4

14.2K 514 41
                                    

Jaouad staat hand in hand met een meisje, hij wrijft over haar wang en knuffelt haar stevig. Zie ik dit goed of wat? Het was wel te verwachten... Kijk hoe mooi hij is.

Daarom zeg ik geen relatie, geen gebroken harten, geen gehuil niks. Met een brok in me keel loop ik terug, het liefst wil ik in tranen uitbarsten maar ik hou me sterk. Ik ga niet huilen om deze bitchboy. We hebben niet eens wat, ik moet het niet eens erg vinden.

Ik pak me telefoon en bel Amal.

'Hallo... Met Saloua.'

'Schatjeeee zijn jullie zo snel al klaar?' Vraagt ze verbaasd.

'Nee... Hij is met een ander...'

'WAT ZEG JIJ DAAAR? ZEG NU NU WAAR JE BENT WOLLAHI IK STEEK HEM MAAKT NIET UIT OF IK IN JILLA BELAND.'

Ik zucht en leg de telefoon neer. Ik heb zo geen zin in dat ratchet gedoe van haar elke weer, bij haar gaat het altijd om shisha, feesten, jongens, en gezelligheid.

Ik loop naar het dichts bijzijnde bankje en ga zitten. Ik zucht en pak me rayban bril. Ik zet het op en kijk om me heen, voor wat ben ik eigenlijk hier? Liever was ik thuis gebleven.

Ik zie iemand in de verte hier naartoe rennen, ik doe me bril omhoog en zie dat het Jaouad is, snel sta ik op en loop ik door.

Hij pakt me bij me arm vast en keert me om.

'Raak me niet aan he mogool ben je gek?' Schreeuw ik terwijl ik me arm uit zijn handen haal.

'We hadden toch een afspraak?' Vraagt hij verbaasd.

Ik kruis mijn handen over elkaar heen en kijk hem met gefronste wenkbrauwen aan.

'Je bent echt sexy met die bril wist je dat?' Zegt hij terwijl hij me verliefd aankijkt, hij is zo mooi he... Niet normaal, ik schud die gedachtes weg en denk aan dat meisje waar hij me was.

'Ja dat weet ik, wat deed jij net met dat meisje?'

Hij begint te lachen en wrijft over me wang. Zijn lach is zo verleidelijk he... Die kuiltjes en die perfecte tanden pff....

Ik sla zijn hand van me af en kijk hem boos aan.

'Vind je dat grappig? Dat je zomaar met andere meisjes terwijl wij... Nee wacht laat maar we hebben niks. Fijne dag verder.' Ik draai me om en loop gehaast door, hayeck schande. Ik wil geen eens relatie, waarom doe ik zo jaloers?

Ik voel de tranen prikken in mijn oog, gelukkig heb ik me bril op. Alweer pakt hij me bij mijn arm vast, ik keer me om en kijk hem in zijn ogen aan. Hij doet me bril af en kijkt diep in me ogen

'Saloua niet huilen hbiba, het was me zusje wollah als je me niet gelooft kan je naar me huis komen.' Zegt hij terwijl hij me tranen afdroogt.

'Wie zegt dat ik om jou huil, weet je? Je kan al die cadeau's ophalen, ik hoef je zielige royaums niet. Laat me ook met rust, verwijder me nummer, alles.' Ik pak me bril uit zijn hand en duw hem van me af.

'Als je me nog 1 keer aanraakt is klaar.' Zeg ik boos.

Hij zucht en zet zijn hand in zijn zakken terwijl hij me aankijkt. Soms ben ik echt raar, wauw.

'SALOUA INSTAPPEN NUUUUUUU!' Hoor ik iemand blij roepen, ik keer me om en zie Yessine. Normaal zou ik hem afsnauwen maar dit keer komt het goed uit. Ik loop zonder Jaouad te groeten naar Yessine toe die tegen zijn BMW aan leunt.

Yessine vindt mij allang leuk, hij heeft het nooit gezegd maar ik weet het gewoon. Hij is zelf ook echt mooi, hij heeft oceaan blauwe ogen die amandelvormig zijn, licht bruin soort donker blond haar die hij altijd in een strak laag staartje heeft hangen en een gespierd lichaam. Gewoon prachtig.

Als ik zie wat hij aanheeft schiet ik in de lach, hij heeft een witte jelaba aan met daaronder louboutins. Dat is echt zeldzaam.

'Ben je serieus?' Zeg ik lachend, hij knuffelt me en maak de deur voor me open. Ik stap in en zet gelijk muziek op.

'Waar naar toe?' Zegt hij serieus.

'Shishalounge daarna discotheek, je weet toch.' Zeg ik 'stoer'

Hij kijkt me vies aan en begint gewoon te rijden, ik schiet in de lach en zeg dat ik naar Hanane wil.

'Kom trouwen wella.' Zegt hij droog.

'Wie ik?'

'Nee me autosleutels.'

'Oh ik dacht al.' Zeg ik opgelucht.

'Natuurlijk heb ik het over jou a bolle ben je dom?'

'Sorry hoor, maar ik ga echt niet trouwen met shi player die heel Utrecht al heeft gehad' Hij schiet in de lach en parkeert voor Hanane's huis.

'Kom even horen?' Zegt hij zacht terwijl hij wenkt dat ik dichter bij moet komen, onbewust komt hij dichterbij met zijn hoofd en begint me te zoenen. Ik ga erin mee en leg mijn hand in zijn nek. Het voelt zo goed...

Ik maak me ogen open en zie dat ik helemaal met me benen op hem zit, wat gebeurd er met mij???? Ik stap snel uit de auto en sla de deur dicht, wat heb ik gedaan? Omg... Wat als iemand hier achter komt?

'Dag princesje.' Hij geeft me een knipoog en rijdt weg. Met een rood hoofd bel ik aan bij Hanane.

Ze maakt de deur open en vliegt me om de hals. Sinds wanneer is zij zo blij wat is er aan de hand?

'SALOUAAAAAAAAAAAAA!'

'zinaaaaaaa!'

'MIJN MOEDER IS WAKKER A SAHHH ZE IS GEWOON WAKKER!' Schreeuwt ze hard. Ik krijg tranen in mijn ogen en kijk haar vol ongeloof aan. Ik krijg gewoon kippenvel... Is dit waar? Ik kan het niet eens geloven...

Dit is allemaal te mooi om waar te zijn, maar vergeet niet bij goed nieuws komt altijd slecht nieuws bij kijken.

Pijnlijke liefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu