimlach waarop mijn perfecte tanden en mijn schattige kuiltjes te zien komen en waarop mijn fel groene ogen stralen. Deze foto is gewoon perfect.

Maar wat zal zijn code zijn? Ik type 'jaouad1994' in maar nee, 'saloua' ook niet. 'Jaouad&Saloua' en het lukt.

Een vreugdes kreet verlaat mijn mond, zo schattig. Toevallig is dat ook mijn wachtwoord maar dan omgekeerd. Ik ga op WhatsApp en zoek zijn nummer.

~ WhatsApp ~

Saloua: Met Saloua, kom alsjeblieft naar huis ik mis je

Jaouad: Ik ben even me hoofd aan het rusten

Saloua: in shishalounge zeker?!

Jaouad: ja van me neef hier beneden

Saloua: hoe laat kom je terug??

Jaouad: het is pas 16:34

Saloua: is goed hoor Jaouad als je liever daar bent dan bij mij is 't goed

Jaouad: kowed ga niet kk dom doen

Met tranen in mijn ogen vergrendel ik de telefoon. Ik pak boven mijn eigen telefoon en zet het in me tas. Ik trek snel mijn eigen kleren weer aan en ren het gebouw uit. Ik zet een pet om mijn hoofd en daar weer mijn capuchon boven. Ik doe mijn Gucci sjaal om nek heen en mijn Rayban zonnebril op.

Ik stap in de eerste beste taxi die ik zie.

'Wil je showen hoeveel geld je hebt?!' Vraagt de chauffeur. Je moest eens weten wie ik ben. Kijken of je nog zo zou praten denk ik in mezelf.

'Krekelhof.' Hij knikt en begint te rijden. Hoe dichter bij we komen hoe sneller mijn hart begint te kloppen.

Pijnlijke liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu