DUYURU /2.KİTAP

6.3K 192 148
                                    

Merhaba sevgili okurlar.

Biliyorsunuz ki, geçen çarşamba hikayemiz final oldu. Barkın Miray çifti çok sevildi, biz de bunun farkındayız zaten. Böyle bir sonu kimsenin beklemediğini de. Biliyoruz ki çok şaşırdınız, fakat hikayenin kurgusunu böyle oluşturduğumuz için aynı şekilde böyle gitti.

Kimse mutsuz falan olmadı. Barkın ve Miray severek ayrıldılar.  Bize veya karakterlere küfür edenleri şiddetle kınıyoruz, çünkü siz ne kadar üzüldüyseniz biz de o yorumları görünce üzüldük. Çok ağır küfürler eden oldu, Rüzgar ve Burcu da en az Miray ve Barkın kadar baş karakter bu hikayede, lütfen bunun bilincine varın biraz? Bu hikayede kimseye saygısızlık edilmedi, herzaman kibarlıkla size cevap verdik, şimdi aynı şeyi sizden bekliyoruz. Eğer beğenmeyen kitabı okumayabilir, hatta sonsuza dek kütüphanesinden silebilir, ama küfretmek ne arkadaşlar? Yazarlara ne kadar büyük saygısızlık yaptığınızın farkında mısınız? 

 Ayrıca eleştiri yapan, yapmayan, hikayeyi sonuna dek okuyan hep yanımızda olan tüm okurlara teşekkürler!

Gelelim duyurunun amacına...

Çocukluk Hislerim 2 ' yi çıkarmak yönünde düşüncelerimiz var, On beş tatilde olacağına dair kafamızda bir takım şeyler var. Orada Miray'ı anlatacağız daha çok, tabi ki Barkın, Burcu ve Rüzgar da olacak. Ama daha çok Miray. Onu neler bekliyor, hiç aşık olmayacak mı? Sorularının cevabını verecek bir kitap olacak. En azından sizi bir nebze de olsa rahatlatıp mutlu edecek bir kitap. Aklımızda güzel şeyler var, emin olun. Yalnızca takipte kalmanız yeterli, ara sıra böyle özel duyurular paylaşacağız!

O zamana kadar bizi kişisel hesaplarımızdan takip edin:

Sevde:  robincs

Ayça: @_AycaGumusay


Kendinize iyi bakın ve  ikinci kitabımızı bekleyin. 

Sevgiler...

Ayça & Sevde.

Çocukluk HislerimWhere stories live. Discover now