24

10K 470 68
                                    

Mijn moeder heeft net de kleding gebracht en Saliyah meegenomen. Voor de 2 dagen dat Saliyah hier was is me moeder echt uitgerust moet ik eerlijk zeggen.

Ik sta op van de bank en maak de deur open voor Sabrina.

'Ahlan ahlan.' Zeg ik slaperig.

'Hey schat! Ik ben echt blij voor Amber wollah, had niet verwacht ze zou trouwen.' Zegt Sabrina terwijl ze haar schoenen uittrekt.

'Ik ook niet, wist niet eens ze was verloofd.' We lopen de woonkamer in waar Jaouad achter zijn ps4 zit, sommige jongens worden ook nooit volwassen he.

Sabrina groet Jaouad met een hand en loopt met me mee naar mijn make up room.

'Hoe wil je je haar hebben?'

'Uhm pijpenkrullen, en lichte make up. Ik ga die swarovski jurk aan doen.'

'Je hebt genoeg gezegd.' Ze haalt mijn haar uit het staartje en begint met tangen. Na een 2 lange uren is mijn make up gedaan. Mijn ogen vind ik trouwens het mooist, mijn wenkbrauwen zijn helemaal perfect, mijn eyeliner... Pff. Mijn sluik haar heeft ze ook prachtig gekruld.

Ik doe mijn badjas om en laat Sabrina zichzelf klaarmaken, ik loop naar de woonkamer en maak de tv uit.

'Hup, je gaat je klaarmaken, over een uur moeten we al vertrekken.' Zeg ik geirriteerd. Hij zucht en kijkt me vertederend aan.

'Je bent echt prachtig opgemaakt.' Fluistert hij in me oor en loopt de trap op naar boven. Ik maak de kamerdeur open waar Jaouad halfnaakt staat. Snel doe ik mijn handen voor mijn ogen en pak mijn jurk om zo weer uit de kamer te lopen.

'Waar ga jij naar toe?'

'Ik ga me omkleden.'Zeg ik terwijl ik met mijn handen naar de deurhendel zoek.

'Ja, gewoon hier we zijn getrouwd he?' Zegt hij lachend, ik maak me ogen open en zie dat hij zijn hemd al aan heeft.

Ik laat mijn badjas van me lichaam vallen en maak het hoesje van mijn jurk open.Ik haal de jurk eruit en leg hem op het bed. Jaouad bestudeert mijn lichaam terwijl hij zijn hemd knoopt.

'Niet kijken Jaouad.' Zeg ik met een rood hoofd.

Hij kijkt me niet begrijpend en schudt zwaar met zijn hoofd. 'Misschien dringt het nog niet helemaal tot je door, maar je bent van mij.' Zegt hij duidelijk geïrriteerd.

Ik zucht en stap in mijn jurk die ik naar boven trek. 'Jaouad kan je even helpen?'

Hij komt achter me staan en probeert de jurk tot over mijn borstkas heen te trekken wat niet lukt. Dit is heel gênant.

'Laat maar dan.'

'Ben je ziek? Die jurk gaat hoe dan ook over je borsten heen, het is echt mooi.' Fluistert hij, Jaouad wat ben jij toch een rare gozer denk ik in mezelf. Hij trekt de jurk met al zijn kracht omhoog waardoor we op het bed vallen. We schieten in de lach en staan snel weer op. Snel steek ik mijn handen in de mouwen van de jurk.

Het is een witte jurk van die strak over mijn lichaam heen loopt. Het is doorzichtig en heeft over de gehele jurk geborduurde bloemen. Bij mijn rug is het helemaal doorzichtig, en het loopt verder op de grond. Het is gewoon adembenemend.

We stappen uit de witte limousine en lopen de grote zaal in die helemaal vol is, Jaouad loopt gelijk naar zijn ouders. Right, ik hou mijn kleine chaneltasje dicht tegen me en zoek naar mijn familie. Achja, ik zie niemand van el (...) . Ik loop naar de bar en bestel daar een cocktail.

'Die vrouw van Jaouad Ben Salah is prachtig neef.' Ik keer me om en zie 2 mannen in pak naar me kijken en wijzen. Ze zwaaien ongemakkelijk naar me, ik keer me om en neem een slok van mijn cocktail.

Waar is Jaouad? Pff...

'Vandaag zal ik jullie echt breken.' Hoor ik iemand achter me zeggen, ik keer me om maar zie alleen feestende mensen. Achja zal vast Haneefa zijn. Levenloze takzint.

'SALOUA JE ZIET ER PRACHTIG UIT BENTI!' Ik loop naar mijn moeder en geef haar een dikke knuffel.

'Dat heb ik van u yemma.' Achter haar zie ik mijn vader en Souhail. Ze hebben allemaal wit aan, ik zie bijna al mijn nichten en neven binnen komen. Hun hebben dus ook wit aan, perfect.

Ik loop naar Souhail en geef hem een dikke knuffel. 'Ik mis je man bolle.' Zegt hij zacht.

'Ik jou ook lelijkerd.' Ik druk een kus op zijn wang en loop naar mijn vader. Bij hem doe ik het zelfde en loop naar Hanane.

'SCHATJE INOUU.' Ik spring in haar armen en samen beginnen we te dansen op de dansvloer. Amber zelf heb ik nog niet gezien maar ja.

'Ik ga even drinken halen, ben zo terug.' Roept Hanane boven het muziek uit, van alle kanten word ik door mannen bekeken maar negeer het. Waar is Jaouad eigenlijk?

Ik zucht en ga dan maar aan de kant zitten, Nourredine komt naast me staan en bekijkt me aandachtig. Uit mijn ooghoek bestudeer ik hem ook, hij heeft een net pak aan en zijn haren heeft hij plat geborsteld, hij is echt prachtig wow...

'Je ziet er echt... Wauw... Je bent prachtig.' Zegt hij zacht.

'Jij ook...' Ik schrik van me reactie en loop gelijk weg. Ik voel zijn ogen branden in mijn rug, misschien moest ik dan ook niet zo een strakke jurk aandoen maar Jaouad zou toch bij me moeten blijven?

'Saloua?' Ik word vastgepakt bij mijn arm.

'Kom wij gaan samen.' Fluistert Yessine.

'Gatver man mogol, ik ga wel met mijn man.' Zeg ik boos.

Ik kijk om me heen maar zie dat iedereen al tegenover elkaar staat. Ik zucht diep en laat mij ogen glijden langs alle mannen die aan de andere kant staan. Er zijn echt meer dan 700 mensen hier, Jaouad staat tegenover een andere vrouw en kijkt haar vertederend aan. Of is dat gewoon een idee van me? Vast wel, hij staat vast aan de overkant van zijn moeder.

Tijdens het dansen kwam Yessine de hele tijd helemaal opme, ik werd er echt misselijk van bah. Toen het mijn beurt was om met mijn schouders naar hem toe te dansen hahaha, deed ik helemaal niks. Jaouad ging helemaal los... Mohim misschien ben ik gewoon te jaloers...

Ik loop naar de tafel van mijn schoonfamilie.

'Lella heeft u Jaouad gezien?' Vraag ik aan zijn moeder.

'Bij de...' Voordat ze haar zin afkan maken mengt zijn tante in het gesprek.

'Je bent echt een prachtige vrouw, tbarkallah. Mijn neefje mag echt van geluk spreken met zo een vrouw als jou. Zo een vrouw wil ik ook wel voor mijn zoon.' Zegt ze terwijl ze me lief aankijkt. Jaouads moeder kijkt haar dodelijk aan.

'Shokran galti, u bent ook prachtig, ik heb nog een zusje voor uw zoon die prachtig is.' Zeg ik tegen haar met rode wangen. Ze schiet in de lach en wrijft over mijn wangen.

'Hij is in de kleedkamer, ga snel zijn eten wordt koud, yallah.'

'Is goed lella.' Ik hijs mijn jurk een beetje op en loop de zaal uit. Ik ren de trap op met mijn hakken en blijf voor de kleedkamer staan.

'ah... Jaouad harder, kom dan.' Mijn hart staat even stil, ik maak de deur in een ruk open, en zie iets wat mijn hart breekt. You guys already know what it is...

~ vergeet niet te stemmen en een reactie achter te laten. ~

Pijnlijke liefdeWhere stories live. Discover now