FİNAL

6.8K 264 214
                                    

Final bölümünü sevgili okurumuz esratas123 ' e ithaf ediyoruz. Güzel yorumların için çok teşekkür ederiz, ve diğer yorum atan okurlara da ayrıca teşekkürler!

Ve final. Bu hikaye bizim için çok önemliydi, sizler de. Yeni çalışmalarda görüşmek üzere. Profilimizde yazan kişisel hesaplarımızı takip edebilirsiniz, yakında ikimiz de yeni çalışmalarla döneceğiz.

Ayrıca, ilerde kısa kısa özel bölümler vererek Miray'ı anlatabiliriz, bu yönde çok istek geldi, onu merak ediyorsanız kısa ve özel bölümler atabiliriz, örneğin hikayenin yıldönümünde. Sadece takipte kalın.

Duygusal bir şarkıyla beraber okuyun.

Playlist: Mabel Matiz - Gel.



5 Yıl Sonra...

''Çok güzel görünüyorsun,'' dedim elimde Burcu'nun çiçeğini tutarken, gülümsedi. Heyecanlı olduğu her halinden belliydi. Gelinliğini beraber seçmiş, kuaföre de beraber gitmiştik. Rüzgar ve Burcu'nun evlenince oturacağı evi bile beraber dekore etmiştik. Onu hiçbir mutlu anında yalnız bırakmamıştım. Onun bana yaptığı iyilikleri hiçbir zaman unutamazdım çünkü. Onun için çok mutluydum. Sonunda sevdiği adamla evlenecekti.

Ben ise, Barkından sonra derslerime daha da bir ağırlık vermiştim. Üniversite sınavına girdiğimde ise oldukça iyi bir puan elde etmiştim ve İstanbulda en iyi üniversitelerden birini kazanmıştım, ama Burcu için aynı şey söylenemezdi. Rüzgar üniversiteyi kazanamadığı için, Burcu da fazla sallamamıştı dersleri. Ve kazanamamıştı. Ama mutluydu işte, çünkü sevdiği adamla, Rüzgarla evlenecekti.

Elimdeki çiçeği Burcu'ya uzattığımda alarak yüzüme baktı. ''Sen iyisin değil mi?'' diye sorduğunda başımı salladım sadece. İçinde bulunduğu gelinlik o kadar güzeldi ki...  Derin göğüs dekoltesi vardı ve Burcu bunu gerçekten çok iyi taşıyordu. Belini sıkıca kavrayıp, aşağıya doğru açılan bir gelinlikti.

''Sence saçım oldu mu?'' dedi endişe ile, topuz yaptığı saçlarına bakıp ''Burcu çok güzel görünüyorsun.'' diyerek güven verircesine omuzlarından tuttum.

Ben ise göğüs dekoltesi olan uzun bir elbise giymiştim. Bacağında ki yırtmacı elbiseyi daha da gösterişli yapıyordu. Belimde ki kalın kemer tarzı şey ise, Barkından sonra aşırı derecede incelen belimi gayet iyi gösteriyordu. O gittikten sonra, sanırım bir sene boyunca kendimde değildim. Yemiyordum, içmiyordum...

Multimedia: Miray'ın elbisesi.

Hala içimde bir burukluk var, o benim herşeyimken, şimdi uzaklarda olan hiçbirşeydi.

''Hadi.'' dedim Burcu'nun gelinliğinin arkasını tutarken, Burcu düğününü kumsal tarzı bir yerde yapmak istemişti ve tabii ki Rüzgar onu kırmamıştı. Kumsalın ortasına koyulan gösterişli, çiçekler ile süslenmiş düğün masasına gitmek için kırmızı yere serilen halıdan yürümek gerekiyordu.

Burcu halıda yavaş yavaş yürürken, Rüzgara baktım. Oldukça yakışıklı gözüküyordu siyah takım elbisesinin içinde. Burcu Rüzgar'ın yanına yaklaştığında gelinliğin arkasını bırakarak Rüzgarın koluna girmesini izledim.  Düğün masasına oturduklarında nikah memuru oturduğu yerde dikleşti.

''Burcu Belis'in şahiti Miray Dinçer. Sizi buraya alalım.'' dediğinde heyecanla gülümsedim ve boş olan sandalyeye oturdum. Rüzgar'ın kimi şahit yapacağı hakkımda en ufak bir fikrim yoktu. Burcu bana baktığında gülümsedi.

Çocukluk Hislerimحيث تعيش القصص. اكتشف الآن