4.

256 20 1
                                    

Gelukkig, nog maar vijf minuten en dan zou ik weer verlost zijn van school. Ik had alleen dit uur les met Lucas. Hij heeft tot nu toe nog niets gedaan. Maar dat komt vast nog wel. Toen na vijf minuten eindelijk de bel ging en haastte ik me naar mijn auto. Opeens hoor ik (door mijn vampier gehoor) dat Lucas op me staat te wachten. Ik wil snel omkeren maar hij heeft me al gezien. Ik loop naar de uitgang waar hij staat te wachten.
'Hallo Renesmee.' zegt hij lachend. Ik breidde me alvast voor. Hij pakt mijn arm beet en duwt me tegen de muur.
'Wow wat ben je warm.' zegt hij en hij kijkt me verbaast aan. O nee! Ik probeer los te komen zonder te veel kracht te gebruiken want anders valt dat ook op. Lucas tilt zijn hand op en slaat me in mijn gezicht. Dat maakte me echt boos ook al deed het niet zo heel veel pijn. Ik ben tenslotte half vampier. Ik trek mijn armen los. Nu wel met meer kracht. Lucas is helemaal verwart. Ik duw hem maar iets te hard dus valt hij op de grond. Ik ben nu zo boos dat het heel verleidelijk is om hem te vermoorden. Ik hoor het bloed door zijn lichaam stromen. Ik moet er echt voor zorgen dat dat niet gebeurd. Ik wil geen monster zijn. Maar het is zo makkelijk om hem te doden... Nee.
'Waarom moet je steeds mij hebben!' schreeuw ik. Ik loop naar hem toe en sla hem in zijn gezicht. Ook iets te hard. Geschrokken doe ik een stap naar achter. Ondertussen waren er allemaal leerlingen om ons heen gaan staan.
'Ik zal het nooit meer doen.' zegt Lucas. Hij is nu echt bang. Ik ren naar mijn auto. Volgens mij net iets te snel. Ik trilde helemaal. Het was heel moeilijk om in de auto te blijven zitten maar het lukte. Ik reed iets sneller dan toegestaan was naar huis.

P.o.v Bella

Edward speelt op de piano. Ik zit naast hem en kijk naar hem. Hij speelt mijn slaapliedje. De rest zit in de woonkamer. Edward's handen glijden over de toetsen. Ik hou van dit liedje en ik geef hem een zoen. Edward gaat nu over in het liedje van Renesmee. Opeens spannen al zijn spieren aan en staat hij recht over eind.
'Wat is er?' vraag ik. Alice rent naar ons toe en vraagt:
'Wat is er?'
'Renesmee.' zegt Edward. Daarom wist Alice niet wat er was ze Renesmee natuurlijk niet zien. Ik kijk hem bezorgt aan.
'Ze heeft gevochten op school.' Ik kijk Edward verbaast aan. Renesmee heeft gevochten? Ik hoor Renesmee's auto aan komen en ren naar beneden gevolgd door Alice en Edward. Ik doe de deur open.
'Gaat het Renesmee?' zeg ik bezorgt.
'Ja hoor die jongen kan echt niet hard slaan.' zegt Renesmee en ze loopt naar binnen. Maar ik was niet ook niet bezorgt over lichamelijke dingen. Onder tussen zijn ook Carlisle, Esme, Emmet en Jasper bij ons komen staan.
'Wat is er gebeurd?' vraag ik. Renesmee legt haar had om mijn wang en snel zet ik mijn schilt af zodat Edward het ook kan zien. Ik zie dat ze vast gehouden word door een jongen en hem daarna op de grond gooit. Ze laat het ook zien aan de rest.
'Stoer!' zegt Emmet.
'Waarom zei je niet dat je gepest werd?' zij Edward.
'Omdat ik niet wilde dat jullie je zorgen gingen maken.' zegt Renesmee.
'Ik weet in ieder geval van wie je dat hebt.' zegt Edward en hij kijkt naar mij. Ik steek mijn tong naar hem uit maar draai me dan weer bezorgt om naar Renesmee. Van binnen voel ik me woedend. Woedend op die jongen.
'Probeer de volgende keer wat minder op te vallen.' zegt Rosalie. Ik kijk haar boos aan en Edward daarna ook.

The Twilight Saga ZonsondergangWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu